Merhaba arkadaşlar.Bir konuda akıl danışmam lazım.Giyiminizle,yemek zevkinizle,maddi durumuzla,sosyo-kültürel yapınızla sizin kendisinden aşağı olduğunuzu ima eden birinin bir sırrını bilseniz ve o sır o kişinin tüm hayatını karartacak olsa,o kişi de bu sırrı bildiğinizi bilmeden hala aşağılayıcı hareketlerine devam etse o kişinin hayatını karartacak sırrı açık eder misiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 24 Ocak 2025; 17:24:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne yapardınız?
-
-
Sadece beni aşağılıyorsa benimle problemi vardır. Belki de benim kuruntumdur. Etrafındaki benzer diğer insanlara aynı davranışı gösteriyorsa 1 saniye bile düşünmem adına korum. İnstagramına falan arabasıyla, telefonuyla foto atan tiplerdense hiç bekleme.
-
Cevabınız için teşekkür ederim.Aslında sadece bana karşı yapılıyor.Aslında bir sebebi de yok.Yani benim yaptığım kötü niyetli bir hareket de yok.Hani bazı insanlar vardır.Başkasıyla kavga eder,bir başkasına çatar.Ve bu hareketler de başka kişiler de dahil edilerek devam ediyor.Vebal almak istemiyorum.Ve tam olarak o söylediğin tiplerden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aphrodite Livia -- 24 Ocak 2025; 17:22:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seni başkalarının yanında aşağılıyorsa bırak vebali falan. Hayvan olan hayvan gibi yaşamalı fazlası şımartır. Ezilmişliğini başkalarını ezmeye çalışarak gidermeye çalışan biri belli ki. Senin yaptığını anlamasın yeter.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X