Şimdi Ara

ne yapacağımı şaşırdım tavsiyelerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • p4 3.0 işlemci 1gb ram 320 mb ide harddisk x800 gto(AGP) ekran kartım var.sistemimden gayet memnunum ama iş oyunlara gelince share model 3 başıma bela oldu.geçen sene bu vakitler 300 milyon verip x800 gto ekran kartı aldım oyun için.ama share model 3 ü desteklemediğini bilmiyordum.son çıkan bioshock,medal of honor airborne gibi oyunlar share model 3 istiyor.lanet gelsin dedim ve tam paraya kıyıp x1950gt(VGA) alacaktım ki bu sefer de directx 10 belası çıktı.şu an için pci e ye geçmek istemiyorum çünkü bayağı masraflı olacak.makinenin kökten değişmesi gerekiyor.dediğim gibi sistemden çok memnunum, sm 3 oyunları hariç diğer tüm oyunları rahatça oynayabiliyorum.sizce ne yapmalıyım? orta sınıf directx 10 kartların agp için çıkmasını mı beklemeliyim?bide 7-8 ay sonra pci-e2 çıkıyor...yukarı tükürsem bıyık aşağı türüksem sakal...

• Zor bir durumdasın dostum....
    ama şimdilik AGP sistemine Shader Model 3 destekleyen ekran kartı alırsan ömrü çok kısa olacak...
    Bence 1-2 ay bekleyip yeni kartların çıkmasını bekle...
    O zaman fiyatlarda iyice bir düşme olacaktır.Sende komple sistemi değiştirirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PriMe -- 9 Eylül 2007; 13:16:55 >
  • AGP DX10 kartlarda cıkıcak bekle...
  • 8600GT AGP geliyormuş yakında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.