Şimdi Ara

Ne Yaptıysam Olmadı.Realtek Driver Ses Sorunu.Windows 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun Windows 7 yi kurdum.çok memnunum çok hoşuma gitti ancak,ses driverlerine ne yaptıysam bi türlü ses alamadım.Anakartım ASUS P5LD2 SE.xp driverini xp sp3 uyumlu modda çalıştırdım olmadı,vista sürüm indirdim olmadı,kaç kere yeniden başlattım sildim kurdum sayısını bilmiyorum..AC97 kurmaya çalıştım ondada hata verdi.Lütfen yardım edin..

• quote:

Orjinalden alıntı: akinGTi

Arkadaşlar bugun Windows 7 yi kurdum.çok memnunum çok hoşuma gitti ancak,ses driverlerine ne yaptıysam bi türlü ses alamadım.Anakartım ASUS P5LD2 SE.xp driverini xp sp3 uyumlu modda çalıştırdım olmadı,vista sürüm indirdim olmadı,kaç kere yeniden başlattım sildim kurdum sayısını bilmiyorum..AC97 kurmaya çalıştım ondada hata verdi.Lütfen yardım edin..

bi yanlışlık olsa gerek daha dün 32 bitini bugün ise 64 bitini kurdum ses kartı realtek gene o senin dediğin sorun eski win 7 betalarında vardı son betayı kurmuştun deilmi?
  • 7100.0.winmain_win7rc.090421-1700 . en son beta sanırım. driverlerin bir sorunu yok ancak ses alamıyorum.SoundMAX driverini de kurdum yine olmadı yardım edin.. :S
  • aygıt yonetımınden direk olarak drıver dosyasının yerını gostererek tanıtmayı demedın mı acaba?
  • Ön Porta Kulaklığımı taktım çalıştı,nasıl iş bu yahu!
  • quote:

Orjinalden alıntı: akinGTi

Ön Porta Kulaklığımı taktım çalıştı,nasıl iş bu yahu!

nasıl iş??? :) beceriksiz diyelim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    PC de ses çıkmıyor...Ses sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.