Şimdi Ara

ne oldu bu paladinlere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önceden paladin warrioru healiyle balonuyla çok rahat alırdı şimdi warriorlara ne olmuş paladini dağıtıyo gözümle gördüm 15 level warrior 17 level paladini aldı bi daha vs yaptılar bi daha warrior aldı paladin protector warrior arms warrior tauren paladin blood elf warrior 15 level warrior 15 level undead rogueyide aldı şaşırdım kaldım warriora bu kadar nerf verdiler hala ayakta saygı duyarım ben bu kişilere warriorla çok iyi oynuyo işallah warrioru güçlendirirlerde sadece işin prosu olan kazanmaz warrior bunu hak ediyo şu anda shamanıma devam ediyorum kimseyi takmamaya karar verdim dps shaman mis gibi

BUNU ANLADIM
    1-TAUREN
    2-ORC,HUMAN

WARRİOR OLAN BUNLARDAN BİRİ OLUCAK GERİSİ YALAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapperetouR -- 7 Ocak 2008; 20:22:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: RapperetouR

önceden paladin warrioru healiyle balonuyla çok rahat alırdı şimdi warriorlara ne olmuş paladini dağıtıyo gözümle gördüm 15 level warrior 17 level paladini aldı bi daha vs yaptılar bi daha warrior aldı paladin protector warrior arms warrior tauren paladin blood elf warrior 15 level warrior 15 level undead rogueyide aldı şaşırdım kaldım warriora bu kadar nerf verdiler hala ayakta saygı duyarım ben bu kişilere warriorla çok iyi oynuyo işallah warrioru güçlendirirlerde sadece işin prosu olan kazanmaz warrior bunu hak ediyo şu anda shamanıma devam ediyorum kimseyi takmamaya karar verdim dps shaman mis gibi

BUNU ANLADIM
    1-TAUREN
    2-ORC,HUMAN

WARRİOR OLAN BUNLARDAN BİRİ OLUCAK GERİSİ YALAN

Tam tersi.:)
  • 15 levelda mukayese etmeye degmez
  • Abi bu kaçıncı 15 lvla çar kasışın, yani bi çarda karar kılmalısın, açtığın son 4-5 topicte 10-15 lvl muhabeti yapıyorsun farklı classlarla ve en az bu topic sürecin 3 hafta, eğer belli bir çarda karar kılsaydın şuan lvl 35-40 olurdun, topiclerinden gözlemlediğim kadarıyla meleeye daha çok ilgilendin, o yüzden ilk topicinde dediğin sözün arkasında dur, o sözde şuydu, ben warriordan başkasını kasmıcam, istediği kadar nerf gelsin, aynen bunu demiştin, peki fikrinden neden döndün, neden durmadan class değiştiriyosun, madem kararsız kaldın, o zaman lore açısından beğendiğin bi classı seçki oyunda farklı duygular tadasın.
  • shamana karar verdim çok güçlü değil ama shamanı sevdim warlockda oynadım güçlü bi classdı ama beyenmedim rahat ölüyo ve çok rahat öldüremiyo mage kadar cloth açarsam priest leather/mail shaman mail warrior bu classları severim
  • quote:

shamana karar verdim çok güçlü değil ama shamanı sevdim warlockda oynadım güçlü bi classdı ama beyenmedim rahat ölüyo ve çok rahat öldüremiyo mage kadar cloth açarsam priest leather/mail shaman mail warrior bu classları severim

kardeş eğer knighttan wowa geçtiyse rogue aç, rogue zevklidir, knight gibi 3764736 damageyi bir anda vuraiblirsin, vurduktan sonra sana vururlar öyle bi olayı var XD

bide tavsiye, hangi sınıf hangi sınıfı tokatlar onu öğrenmek için lvl 1 çarlar açıp kapıştır, hatta 2 client açıp aynı anda ikisiyle de oyna, bak hangisi hepsini kesiyosa onu seç .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blade GTR

quote:

shamana karar verdim çok güçlü değil ama shamanı sevdim warlockda oynadım güçlü bi classdı ama beyenmedim rahat ölüyo ve çok rahat öldüremiyo mage kadar cloth açarsam priest leather/mail shaman mail warrior bu classları severim

kardeş eğer knighttan wowa geçtiyse rogue aç, rogue zevklidir, knight gibi 3764736 damageyi bir anda vuraiblirsin, vurduktan sonra sana vururlar öyle bi olayı var XD

bide tavsiye, hangi sınıf hangi sınıfı tokatlar onu öğrenmek için lvl 1 çarlar açıp kapıştır, hatta 2 client açıp aynı anda ikisiyle de oyna, bak hangisi hepsini kesiyosa onu seç .

gat fadır sesiyle tane tane konuşuyo

ben shadow priest açıcam full str takı takıcam elinede iron impact alıcam

sırtına vurma haraketide şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapperetouR -- 8 Ocak 2008; 1:33:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    BU CENGCİLERE NE OLACAK
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • paladin balonu var çünkü paladin balon
  • Kardeş tüm topiclerini görüyorum bir tane bile karaktere karar vermememişsin.Yerinde olsam hangisi hoşuna gidiyorsa onu açardım.Şimdi gelmişsin Shadowpriest kasıcam diyorsun eğer bu oyunda karakteri hakim olamazsan emin ol hep ezilirisin.Ama karakterini tanıyorsan ve ne yapıcağını biliyorsan ezersin.Düşük levelde herkezin pvpsini görüp karakterinden soğmamalısın.Belki sen iyi oynayıp eziceksin başkalarını görüp bir karara varma.
  • Arkadışım aç bir karakter 70 yap oyunu tanı ne nedir neyin nesidir gör.Sonra bakarsın 2. bir char açarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.