Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 2 Eylül 2024; 11:24:39 >

• Tüm makine mühendisleri sahada çalışmıyor tüm doktorlar dediğin şartlarda çalışmıyor. Ama o tarz olankar da var. Sen nasıl çalışmak istiyorsun onu hedefle çalış gerisini bırak hacettepe makina müh mezunu olup cernde çalışan birini tanıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naçizane firkimi belirteyim, ne istediğini pek bilmiyorsun. Aslında çoğumuz bilmiyoruz, ama en azından ne istemediğini bilmek işini kolaylaştıracaktır. Mühendisliği gördüğün kişinin yaşadığı ekonomik problemlerden dolayı mı istemiyorsun yoksa mesleğin kendisini mi sevmiyorsun? Aynı şekilde, tıp fakültesini gördüğün şiddet haberinden dolayı mı istemiyorsun yoksa mesleğin kendisi mizacına uygun olmadığı için mi istemiyorsun? Meslekler arasında kalmanın sebebi zannımca ne istediğini bilmemen, meslek seçmeye çalışırken de mesleklerin kötü yanlarını görüp onlardan kaçmanla alakalı. Gerçekten de yapmak istediğin bir meslekle karşılaşınca ekonomik problemler gibi faktörler ikinci planda kalıyor diye düşünüyorum. Ne istediğini gerçekten bilmen lazım, seçeneklerini de anladığım kadarıyla tek haneye kadar indirmişsin, gerisi ne istediğini bilmekte. Bunun üzerine biraz düşündükten sonra gerisi gelecektir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 2 Eylül 2024; 9:27:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.