Şimdi Ara

Ne yapsam doğru olur, kızı üzmem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle küfürlü olmadıkça bana istediğinizi söyleyebilirsiniz.. şöyle başlayayım 7 yıldır soyal fobim var şu an 22 yaşındayım ve bu hastalık hayatımı kararttı.dersaneye de üniversiteye de bu yüzden devam edemedim. bu sene yeni bir bölüm kazandım fakat okulun başlarından bırakmak zorunda kaldım çok zorlanıyordum. baya yalnız olduğum bir dönemdi ve bu yaşa kadar da hiç sevgilim olmadı. can sıkıntısından sınıftan bir kıza aşk mesajı yazdım sonra biraz konuştuk o kabul etmedikçe ben daha da üstüne gittim saplantı olmuştu artık. buluştuk ama kısa süre önce terk edildiği için yine reddetti 3 aydan fazla uğraştırdı beni bir süre sonra gerçekten aşık olduğumu sandım sabah akşam ikna etmeye çalışıyordum en sonunda kabul etti. tabi bu süre içinde ve sonrasında da öyle başladığım için kendisine çokça söz verdim.. 3 ay oldu beraberiz bana üzülmek istemiyorum bir daha elimi başka biri tutsun istemiyorum diyor daima sevmeye başladı o da.. kötü bişey galiba elini tutmak bir yana öpüştüğümüz de oldu. şimdi bakıyorum da hiç aşk sevgi yokmuş bende saplantı yalnızlık falan beni bu duruma itti kendimi de çok suçlu görmüyorum ama ne yapacağımı da bilemiyorum. rahatsız etmiyor beni mantıklı bakarsam doğru bir ilişki ama sevgi aşk olmadı maalesef. bunlara rağmen kendisi gitmedikçe ben onu üzmem hep yanında olurum sevmeye çalışırım ama okula yine devam etmekte zorlanıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum tüm olanları itiraf mı edeyim çok zor bir durumdaym

• ıspanakçorbası
  • Ondan ayrıldığında,gorusmediginizde kendi açından sıkıntıya düşeceğini dusunuyor musun?Baskasiyla gorsen vs...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal fobili ama kizla opusuyor

• ERYX kullanıcısına yanıt
    Çok kötü olurum
  • La sosyalfobin var şansına sevgili yapmissin takıl işte. Üniversite boyunca yalniz kalmak istemiyosan tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: ıspanakçorbası

Çok kötü olurum

Assa yukari bende o durumdaydim.evden cikmiyordum birde.Sonra evlendik.2bucuk yasinda tosun pasamiz var (: Demem o ki evlen gitsin ((: Tek birsey soyleyeyim
    Ne kadar uyumlu gibide gozukseniz ayni evde yasayinca ne kadar farkli oldugunu goruyorsunuz.Onun icin iyi dusun.Ayrilcaksanda yedin bir halt.cik cikabilirsen isin icinden (: Ben cozumu evlilikte buldum.daha iyisini biliyosan soylede torunlarima yol gosterim ((:
    Sunuda unutma; Ask gecicidir,aptallik bakidir.Akilli ol... Komik degil gercek bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNSİN LÜTFEN
    5 ay önce açıldı
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu günleri yılları ararsın relax ol keyfini cıkar kıza anlat birlikte çözünn meseleyi senni gerçekten seviyorsa yardımcı olur kalkıp gitcek hali yok
  • Adam abazalığı sosyal fobi sanmış kızın peşinden ayrılmamış elde etmiş yemiş kızı şimdi sıkıldım diyor.
  • Kız seni gerçekten seviyorsa, enin sonunda onu üzeceksin. Ve bunu ne kadar çok ertelemeye devam edersen şimdikinden daha çok üzülür. Bu yüzden çok fazla geçmeden söylemen lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.