Ben web tasarım ve kodlama ile uğraşıyorum profesyonelce yaş mı yaşşş 14 yolun yarısı yani
quote:
Orjinalden alıntı: necrozan™®
Ben web tasarım ve kodlama ile uğraşıyorum profesyonelce yaş mı yaşşş 14 yolun yarısı yani
yaşın cidden 14 'mü , off kardeş aynı keder aynı kader (kederin cümlenin içindeki işi neyse anlamadım , neyse boşverin )
Bende Lise 1 ögrencisiyim
turizm sektörü (ölüdeniz/fethiye) ama izmirliyim
6, sınıf öğrencisi 11 yaşında vs.vs.vs
Bir kehanet ortaya atıyorum : Buraya ne olduğunu yazanlar, bulundukları yerden ya çok memnunlar veya çok şükürcüler...dir. İstisnalar kaideyi bozmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: samray
Bir kehanet ortaya atıyorum : Buraya ne olduğunu yazanlar, bulundukları yerden ya çok memnunlar veya çok şükürcüler...dir. İstisnalar kaideyi bozmaz.
istisna 1: ben
quote:
Orjinalden alıntı: Brcu
quote:
bu zamanda hala okula gitmesi ve hatta sokakta dolaşması yasaklanan binlerce kız varken halinden mennun olmayaşın neden...
Arkadaşlar dikkat etmişsinizdir her konudan hiç yoksa 3 topic var yahu kurcalayın diğer sayfalarıda öyle açın iyice suyu çıktı hiçmi yeni konu göremeyecez.Lafım sadece sana değil AKDENİZ genelde bu yapılıyor...
bende ögrenci
quote:
Orjinalden alıntı: nightcrawler
quote:
Orjinalden alıntı: Brcu
quote:
bu zamanda hala okula gitmesi ve hatta sokakta dolaşması yasaklanan binlerce kız varken halinden mennun olmayaşın neden...