Şimdi Ara

ne satayım???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, ben edirne de üni okuyorum derslerin azlığı ve paranın da azlığı dolayısıyla canım sıkılıyor ticaret yapmak istiyorum, sizce ne satabilirm ya da ne yapabilirm ?

• Canım sıkılıyor hadi biraz para kazanalım mı diyorsun ? Semt pazarlarında çiklet sat.
  • aynen öyle kardeşim :) sakız olmaz ya biraz daha büyük düşünüyorum
  • Ders notlarını sat .
  • güzel fikir kardeşim ama not tutmuyorum malesef
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 0:22:27 >
  • et ete diyicek kaptan gerek yok prez.'e
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    8 yıl önce açıldı
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3-5 peynir çeşidi bul okuldan onları pazarla. Baya para kırarsın. Hem de üniversiteyi bitirmeden mesleğin olur.
  • Not isi iyi yalniz.dersler azsa rahat rahat yazarsn iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuri229

aynen öyle kardeşim :) sakız olmaz ya biraz daha büyük düşünüyorum

Konuya girdigim iyi oldu. Kombi sat, buyuk degil ama agir, 34 kilo. Kış girmeden acele lazim. Demirdöküm Atron. Piyasasi 1000 lira, 900 e ver senden alalim. Kolay gelsin.

• elbise.parfüm, ayakkabı tarzı şeyler satabilirsin bir tane toptancı ile anlaş ünlü markaların ürünlerini uygun fiyattan arkadaşlarına sat hem sen hem onlar kazansın, bizim bir arkadaş yapıyordu olmadı uygun fiyata saat falan satabilirsin
  • DELL firmasının nasıl ortaya çıktığını araştır ilham alacaksın :)
  • sperm sat

• quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

quote:

aynen öyle kardeşim :) sakız olmaz ya biraz daha büyük düşünüyorum

Konuya girdigim iyi oldu. Kombi sat, buyuk degil ama agir, 34 kilo. Kış girmeden acele lazim. Demirdöküm Atron. Piyasasi 1000 lira, 900 e ver senden alalim. Kolay gelsin.

olur kardeşi lazımsa araba filan da satarız ayıp ediyosun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

elbise.parfüm, ayakkabı tarzı şeyler satabilirsin bir tane toptancı ile anlaş ünlü markaların ürünlerini uygun fiyattan arkadaşlarına sat hem sen hem onlar kazansın, bizim bir arkadaş yapıyordu olmadı uygun fiyata saat falan satabilirsin

kardeşim iyi fikirmiş valla :) peki iyi para kalıyor mu ve yapan arkadaşın hangi firmaları satıyodu biraz daha detaylı anlatır msın?
  • arkadaşlar fikirler güzel ama daha iyilerini bekliyorum şimdiden teşekküler :)
  • Parklarda bahçelerde çay, su, çekirdek falan sat.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

elbise.parfüm, ayakkabı tarzı şeyler satabilirsin bir tane toptancı ile anlaş ünlü markaların ürünlerini uygun fiyattan arkadaşlarına sat hem sen hem onlar kazansın, bizim bir arkadaş yapıyordu olmadı uygun fiyata saat falan satabilirsin

kardeşim iyi fikirmiş valla :) peki iyi para kalıyor mu ve yapan arkadaşın hangi firmaları satıyodu biraz daha detaylı anlatır msın?

ya en basitinden saat satarsan mesela casio edifice lar sana 115 lira bir şeye mal oluyor sen onu 150 200 arasına satabilirsin olmadı converse ayakkabı, tommy tshirt gömlek aynı şekilde polo nun ürünlerini uygun fiyattan satabilirsin... ama işte toptancısı ile anlaşman falan lazım olmadı yurt dışından tanıdıkların falan varsa o şekilde temin edip iyi bir kar ile satabilirsin birçok ürünü... veya kuzey güney deki kozmetik firması ile anlaş(avon oriflame tarzı) o şekilde ürün sat... iş iyi bir toptancıda bitiyor ki onlar ile nasıl kontakt kuracağını bilmiyorum yapan arkadaş ile de 2 yıldır konuşmuyorum(geçen sene bu işi yapıyordu) bu sene devam edip etmediğini bilmiyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.