Acil cevap verin.Eylül’de 24 yaşına basacağım.İzmir’in ufak bir ilçesinde yaşıyorum.Annem babam fakir.Babamın beynine pıhtı attı.Annem daha yeni kanseri yendi.Allahtan evimiz var çok şükür.Okul öncesi son sınıfım.Atamalar düşük biliyorsunuz ve bir erkek olarak yanlış bölüm seçtiğimi staj yapınca anladım.2024 KPSS liseden 79,7 puan aldım.Evet düşük belki ama atanma ihtimalim var az da olsa.Katiplik vs. İçin.Bir an evvel çalışmam lazım ama vasfım olmadığı için ve ufak yerde yaşadığım için iş bulamıyorum.Ailem de çok baskı yapıyor.Asker ve poliste olamam,psikiyatri geçmişim olduğu için. Sizce ne yapmalıyım?Lütfen yardımcı olun,bir şeyler önerin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne yapmalıyım?

-
-
Satış danışmanlığı
Akaryakıt Satış görevlisi
Temizlik görevlisi
Anketör
Gizli müşteri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hocam KPSS ile atanma şansım yok mu?Bim’e falan başvurdum ama ömür bu işlerle geçer mi?Meslek öğrenmek için çok mu geç kaldım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne alaka
Bazı yerler CNC operatörü arayabiliyor yetiştirmek üzere
Yada mobilya imalatı falan
İşkuru takip et işinolsun eleman net bak
Valla şuan özel güvenliklik ehliyet almak falan yaparsın hızlıdan hem kamuya özel güvenlik olarak girersin hemde araba ehliyetin olunca daha önün açılır
KPSS ile katip Mübaşir olma şansım yok mu
quote:
Orijinalden alıntı: Prefrontal kortekssizKPSS ile katip Mübaşir olma şansım yok mu
Lütfen yardımcı olun,nasihat verin.Dini inancım olmasa ve ailemi üzmeyeceğimi bilsem çoktan intihar etmiştim.Bir baltaya sap olamamak,herkesten loser muamelesi görüp dalga konusu olmak çok kötü.
Uzman değilim.
Psikiyatri geçmişin olduğunu söylemişsin tedavine devam etmeni tavsiye ederim.Sağlıklı düşün ki sağlıklı kararlar al umarım iyi bir doktora denk gelirsin ilaç yazıp geçmez ve düzelmen için tavsiyeler verir.Tabi uzman karar verir ama dışarıdan takviye bir yere kadar içeriden düzelmen lazım.
İşsizlik gerçekten can sıkıcı olabilir haftada en az 2 gün tatil yapabileceğin yani haftasonu çalışmayacağın çalışma saatleri normal bir iş araman daha iyi olur asgari ücret olsun ama az çalış.Okulu bitirdinmi diploma bir işe yarıyabiliyorsa yarasın üstüne git kullanmaya çalış işe yararsa ne ala yaramazsa dursun.
Yksye tekrar girip açıktan daha çok iş fırsatı olan 2yıllık bir bölüm okumanı tavsiye ederim eş zamanlı olarak işte çalışırsın açıktan uzaktan okumak veya bu süre zarfında ilerleyebileceğin bir alanda çalışman sana çıkış kapısı olabilir.Sosyal tesislerde veya myo larda iş garantili eğitimler fln oluyor arkadaş bahsetmiş cnc elektrik mobilya tarzı.
İlgi alanına göre bir yola girip yürüyebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Okul öncesinden atanmak ne kadar zor bilmiyorum ama bence branşından atanmaya bak. Maddi olarak toparlandıktan sonra çalışırken okuyabilirsin. Başka bir öğretmenlik branşı okursan sanırım alan değişikliği oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bir erkek olarak yapmak çok zor.Zaten alımlar da düştü.Yarım dönem kala kaydımı dondurdum.
Hocam panik bozukluktan dolayı tedavi görmüştüm,şuan iyiyim.Tekrar gitmeme gerek yok.İşsizlik değil de bir baltaya sap olamamak çok üzüyor.Üstelik çeyrek asır olmaya ramak kalmışken.
hocam acil para ihtiyacın varsa sabit bir iş kurana kadar neden olmasın..
kendi araç yada motorbisiklet ile bile yapılabiliyor.
2 side yok ise firmalarda servis şoförlüğü değerlendirilebilir.
-
Ufak tefek demeden başlaman lazım iş uzak da olsa. Ben de izmirdeyim 1 saat yol gidiyorum işe.
Ehliyetim yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X