Şimdi Ara

NE YAZIK Kİ FİFA 12 FİFA 13 'den ÇOK DAHA İYİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
13.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oynadıkça daha fazla alışılacak ,
    şu top kontrolü abartı olmasaydı daha güzel olacaktı ya , ne yapalım alışacagız
  • Bana göre de fifa 11 2'sinden de daha güzel.
  • Fifa 13 ilk defa orijinal aldığım Fifa oldu. Bir PES fanatiği olarak Fifa 13'e bu sefer baştan aşağı "olmuş" dedim.

- En başında şutlar... Füze gibi şutlar çekilebiliyor. Fifada bunu göreceğim aklımın ucuna gelmezdi. Hiçbir Fifa'da bu yoktu.
    - 2. si, Fifa 12'deki saçma sapan plase şutların çoğu zaman gol olması aptallığı sonunda gitmiş. Neydi o öyle yahu bir plase vuruyorsun taç çizgisine nişan alıyorsun top yolda 180 derece çizip köşeden kaleye giriyor. Öyle falso mu olur arkadaş?

Fifa 13'te en beğenmediğim yanı oyun ciddi hızlı. Bu kadar hızlı olmaz bir oyun. Harala gürele gelişen bir çok atak var oyunda. Top bir orada bir burada. Keşke Fifa 12'nin hızını korusalarmış.

Sonuç olarak Fifa 13 beni iş çıkışında eve koşturup online maçlara atlatan saatlerce başından kalkamadığım ilk Fifa oyunu oldu. Önceden Fifa'lardan 1-2 maçta sıkılırdım. Fifa 13'le zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.

Not: Allahını seven Fifa 13'te frikik kullanırken Fifa 12'de R2 (veya RT) ye basarak şut çekilen teknik için hangi tuşa basmamız gerektiğini söylesin :/ R2 tuşu bu oyunda başka adam getiriyor yanıma?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Ekim 2012; 8:36:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sedat4444

quote:

Orijinalden alıntı: burakgrg

arkadaşlar fifa 12 yi çok oynayanlar bu oyuna bağlananlar fifa 13 e geçmesin boşuna inanılmaz fark var Fifa 12 çıktığında bundan iyisi olamaz demiştim yanılmadım berbat bir oyun yaptı ea.

bi kere FİFA 13 inanılmaz hızlı fifa 12 gerçek futbola göre bile hızlıyken fifa 13 ün bu kadar hızlı olması hiç gerçekçi yapmamış oyunu

paslar çok hızlanmış oyun basketbol gibi sırayla yapılan ataklarla geçiyor bi ben kontra yapıyorum bi rakip

ayrıca attacking intelligence berbat olmuş defansif orta saha bile ceza sahasında burak yılmaz gibi boşlukta pas istiyor sonra kontra yiyoruz bunu görünce çıldırmamak elde değil zaten

zaten paslar hızlı her yerden hücum oyuncuları boşluklara kaçıyor, ofsaytta kalmamaya çalışıyor otomatik olarak. lan o zaman neden biz oynuyoruzki sadece pas tuşuna şut tuşuna basacaksak.

futbol oyunu oynamak sadece tuşlara basmaktan ibaret olmamalıdır takımın atağa sen çıkarırsın ister yavaş oyun kurmaya çalışıp kontrollü oynarsın istersende hurra hücum yaparsıni forvetlerinde otomatik kaçmaz sen kaçırırsın verkaçla vs. işte bunları fifa 12 de özgürce yapabildiğimiz için fifa 12 efsane olacak ve uzuuuuuuuuuun yıllar böyle bir oyun gelmeyecek.

fifa 13 ü yaparken fifa 12 nin üstüne sadece eas fc (yani takım ve oyuncuların gerçekteki formlarına göre güçlerinin düzenlenmesi) ve yeni forma top vs ekleselerdi bu bana yeterdi açıkçası.

Not:Bu yazdıklarıma fifa 12 yi az oynamış olanlar katılmayacaklar biliyorum o yüzden onlardan bunu anlamalarınıda beklemiyorum.

bunlarin nedeni oyunun kotu olmasi diil senin taktik bilmeme.oyunda eger formationda oyuncularin workrate lerini ayarlayarak kimin ileri cikacagini yada cikmicagina karar verebilirsin.formation da oyuncunun ne tarafa dogru kacacagina bile karar verebilirsin.ayrica custom taktikte oyunun hizini ayarlayabilirsin.oyun hizli evet ama futbolda hizli bi premier ligi macini acta izle fifanyavas kalir.Fifada top yapmak istersen ayag pasla oynarsan oyun yavas olur oyunun hizi senin elinde.Bu konuda senin bi sucun yok maalesef turkiye liginde futbol okadar yavaski senin zihninde futbol yavas diye bir kaide olusmus.paslar hizli diyorsun ac bi mac izle bakalim almanya liginde takimlar ne kadar orgNize adam daha top ayagina gelmeden hangi arkadasinin nerey kacacigini biliyor.oyundada bu hava var.pasin hizi senin elinde uzaga atacaksan bar i doldur haliyle adam topunuzaga atacagi icin top hizli gidecek.futbol hizli bir oyundur.turkiye ligi haric.bu oyunu en iyi oynayan takim b.dortmund tur sana izlemeni tavsiye ederim

oyunu bana mı öğretiyorsun bu dediklerinin hepsini iyi biliyorum

• Size tavsiyem pes oynamanız.fifa oynayıp çile cekeceginize pes oynayın keyfınize bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonRe4

Size tavsiyem pes oynamanız.fifa oynayıp çile cekeceginize pes oynayın keyfınize bakın.

çile kelimesi pese ait fifaya değil kardeş yama geldimi yama hani orjinal olmayan takımları orjnal yapan yamadan bassediyorum
  • fifa 13 beğenmeyen tek tük arkadaşlar var oda bunlardan birisi herkes beğenecek diye bir kaide yok sonuçta
  • quote:

Size tavsiyem pes oynamanız.fifa oynayıp çile cekeceginize pes oynayın keyfınize bakın.

Sen kimsin arkadaşım ya çok biliyormuş gibi konuşuyorsun herhangi bilgi verme filan da yok..direk onu oynamayın bunu oynayın sanane kardeşim milletin zevklerini düşünmek sana mı kaldı..hey allahım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babako34

quote:

çile kelimesi pese ait fifaya değil kardeş yama geldimi yama hani orjinal olmayan takımları orjnal yapan yamadan bassediyorum

siz cl nedir bilir misiniz? Hani su gecn sene chelseanin aldigi kupa.

• quote:

quote:

quote:

London Fc demek istedin herhalde

• fifanın online modlarına bi bak istersen dediğimi anlayacaksın kardeş ş.ligi çokta önemli değil açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

quote:

quote:

sadece london yetmez kardeş bunlarda var

Premiere League:

Norh London = Arsenal
    West Midlands Village = Aston Villa
    West Midlands City = Birmingham City
    West London White = Fulham
    Lancashire = Blackburn Rovers
    Booklate = Blackpool
    Middlebrook = Bolton Wanderers
    London FC = Chelsea
    Merseyside Red = Liverpool
    Man Blue = Manchester City
    Tyneside = Newcastle United
    The Potteries = Stoke City
    Wearside = Sunderland
    West Midlands Stripes = West Bromwich Albion
    East London = West Ham United
    Lancashire Athletic = Wigan Athletic
    Wolves = Wolverhampton Wanderers

• quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

quote:

quote:

headshot diyorum, fifa konusuna pesle girersen olacağı buydu
     NE YAZIK Kİ FİFA 12 FİFA 13 'den ÇOK DAHA İYİ

• ben fifa 13 te pasları ayarlıyamıyorum . oyun sanki kafasına göre pas atıyor . yanındaki adama pas atmasını istiyorum o gidiyor defanstan forvete uzun oynuyor falan oyun içinde tam anlamıyla kontrol bende değil bir ayarı falan varmı bunun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

ben fifa 13 te pasları ayarlıyamıyorum . oyun sanki kafasına göre pas atıyor . yanındaki adama pas atmasını istiyorum o gidiyor defanstan forvete uzun oynuyor falan oyun içinde tam anlamıyla kontrol bende değil bir ayarı falan varmı bunun ?

aynen kardeşim sana katılıyorum oyuncular otomatik olarak kaçtığı için biz sadece pasa basıp pozisyona giriyoruz sanki kontrol bizde değilmiş gibi
  • ben pesin veya fifanin sahibi deglim paralar benim cebime girmiyor.her sene 16 lira verip pes ve fifa alir istedigimi oynarim.ama fifa bence cocuk oyunu

• quote:

ben pesin veya fifanin sahibi deglim paralar benim cebime girmiyor.her sene 16 lira verip pes ve fifa alir istedigimi oynarim.ama fifa bence cocuk oyunu

of daha neler ,
    35-40 yasındaki adamlar oynuyor bea fifa yı
    nasıl cocukluk bu ,
    oyun o kadar gerçekci ki her yastan insan oynuyor
    daha 2 hafta oldu cıkalı oyun 5 milyon sattı................
  • quote:

ben pesin veya fifanin sahibi deglim paralar benim cebime girmiyor.her sene 16 lira verip pes ve fifa alir istedigimi oynarim.ama fifa bence cocuk oyunu

16 liraya nasil aliyorsun yaf. Soyle de biz de alalim :)

• 12 daha mı iyi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BLADE66

burakgrg İSİMLİ ÜYENİN YAZDIKLARINA KATILMIYORUM...
    Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: sedat4444

quote:

Orijinalden alıntı: burakgrg

arkadaşlar fifa 12 yi çok oynayanlar bu oyuna bağlananlar fifa 13 e geçmesin boşuna inanılmaz fark var Fifa 12 çıktığında bundan iyisi olamaz demiştim yanılmadım berbat bir oyun yaptı ea.

bi kere FİFA 13 inanılmaz hızlı fifa 12 gerçek futbola göre bile hızlıyken fifa 13 ün bu kadar hızlı olması hiç gerçekçi yapmamış oyunu

paslar çok hızlanmış oyun basketbol gibi sırayla yapılan ataklarla geçiyor bi ben kontra yapıyorum bi rakip

ayrıca attacking intelligence berbat olmuş defansif orta saha bile ceza sahasında burak yılmaz gibi boşlukta pas istiyor sonra kontra yiyoruz bunu görünce çıldırmamak elde değil zaten

zaten paslar hızlı her yerden hücum oyuncuları boşluklara kaçıyor, ofsaytta kalmamaya çalışıyor otomatik olarak. lan o zaman neden biz oynuyoruzki sadece pas tuşuna şut tuşuna basacaksak.

futbol oyunu oynamak sadece tuşlara basmaktan ibaret olmamalıdır takımın atağa sen çıkarırsın ister yavaş oyun kurmaya çalışıp kontrollü oynarsın istersende hurra hücum yaparsıni forvetlerinde otomatik kaçmaz sen kaçırırsın verkaçla vs. işte bunları fifa 12 de özgürce yapabildiğimiz için fifa 12 efsane olacak ve uzuuuuuuuuuun yıllar böyle bir oyun gelmeyecek.

fifa 13 ü yaparken fifa 12 nin üstüne sadece eas fc (yani takım ve oyuncuların gerçekteki formlarına göre güçlerinin düzenlenmesi) ve yeni forma top vs ekleselerdi bu bana yeterdi açıkçası.

Not:Bu yazdıklarıma fifa 12 yi az oynamış olanlar katılmayacaklar biliyorum o yüzden onlardan bunu anlamalarınıda beklemiyorum.

bunlarin nedeni oyunun kotu olmasi diil senin taktik bilmeme.oyunda eger formationda oyuncularin workrate lerini ayarlayarak kimin ileri cikacagini yada cikmicagina karar verebilirsin.formation da oyuncunun ne tarafa dogru kacacagina bile karar verebilirsin.ayrica custom taktikte oyunun hizini ayarlayabilirsin.oyun hizli evet ama futbolda hizli bi premier ligi macini acta izle fifanyavas kalir.Fifada top yapmak istersen ayag pasla oynarsan oyun yavas olur oyunun hizi senin elinde.Bu konuda senin bi sucun yok maalesef turkiye liginde futbol okadar yavaski senin zihninde futbol yavas diye bir kaide olusmus.paslar hizli diyorsun ac bi mac izle bakalim almanya liginde takimlar ne kadar orgNize adam daha top ayagina gelmeden hangi arkadasinin nerey kacacigini biliyor.oyundada bu hava var.pasin hizi senin elinde uzaga atacaksan bar i doldur haliyle adam topunuzaga atacagi icin top hizli gidecek.futbol hizli bir oyundur.turkiye ligi haric.bu oyunu en iyi oynayan takim b.dortmund tur sana izlemeni tavsiye ederim

FIFA 12 ye bile hızlı demişsin kardeşim FIFA 12 nin en büyük KÖTÜ YANI ACI YANI PASLARIN VE ŞUTLARIN YAVAŞ OLMASIYDI
    NASIL OLURDA FIFA 13 hızlı diyorsunuz anlamış değilim sedat4444 kardeşim SENİNLE İLGİLİ DOĞRU TESPİT YAPMJIŞ
    FIFA 12 nin TEK KÖTÜ YANI YAVAŞ OLMASIYDI NASIL OLURDA FIFA 13 e hızlı diyorlar anlamıyorum FIFA 13 ün hızı NORMAL ARKADAŞLAR SİZLER FIFA 12 oynaya oynaya FIFA 12 SİZİ YAVAŞLATMIŞ BALON GİBİ PASLAR VARDI HATIRLAYIN YERDEN BİRİNE PAS ATIYORSUNUZ PAS GİDENE KADAR RAKİP OYUNCU GELİYOR SİZDEN ÖNCE FIFA 12 deki OYUNCULARIN TOP KONTROLÜ TABİKİ İYİ VE ZEVKLİYDİ TOP KAYBETMİYORDUK FIFA 13 de ne yazıkki BUNU BİRAZ ABARTMIŞLAR OYUNCULAR ÇOK FAZLA SEKTİRİYOR KEŞKE BİRAZ DAHA AZ OLSAYDI. KESİNLİKLE FIFA 13 ün hızlı olduğuna katılmıyorum. ŞUTLAR VE PASLAR ÇOK İYİ
    FIFA 13 deki şut ve pas hızları FIFA 12 de olsaydı DERDİMKİ FIFA 12 EN İYİ SERİ OLMUŞ DERDİM.
    HEM PES HEMDE FIFA NIN EN BÜYÜK EKSİKLİĞİ SEYİRCİLERİN GOL SEVİNCİ SESİNİN ÇOK AZ ÇIKMASI VE TOPLAR DİREKLERDEN DÖNDÜĞÜNDE YADA AZ FARKLA DIŞARI GİTTİĞİNDE UVVVVVV OVVVV DİYİP ALKIŞLAMAMALARI OLMUŞ. (ALKIŞLAR ÇOK YETERSİZ)
    FIFA 13 de statda sanki BAYAN SEYİRCİLER VAR TİZ sesi çok yüksek. KONAMİ VE EA SEYİRCİ SESLERİ İÇİN LÜTFEN İNGİLTERE LİGİNİ İZLESİNLER . İNGİLTERE LİGİ YAKINDAN TAKİP EDEN ARKADAŞLAR NE DEMEK İSTEDİĞİMİ İYİ ANLAMIŞTIR....

tesekkurler hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.