Şimdi Ara

Ne Yapmaliyim ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle tum forum ahalisine selamlar. Son birkac haftadir basimdan gecenleri anlatip size danismak istiyorum.

Oncelikle 95 dogumli, sayisalci bir mezunum. Bu yil sinava ikinci girisim olacakti. Normalde her seyi hazirlamis bir sekilde bu yaz ygs ye kafa goz dalacaktim fakat annemin kanser olmasi butun planlarimi altust etti. Once tabi uzulup kahrolmustum ama zamanla alisip hayata devam ettim. Bu suren olaylar sonucu oyle boyle bir sekilde gecen sene gittigim dershaneye tekrar kayit oldum. Baslarda her sey cok guzel gidiyordu ailemiz daha dik daha birlesik durur olmustu bende dershanede derslerimi aksatmayip tam gaz devam ediyordum. Her sey boyle giderken 2-3 yildir agir koah hastasi olan babam annemin kanser olmasindan dolayi iyicene coktu. Gecen cuma da hakkin rahmetine kavusup vefat etti.

Son 1 haftadir taziye isleri ile ugrasiyorum hala memleketteyim bu hafta sonu istanbula geri donuyorum. Simdi size danismam gereken konuya geliyoruz. Altyapim cok iyi degil. Zekiyim demiyorum ama sunu soyleyeyim dinledigim bir dersi anlamamak gibi bir duruma hic dusmedim fizik kimya mat hepsiyle aram cok iyi. Sadece geometri de altyapim yerlerde oldugundan daha fazla ilgi gostermem gerekiyor ama son 1 ayda hastahane ev dershane derken geometriye gereken ilgiyi pek gosteremedim. Ayni sekilde biyoloji de oyle. Onumuzse ki hafta ici dershaneye tekrar baslayacagim ama ne zihinsel ne de fiziksel olarak kendimi hic hazir hissetmiyorum. Zaten bir hafta da kacirdigim konulari dusununce iyicene cekiniyorum. Bu yuzden dershaneyi birakmayi dusunuyorum evden gerek konu anlatimli kitaplarla veya internet uzerinden konu anlatimli videolarla kendimi iyicene gelistirip seneye 3.kez sinava girmeyi dusunuyorum.

Gerekcelerimde ailemle daha fazla beraber olmak. Dershane temposuna girersem iyicene ailemden uzaklasacagimi dusunuyorum. Aslinda evden hep uzaklasip sehir disinda okumayi istemisimdir ama bu basima gelen olaylardan sonra ailemi koruma ic gudusu beynimde olusmaya basladi. Elimde degil. Normalde beni aradiklarinda bile karsilik vermezdim simdi onlari dusunmedigim aramadigim vaktim olmuyor.

Tamamen kafam durmus durumda. Zaten babamdan kalan memlekette birkac dukkan ile ev var cok bir getirisi yok ama bakimi yapilirsa guzel kar getirir. Onlarla da ilgenmem lazim. Bolum olarak yazilim muhendisligini iyi bir universitede okumak istiyorum. Bu donemde boyle bir altyapiyla bu kadar sorumlulukla kazanamayacagimi dusunuyorum. Siz ne diyorsunuz? ne yapayim, ne yapmaliyim ?

• Hocam sizin hayatınızda dizi gibiymiş.Sorunuzu gelirsek, mezun olduğunuz için bol vaktiniz olacak.O yüzden şimdiden seneye diye düşünmeyin elinizden geleni yapın ve mezun olmanın avantajını kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polene Alerjisi Olan Arı -- 14 Kasım 2013; 15:31:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Hocam sizin hayatınızda dizi gibiymiş.Sorunuzu gelirsek, mezun olduğunuz için bol vaktiniz olacak.O yüzden şimdiden seneye diye düşünmeyin elinizden geleni yapın ve mezun olmanın avantajını kullanın.
    Daha 4 ay var az bi süre değil. Kesinlikle yeterli bir süre sen elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış
  • Up ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrandonStark

Up ...
    as
    öncelikle başın sağolsun
    İnternetteki körfevideo ekolhoca.com mustafa tekinay.com derscalisiyorum.com youtubedeki tvteknofem dersleri ve pek çok yerden konuları dinleyebilirsin.ayrıca behzatrasuli hocayı ve youtubedeki şenol hocayı da takip edebilirsin mücadeleyi hiç bırakma çalışmaya devam yolun açık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnkABaBa -- 14 Kasım 2013; 21:56:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnkABaBa

as
    öncelikle başın sağolsun
    İnternetteki körfevideo ekolhoca.com mustafa tekinay.com derscalisiyorum.com youtubedeki tvteknofem dersleri ve pek çok yerden konuları dinleyebilirsin.ayrıca behzatrasuli hocayı ve youtubedeki şenol hocayı da takip edebilirsin mücadeleyi hiç bırakma çalışmaya devam yolun açık olsun

Alıntıları Göster
    yukarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnkABaBa -- 14 Kasım 2013; 22:44:07 >
  • Yardim eden arkadaslara cok tesekkurler. Tavsiyelerinizi dikkate alacagim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Sizce ne yemeliyim
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yardim eden arkadaslara cok tesekkurler. Tavsiyelerinizi dikkate alacagim.
    yukarı
  • quote:

yukarı

Alıntıları Göster
    yukarı
  • quote:

yukarı

Alıntıları Göster
    yukarı
  • quote:

yukarı

Alıntıları Göster
    yukarı
  • Allah rahmet eylesin. Annenede şifa versin. Sınavı boş ver bu yıl annene destek çık sürekli. ..
    Arta kalan zamandada çalışırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion

Allah rahmet eylesin. Annenede şifa versin. Sınavı boş ver bu yıl annene destek çık sürekli. ..
    Arta kalan zamandada çalışırsın
    klavyeyi yavaşça bırak ve hayata dön
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanycl

klavyeyi yavaşça bırak ve hayata dön

Alıntıları Göster
    yukarı
  • quote:

yukarı

Alıntıları Göster
    yukarı
  • quote:

yukarı

Alıntıları Göster
    yukarı
  • BrandonStark B kullanıcısına yanıt
    Başınız sağolsun, daha 4 ay var okul problemin de yok bence daha erken.
    Geometri için Antremanlarla Geometri 1-2 bitir tamamdır, pes etme
  • Basin saolsun
    Annenizde Insallah iyilesir
    Abi bence bu yil bitir bu isi seneye kalmayi falan dusunme eger sinavi kazarnirsan hem sen hem ailen cok guzel moral bulur geometride sana onerim ucgene cok calisman yamuk paralelkenar falan hep ucgenden cozuluyor ucgeni halledersen geometrinin yuzde 70 ini halletmis sayilirsin
  • Hepinize tesekkurler. Ankababa arkadasa da tesekkurler. Konuyu up lamasina artik gerek yok. 2 gun icinde kararimi verecegim.

Tavsiyeleriniz icin tekrardan tesekkurler.
  • quote:

Hepinize tesekkurler. Ankababa arkadasa da tesekkurler. Konuyu up lamasina artik gerek yok. 2 gun icinde kararimi verecegim.

Tavsiyeleriniz icin tekrardan tesekkurler.
    karar verdin mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.