MRB ARKADAŞLAR BEN TAHMİNİ OLARAK BİRBUÇUK SENEDİR FORUMA ÜYEYİM. BELKİDE DAHA FAZLADIR. OYUNU BAYADIR OYNAMIYORM . O ZAMANLAR KAPILARDAN GEÇMEYE KORKARDIK DC OLURUZ DİYE NEYSE .. FORUMU OKUYORUM FAKAT MSJ YAZMIYORM ÇÜNKÜ FORUMDAKİ SEVİYENİN DÜŞTÜĞÜNE İNANIYRM. MAKSADIM KİMSEYE LAF ATMAK DEĞİL YADA Bİ TARTIŞMA BAŞLATMAK DEĞİLDİR.HERKESTEN BAŞTA ÖZÜR DİLERİM. EN SON HATTA DAHA ŞİMDİ LADY MARTHA İLE İLGİLİ AÇILAN TOPİC İ OKUDUM SEVİYENİN NASIL AYAKLAR ALTINDA OLDUĞUNU TEKRAR ÜZÜLEREK GÖRDÜM. EN BAŞTA OYUNU BU HALE YANİ İNSANLARI KÜFÜR ETTİRECEK KADAR SİNİRLİ HALE GETİRENLERİ KINIYRUM. BEN NORMALİ DE KAPATIYRM ARTIK OYUNDA. HERNEYSE DEMEK İSTEDİĞİM ESKİDEN FORUMDA FARKLI Bİ HAVA VARDI EN AZINDAN KÜFÜR YOKTU . SİZDEN TEKRAR ŞU KÜFÜR OLAYINA DAHA Bİ ÖZEN GÖSTERMENİZİ RİCA EDİYRM . BO TOPİC ÇOK GEREKSİZ Bİ TOPİC OLDU TEKRAR ÖZÜR DİLERİM.. ESKİDEN HEPİMİZ BİRŞEYLER SORARDIK DİĞERLERİMİZDE BİLDİĞİMİZ KADAR YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRDI.. TEKRAR ÖYLE OLMASI DİLEĞİ LE HERKESE HAYIRLI GÜNLER İYİ EĞLENCELER ARAKDALAR OYUNUN Bİ EĞLENCE Bİ STRESS ATMA ARACI OLDUĞUNU UNUTMAYALIM ...SAYGILARIMLA.
TEKRAR KİRLİLİK İÇİN ÖZÜR DİLERİM.
Kardes sana birsey soliyimi. Bunların nedeni Knight Online.İnsası cok degistirior.Millet bir birini gormuor.Kucuklerde kufur edip duruor. Artık arklık filn da kalmadı.Ne biliyim eski knight bole deildi. BENCE COK DORU BİR TOPİC.GEREKSİZ DEİL.
quote:
Orijinalden alıntı: KnightmonsteR
Bu mesaj silindi.
quote:
Orjinalden alıntı: KnightmonsteR
okumadım kusura bakma amacım mesaj yapmak
1-al işte biri post kasmak için atladı
2-sölediklerine katılıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: YKAL008
Kardes sana birsey soliyimi. Bunların nedeni Knight Online.İnsası cok degistirior.Millet bir birini gormuor.Kucuklerde kufur edip duruor. Artık arklık filn da kalmadı.Ne biliyim eski knight bole deildi. BENCE COK DORU BİR TOPİC.GEREKSİZ DEİL.
BENCEde COK DORU BİR TOPİC.GEREKSİZ DEİL.
quote:
Orijinalden alıntı: spoiled31
Alıntıları Göster
neden bu post kastığı kesin olan vatandaşların postlarını modaratörler sıfırlamıyor uygun bir ceza olur bence
quote:
Bu mesaj silindi.
bu adam harbı bos taurus kufur etmemek ıcın latınce yazdım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SiR MaNiaC
neden bu post kastığı kesin olan vatandaşların postlarını modaratörler sıfırlamıyor uygun bir ceza olur bence
Alıntıları Göster
doru dion kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: spoiled31
Alıntıları Göster
WALLA demın ben cok saydım kusuruma bakmayın bebe felan da degılım ama oyun moyun hıkaye zırzoplara gıcık oluyorum ben cogunlukla evden oynuyorum sadece haftasonları cafeye gıdıyorum cocuklar benı gorunce salih abi geldi dıyıp hırboluk yapmıyorlar cok ama cok kızarım bu stres atmak ıcın yapılan bır aktıvıte ben sınır olmak ıcın gırmıyorum bu oyuna ama anlayana herhalde buda bunun cılvesı dıyım gecmeli oyun veya reel hayat ta rezıllık yapana
quote:
Bu mesaj silindi.
quote:
işte böle adamlardan bahsediyosun degılmı aynen katılıyorum sana
ben ilk geldigimdede oldukca guzeldi ama özellikle su son 3/4 aydır resmen cıvıdı bunun ke ile alakası oldugunu sanmıyorum ke insanı degiştirmes bu kadar sadece ke oynayan baba adamlar artık sıkılı bıraktı farklı oyunlara kaydı ve bnu oyun artık cok yaygınlasınca forumda oyunda bu hali aldı
dogru durust adam bulmak zorlastı :((
quote:
Orijinalden alıntı: emre06
quote:
işte böle adamlardan bahsediyosun degılmı aynen katılıyorum sana
bende hepinize çok teşekkür ederim çok saolun.. şu an mersindeyim ama haftaya eskişehire dönücem.. tanışmak isterseniz yada yardımlaşma amaçlıda olsun 2 charımda emrinize amade arkadaşlar elimden geldiğince yardım ederim .. tekrar saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: the_karga
bende hepinize çok teşekkür ederim çok saolun.. şu an mersindeyim ama haftaya eskişehire dönücem.. tanışmak isterseniz yada yardımlaşma amaçlıda olsun 2 charımda emrinize amade arkadaşlar elimden geldiğince yardım ederim .. tekrar saygılar
Alıntıları Göster
quote:
adam ne diyo sen ne diyosun şimdi senin yazdığın bu yazıya bişey denirde neyse ve gereksz bi topik değil bunu bende yazmayı düşünüyodum
quote:
Bu mesaj silindi.
Kesınlıkle haklısın dostum,
ben bunu bi kaç konuda dile getirdim ve bu forumun şerifi sen misin gibi cevaplarla karşılaştım...
quote:
Sorunlumusun???
quote:
Orijinalden alıntı: the_karga
Alıntıları Göster
Bahsettiğin topiği gördüm. Hepsini okudum tam heyy neler oluyor naapıyonuz oyunda ki seviyesizler gibi küfürler etmeye başladınız diye yakışmaz bizlere diyecektim ki Cevaplayı tıkladığım anda topic in kaldırılmış oldugunu gordum. O şekilde başlık açanları kınıyorum ve üzülüyorum. Bazı arkadaşlarımızda onların seviyesine inmeden; Sinirlenmek veya onlara cevap yetiştirmek yerine şikayet bölümüne bu tür topicleri iletirsek zaten gereği yapılır sanıyorum.
Herkeze iyi ve dostça oyunlar. (Bi de oyuna girebilsek çok iyi olacak )
quote:
Orijinalden alıntı: dangersmile
Bahsettiğin topiği gördüm. Hepsini okudum tam heyy neler oluyor naapıyonuz oyunda ki seviyesizler gibi küfürler etmeye başladınız diye yakışmaz bizlere diyecektim ki Cevaplayı tıkladığım anda topic in kaldırılmış oldugunu gordum. O şekilde başlık açanları kınıyorum ve üzülüyorum. Bazı arkadaşlarımızda onların seviyesine inmeden; Sinirlenmek veya onlara cevap yetiştirmek yerine şikayet bölümüne bu tür topicleri iletirsek zaten gereği yapılır sanıyorum.
Herkeze iyi ve dostça oyunlar. (Bi de oyuna girebilsek çok iyi olacak )
Alıntıları Göster
hakvermemek elde degil herkes kendine biraz daha bakip ceki duzen vermeli bence
quote:
Orijinalden alıntı: knight_offline
hakvermemek elde degil herkes kendine biraz daha bakip ceki duzen vermeli bence
Alıntıları Göster
karga bak burda bırcok kısı var beramus da olan tanısalım oyunda oyundakı nıcım SLk_200 rogue
quote:
Orijinalden alıntı: slK_200
karga bak burda bırcok kısı var beramus da olan tanısalım oyunda oyundakı nıcım SLk_200 rogue
Alıntıları Göster
tek kelime ile harikasın keşke herkes senin gibi düşünebilse ama nerdeee ayrıca foruma geri dön be senin gibi adamlara ihtiaç var artık bu topicin kimlere gittiğini kendileri biliyor
quote:
Orijinalden alıntı: slK_200
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: slK_200
Beramuslular diye bi konu açsak mı acaba? orda toplansak nasıl olur? (sadece bi fikir)