Şimdi Ara

Ne yapmalıyım?Cok kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene çok isteyerek İTÜ makineyi yazdım.Şu an İTÜ'de hazırlık öğrencisiyim.Ama İstanbul alışamadım ve alışamayacağım da galiba.Bir ömrü İstanbul da yaşama düşüncesi çok zor geliyor.İçinde olmayınca yaparım ederim demesi kolay gelmişti ama olmadı.Tabi tek durumda bu değil.Maddi durumumuzda biraz bozuldu ve İstanbul gibi yerde parasız yaşamakta çok zor.Bu sene çalışır ederim ama bundan sonraki sene,daha sonraki seneler bu böyle gitmez.Bir çok akrabamın Edirne'de olduğundan ve Edirne'de bir evimizin olduğundan Trakya Tıp'a gitmeyi düşünüyorum.Hem daha ucuza yaşarım hem de 6 yıl sonra garanti iş sahibi olurum ve aileme de yardımcı olurum.
    Buraya kadar kafa ütüledim biraz özür dilerim.
    1)İtü de hazırlıkta bilerek kalsam ilk sene okul değiştirebiliyor muyum?Ordan Trakya makine'ye 1 sınıf sonunda da Tıp fakültesine yatay geçiş yapabilir miyim?(puanım trakya tıpın 12 puan üstündeymiş mf 3 7800)
    2)Bu sene sınava hazırlansam kırık obp ile Trakya tıpı kazanabilir miyim?Hazırlanma kısmı biraz zor çünkü part time işe başlayacağım pek vaktim olmayacak.Hazırlığı bırakıp eve de dönmek istemiyorum.Çünkü ailem tıp yaz diye ısrar etmişti ama ben istemediğimi söyleyip İTÜ makine yazmıştım.Kazanamazsam bu sefer İngilizce görmediğim için hem Profiency'i geçemem geçsem bile İngilizce bile bilmeyen bir mühendis olacağım)
    Beyler kafam çok karışık cümlelerde sıkıntı olabilir.Yardımcı olursanız bir akıl verirseniz sevinirim.

• Zorla yırtın aç kal ama o bölümü bitir sadece o kadar diyorum sana.
    Sigara içiyosan içme, dürüm yiyorsan simit ye ama o kadar kazanmışsın bırakma itü makineyi. Bitirince sülalene sen bakacaksın zaten..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kırık obp falan hazirlanmana gerek yok seneye ağustos ayinda merkezi yatay gecis olarak basvur eylul ayindada kayitlar baslar kaydini yaptir bu kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sadece aynı üniversitede bölüm değiştiriliyor yada aynı bölümde üniversite degiştirebilebiliyor diye biliyordum.Farkı nedir sizin söylediğiniz olayla
  • Cevaplayanlara yardımcı olanlara teşekkür ederim
  • Hocam bence seninki gereksiz telaş .bölümünggüzel önünde açık zaten İTÜ den mezun olunca AC kalmasın bende İstanbul dayım ama ailemle yaşıyorum yanı maddi açıdan ALLAH a şükür pek sıkıntımız yok. Sen şehir dışından geldin sanırım ilk ay larda zorluk cekersin benim köyden arkadaşlarım geldi Cerrahpaşa tip ve İst üni hukuk Arel bilgisayar mühendis vs. Vs. Bir ev tuttularaaylık 100-150 TL kişi başı veriyorlar ama galiba 6-7 kişi kalıyorlar onlar sanslilardi bu açıdan belki bilirsin YGS Türkiye 28 cisi inan çocuğun durumu hic yoktu çobanlık yapıyordu aynı okulda okuduk ama çocuk zorlukların üstesinden gelip tıp kazandı ..bende İst üni de felsefe.herneyse bende fazla uzattim diyeceğim bölümüseviyorsan gitme dayan inan ssonrası ALLAH ın izniyle gelir. Sormak istediğin bisey olursa da PM atabilirsiniz .iyi aksamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amegon A kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

"Merkezi Yerleştirme Puanı"nı araştırın. Detayları yeterince bilmediğim için yanıltmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Explicit Content -- 10 Ekim 2015; 19:55:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.