Şimdi Ara

Ne olur yardımcı olun arkadaşlarımmm!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm. Ben bilgisayar konusundan pek anlamam. Sapphire hd 3870 ekran kartı kullanıyordum yandı. Şimdi ekran kartı almayı düşünüyorum ve yardımlarınızı bekliyorum. Sistem şu şekilde

ANAKART: asus p5 g41t-m lx
    İŞLEMCİ : core 2 duo e7500 mü neyse:D
    RAM : 4*2=8 gb kinston ddr3 1333
    POWER : Gigabyte 470W Odin serisi

düşündüğüm karthttp://www.techpowerup.com/gpudb/b1241/asus-hd-7850-directcu.html bu kart benim anakartımda çalışır mı veya bu şekildeki kartlar (DDR5 pcE 3,0)
    Bu kartların DDR5 veya pcı Express 3,0 olması neyi ifade ediyor o kadar önemlimi ki
    bu arada bu kartı 345TL ye buldum sıfır fiyatı uygun mu?
    ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum ve şimdiden hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.

Forumda da yeniyim konuyu yanlış yere açtım ise de ayrıca özüer dilerim arkadaşlarım.......

• 38MURAT46 3 kullanıcısına yanıt
    Kartı alabilirsiniz ancak darboğaz olacaktır.
  • Oncelikle cok tesekkur ederim arkadasim darbogaz nedir ve tavsiye edebilecegin son oyunlari oynatacak kart tavsiyesi yapabilir misin ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 38MURAT46 3 kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/r7-250-oc-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#ozellikler

Bu kart gibi yeni nesil düşük seviye ekran kartlarına bak.

• Cok tesekkurler arkadisim fakat attigin kart 128 bit ben 256 bit istiyodum ama o kadar fark yapar mi bit ozelligi !!!

• Benim arkadaş e7500 3.3ghz de 750ti kullanıyo çoğu zaman gpu kullanımı 94 lerde. R7 240-250 alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBA.Fun -- 11 Ocak 2015; 19:13:21 >
  • Arkadaslarim bu arada sikinti islemci ise arkadasimda core 2 quad 8mb cash alani varmis modelini bilmiyorum onu alip kullanabilirim!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.