Şimdi Ara

Ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 mbit ttnet kullanıyorum 75g kotalı taahhüt bitiyor ttnet aradı ve 2 sene daha yenileyelim diyorlar biz hem telefon hemde internete para ödüyoruz telefonu iptal ettirmek istiyorum ve ttnet dısında bi servise gecesim var modem adsl2 destekli ve vdsl destegi yok kablolu zyxel P-660N-T1A_IPv6 modeli ev telefonunu iptal etmem lazım ev telefonu kullanmıyoruz cünkü yeni modemmi almam lazım yoksa bu yeter mi ve sabit telefonu iptal edip geçebilecegim en uygun tarife hangi şirkette?yardımcı olur musunuz.

• Altyapı sorgulaması yaptırdınız mı? 16 mbit kullanacaksanız modem değiştirmenize gerek yok. Telefon ücretinden kurtulmak için de ttnet alo paketli veya yalın internet kampanyalarına bakabilirsiniz. Turknet 1000 dakika telefon ve altyapının desteklediği maksimum hız 150 gb akn 60 liraya taahhütsüz olarak veriyor fakat hizmet kalitesinde bir standart yok, çok memnun olan da var canından bezen de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 14 Ağustos 2017; 15:21:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Altyapı sorgulaması yaptırdınız mı? 16 mbit kullanacaksanız modem değiştirmenize gerek yok. Telefon ücretinden kurtulmak için de ttnet alo paketli veya yalın internet kampanyalarına bakabilirsiniz. Turknet 1000 dakika telefon ve altyapının desteklediği maksimum hız 150 gb akn 60 liraya taahhütsüz olarak veriyor fakat hizmet kalitesinde bir standart yok, çok memnun olan da var canından bezen de.

altyapı sorgulaması nerden yapılıyor ama sunu biliyorum türk telekom bizim binaya fiber döşedi aşagıda kutusu var ama modem eski bende ondan yüksek hız alamıyorum modem hediye eden bir iss var mı yüksek hız için en uygun
  • Aslio kullanıcısına yanıt
    Binaya kadar fiber geliyorsa t11 kabin vardır. Buradan mevcut telefon kablosu ile vdsl veriliyor. tt'nin modemli kampayanları var sanırım sitesinden bakabilirsiniz ama bunlardan modem almanızı tavsiye etmem çünkü yazılımlarını kısıtlıyorlar.
  • ISS den modem almanızı tavsiye etmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Ne yapsam olmuyor...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.