Uydunet 1mbit kullanıyorum. Sıkı bir youtube kullanıcısıyım. Hep videoları 360p fln izlerdim hiç takılmadan Hatta 480p yi bile takılmadan açıyordu. Ne olduysa bir kaç gün önce oldu.
Youtube de bırak 480p yi 240p de bile takılıyor. İşin garip tarafı IDM ile videoları 140kbs ile indiriyorum. Yani bu hıza göre 480p yi hiç mi hiç takılmadan izleyebilmem gerekiyor.
Sorun tarayıcıda değil. Net limiter ile baktım normal sitelere girerken (Hızı eskisi gibi sayılır) Google Chrome 80kb kullanıyor ama yotubeye girince zor 40kb alıyor internetten. Nedenini bir türlü anlayamadım. "Twitch" "vk . c o m" gibi sitelerde de takılıyo. (Yani çoğu sitede) (Ama donanım haber videoları için herkesin aksini söylicem kusura bakmayın ama "jet" gibi :) )
Not:Windows 8 kullanıyorum. Ayriyetten uydunetin verdiği dandik modemi kullanıyorum (Her bil. girişimde internet 3dk sonra fln geliyor ve bilgisayarı beklemeye alınca int gidiyor yeniden başlatmak gerekiyor) İnş bilgisayara format gerekmez olmassa 1,5 gün önceki sistem geri yüklemeye alırım kendimi.
Derdime bi çare A dostlar.
Şimdi fark ettim. Windowsta farklı kullanıcıyla yada Google Chrome'de gizli modda açınca takılmalar yok oluyor.. Allah'ım ya deliricem niye böyle oldu..