TAMAMEN DORU KATILIORM SEVİYE DİE Bİ ŞEY KALMADI ADAM FORUMA O1 DEYIM PARTY ATIN DIE TOPIC ACIO
quote:
Orjinalden alıntı: _Dragon
quote:
Orjinalden alıntı: KnightmonsteR
okumadım kusura bakma amacım mesaj yapmak
1-al işte biri post kasmak için atladı
2-sölediklerine katılıyorum
Merhaba ben yeni üye oldum ama karşılştım şeye bak
KISKANC INSANLAR LADY_MARTHA DOGRUMU YAZDIM BILMIOM YALNNISSA AFFOLA BU ADAMLA ILGILI TOPIC ACIO YOK KESTIM YOK ALEVLER CIKTI FALAN FILAN BAZI KISILERI BANLAYACAGINIZA INSANLARI TAHRIK EDICI KONUSMALARDA BULUNAN BU KISILERI BANLAYIN
FORUMDA HAKSIZ YERE BANLANAN 1 KAC KISI ICIN...
yerden göğe kadar haklısın
arkadaşlar sırf meraktan bu post kasana bişeymi veriyolar da millet bu konunun bu kadar üstüne gidiyo 5 bin tane mesaj yollasa nolur 50 tane yollasa nolur ya
1_ oyunda çok fazla çoluk çocuk doldu(internet cafelerde )bunlar da hile falan bulurum die katılıolar forumlara.en büyük kirlilik burdan gelio bence 2_ artk google da knight yazınca fln hemen çıkıo millet de hemen girio. nerdeyse oyunu oynayan herkes bilio dh.yi bu da ipsiz sapsız insanları buraya getirio.
quote:
Orjinalden alıntı: sevdim seni bi kere
TAMAMEN DORU KATILIORM SEVİYE DİE Bİ ŞEY KALMADI ADAM FORUMA O1 DEYIM PARTY ATIN DIE TOPIC ACIO
walla ark.a katılıyorum
Kardes sana hak werıorum topık gereksı deıl.....
ewt forum eskisi gibi değil maalesef ben forumun eskilerindenim bakmayın mesajımın 1 olmasına iki hesabımda engellendi ilk "adonisalp" die foruma giriş yaptım,ardında "crzy_ado"ikiside kapatıldı ikincisinin sebebini biliyorum ama 1.sini bilmiyorum,nese konuyla bi alakası yok ama sölim dedim musakka belki görürde açar nese ben daha ilk geldiğim günlere çok saçma topicler açılsa bile herkes cwp weriordu... ben sizin tabirinizle bir eziq'tim örneğin:ilk zmnlarda daha lvl 2yim we lvl atladığımda cnm bi anda 2007 olmuştu ve ben bunu forumla paylaştığımda herkes bana cvp wermişti hiç kimse şu smileyi kullanmamıştı millet 13-14 yaşındaki kişilerin forumda artmasından dolayı forumda bir düşüş bir kötülük olduğunu sölüyorlar ben buna katılmıyorum bnm yaşım 14,bence forum da sewiyesiz insan sayısı çok fasla bir artış gösterdi,artık insanlar topic açmaktan korkuyorlar çünkü kimliği belirsiz kişiler hemen eziqqqqqq,ban ban ban we şu smiley
insanlar artık topic açmaktan korkar oldu,insanlar sorcağı soruları soramaz oldu,forumda gereksiz topic yokmu diyorsunuz tabikide var beni kasın party atın nie kimse beni partye almıo die saçma topicler açılıyor,bunlarda bir sorun bunlarla modlar ilgilenmeli,eğer modlar yetersizse iki mod daha alınır bu sorun çözülür!..
ama lütfen arkadaşlar hemen kullanmayalım kişileri forumdan uzaklaştırıyorsunuz burası bilgi-paylaşım forumu bilmemek değil öğrenmemek ayıp!..
BURDAN MODLARA SESLENİYORUM,şu smileyi"" günde 3 topicten fasla kullanan kişiler 1 hafta boyunca forumdan uzaklaştırılsın,bnm hesaplarımdan bi tanesi reklam yaptığım için sonsuza dek uzaklaştırıldıve ben akıllandım,eminimki onlarda akıllancak!..
quote:
Orjinalden alıntı: by_BLADE
1_ oyunda çok fazla çoluk çocuk doldu(internet cafelerde )bunlar da hile falan bulurum die katılıolar forumlara.en büyük kirlilik burdan gelio bence 2_ artk google da knight yazınca fln hemen çıkıo millet de hemen girio. nerdeyse oyunu oynayan herkes bilio dh.yi bu da ipsiz sapsız insanları buraya getirio.
kardes sana ozellıkle 1ncı maddeye katılıorum ya bu coluk cocuktan cektıgımız nedır arkadas ko varken ne gusel battı resmen oyun battı
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunsx
quote:
kardes sana ozellıkle 1ncı maddeye katılıorum ya bu coluk cocuktan cektıgımız nedır arkadas ko varken ne gusel battı resmen oyun battı
ben buna kesinlikle katılmıyorum we yazdığınızı,sizinde ona katıldığınız için sizi kınıyorum ben çok 30-35 yaşlarında kişi gördüm 5 yaşındaki çocuktan farksız!..
Ama bazılarıda çok iyi olabiliyor haklarını yemeyelim
Çok doğru bir topic helal olsun mike :)
quote:
Orjinalden alıntı: the_karga
ARAKDALAR OYUNUN Bİ EĞLENCE Bİ STRESS ATMA ARACI OLDUĞUNU UNUTMAYALIM ...SAYGILARIMLA.
hehe. Daha çok strese giriyorum bee. upgre yaparken hele. az önce 2 milyar kaybettim anvilde. ağzın küfüre gidiyo. başlıyosun ben böyle anvilin diye. salondan barğıyolar nooluyo diye neye küfrediyon diye. ama herkese açık bir sitede küfür etmem.
Bencede herkes post kasmak için saçma sapan şeyler yazıyor.Sonra binbaşı olduğu zaman bakıyorsun rütbesine çok tecrübeli birisi diyorsun ancak yazdığı yazıya baktığın zaman konu ile alkasaı yok.Bende bu duruma çok üzülüyorum.Bir keresinde bir adamı görmüştüm şu an uzaklaşyırıldı 1-2 hafta oldu.(Nickini vermiyim) Ben bayadır bu forumdaydım adamı gördüm er di sonra hangi topice bakarsam bakayım adam bir muahha bir ban bir sürü şey yazıyordu.1 hafta sonra benim rütbeyi geçti adam binbaşı olacaktı sonra uzaklaştırıldı.Bende genelde bir şey yazmıyorum mesaj sayıma bakıldığında da zaten anlaşılır ancak üye olalı 1 yılı geçti sanırım.
arkadaslar bu bole olmaz yani forum un temizlenmesi cok zor ve bıkmaya basladım cunku gereksiz topicler ve msj lar ...
bence cok zor insanlar sıkılmaya baslıyolar sırf bu adamlar yuzunden
quote:
Orjinalden alıntı: aDoNIs
quote:
quote:
ben buna kesinlikle katılmıyorum we yazdığınızı,sizinde ona katıldığınız için sizi kınıyorum ben çok 30-35 yaşlarında kişi gördüm 5 yaşındaki çocuktan farksız!..
knight online oynanan bir int. cafeye gidersen sen de görürsün.abi kitap bassana abi hangi servent abi beni de kasarmısın bi ara abi bende de variyor var ona silah versene, abi edana dan gir ordan girio, akıl vermeler flan... inan foruma gelirlerse de aynı şeyi yapıolar. bi söylediğinde haklısın aslında zeka yaşı düşük insanlar var ama bak sende 30-40 yaşında yetişkin gibi 'ben çok 30-35 yaşlarında kişi gördüm' diyosun.ben de görüorum arada öyle insanlardan ama inan durum 10 yaş altı çocuklarda daha kötü.malesef 7-14 yaş arası oyunu oynayanlar 30+ oyunculardan daha fazla
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: aDoNIs
quote:
quote:
knight online oynanan bir int. cafeye gidersen sen de görürsün.abi kitap bassana abi hangi servent abi beni de kasarmısın bi ara abi bende de variyor var ona silah versene, abi edana dan gir ordan girio, akıl vermeler flan... inan foruma gelirlerse de aynı şeyi yapıolar. bi söylediğinde haklısın aslında zeka yaşı düşük insanlar var ama bak sende 30-40 yaşında yetişkin gibi 'ben çok 30-35 yaşlarında kişi gördüm' diyosun.ben de görüorum arada öyle insanlardan ama inan durum 10 yaş altı çocuklarda daha kötü.malesef 7-14 yaş arası oyunu oynayanlar 30+ oyunculardan daha fazla
abicim o kişiden kişiye değişir bnm arkadaşımın 61 priesti wardı int.cafeye gittiğimde 18 yaşından büyük biri bana abi diye hitap ediodu, gelip ayaklarıma kapanmıştı elindekileri vermem için,oyunlarda bildiğin gibi yasal sınır 13,13 yaşından büyük her insanın bu oyunu oynamaya hakkı var ama ben demiyorumki bu 13-14 yaşındaki çocuklar bu oyunu bozmuyor,ama 20-30 yaş arası da oyunu bozuyor örneğin;xigenonda 2 gün önce kekuri ring düşürdüm hemde 2 tane kecoon captain keserek ama adam trade attı kabul etmeme rağmen geldi ekranıma adam alta 250 m koydu bende iyi para diyip kabul ettim,ancak gel görki kekuri ring gitti para da gelmedi adama yaşını sorduğumda 22 dedi ben ağzıma geleni söledim adamaama tabi adamın doğru sölediği ne malum belki dediğin gibi 12-13 yaşlarında bir çocuk ama hiç sanmıyorum ben trade kabul etmeden,trade sayfası açıldı çünkü!.. bence 20 yaş üstü iyi bir bilgisayarcı,yani anlatmak istediğim kısaca oyunu sadece çocuklar bozmuyor!..
tabiiki sadece çocuklar bozmuyor haklısın ama malesef çocuklar işi abartıyor.inan daha fazla çocuklar da var bişeyler isteme olayı.bi de gerçekten oyunda iyi olan gerçek hayatta da üstün görülüo.ama çoğu çoluk çocuk.ne olursa olsun ben 12 yaş altı oyunda omasa çok daha güzel oyun olurdu die düşünüorum
quote:
tabiiki sadece çocuklar bozmuyor haklısın ama malesef çocuklar işi abartıyor.inan daha fazla çocuklar da var bişeyler isteme olayı.bi de gerçekten oyunda iyi olan gerçek hayatta da üstün görülüo.ama çoğu çoluk çocuk.ne olursa olsun ben 12 yaş altı oyunda omasa çok daha güzel oyun olurdu die düşünüorum
Kesınlıkle doğru,
Küçük yaştaki çocukların (17-) karekterleri henüz gelişim sürecinde olduğu için saçma tepkiler veriyorlar. Önce party abi diye dilenıyor. Full kardeş kusura bakma diyorsun anana bacına soverek gidiyor...
Yada dts keserken partye almayınca troll warrior çekıyor tam kesıyorum sürekli trade atıyor partye almadım diye benı yatırtmaya uğraşıyor... (almak zorunda deilim ama full oldugu için alamamışım)
Ve kendılerını çok fazla charları ile özdeşleştiriyorlar... Bunun bir oyun oldugunu unutuyorlar ve oynarken kendılerını kaybediyorlar.
Sonuç= Kalite yerlerde...
Bu yüzden artık sadece eslantta oynuyorum... oraya bebeler, çoluk çocuklar, kendını polat sanan mallar gelemiyor gelselerde partylerde yer bulamıyorlar...
Hele ki geceleri saat 00.00+ mis gibi bomboş serverlar kaliteli, doğru dürüst adamlarla muhabbetimizde eximizde yeri geldiğinde gırgır şamatamızda yerinde sabaha kadar zevkle oynuyorum...