Şimdi Ara

Ne olursa olsun Kopya çekmemek!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sınava girdiğim zaman o sınavdanb sıfır alacağımı bilsem bile hatta arkadaşım yanımdaki arkadaş taktirli ola bile hiç bir zaman kopya çekmiyorum başta çok iyi bir şey gib gçzüksede arkadaşlarımın notlarından geri kalmamı sağlıyor.Hatta bir keresinde ben sormadan arkadaş bana soruların cevabını sölese bile onları bilerek yalnış işaretledim .Sizce doğrumu yola devammı yoksa bende haksız yere not alıyım diğerleriyle eşit oliyim.?

• Haram karıştırma hacım bakarsın salladığın soru doğru çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 14 Haziran 2012; 21:55:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçmalık.öğrenci dediğin kopya da çeker okulu da asar.o açıdan bu kadar kuralcı olmaya gerek yok ileride anlarsın hiç bi işine yaramadığını.
  • boşver hoca kopya çekin demediği sürece kopya çekme.
  • Kopya çekseydim, okulu bitirir, lise mezunu biri olarak kalırdım bir şey öğrenemediğimden.

Ama ben çekmedim ne oldu?

PM atın söyleyeceğim.
  • "kopya çekmemek çok dürüst ve bir insana yakışır bi davranış" dememizi bekliyor beyler
  • kopya çekmemek çok dürüst ve bir insana yakışır bi davranış ben de senin gibiyim dini yönden de bakıyorum bu konuya böyle devam et bozma dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Kopya çekseydim, okulu bitirir, lise mezunu biri olarak kalırdım bir şey öğrenemediğimden.

Ama ben çekmedim ne oldu?

PM atın söyleyeceğim.

pm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.