Şimdi Ara

NE YAZIK Kİ FİFA 12 FİFA 13 'den ÇOK DAHA İYİ (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
13.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sedat4444

quote:

Orijinalden alıntı: burakgrg

arkadaşlar fifa 12 yi çok oynayanlar bu oyuna bağlananlar fifa 13 e geçmesin boşuna inanılmaz fark var Fifa 12 çıktığında bundan iyisi olamaz demiştim yanılmadım berbat bir oyun yaptı ea.

bi kere FİFA 13 inanılmaz hızlı fifa 12 gerçek futbola göre bile hızlıyken fifa 13 ün bu kadar hızlı olması hiç gerçekçi yapmamış oyunu

paslar çok hızlanmış oyun basketbol gibi sırayla yapılan ataklarla geçiyor bi ben kontra yapıyorum bi rakip

ayrıca attacking intelligence berbat olmuş defansif orta saha bile ceza sahasında burak yılmaz gibi boşlukta pas istiyor sonra kontra yiyoruz bunu görünce çıldırmamak elde değil zaten

zaten paslar hızlı her yerden hücum oyuncuları boşluklara kaçıyor, ofsaytta kalmamaya çalışıyor otomatik olarak. lan o zaman neden biz oynuyoruzki sadece pas tuşuna şut tuşuna basacaksak.

futbol oyunu oynamak sadece tuşlara basmaktan ibaret olmamalıdır takımın atağa sen çıkarırsın ister yavaş oyun kurmaya çalışıp kontrollü oynarsın istersende hurra hücum yaparsıni forvetlerinde otomatik kaçmaz sen kaçırırsın verkaçla vs. işte bunları fifa 12 de özgürce yapabildiğimiz için fifa 12 efsane olacak ve uzuuuuuuuuuun yıllar böyle bir oyun gelmeyecek.

fifa 13 ü yaparken fifa 12 nin üstüne sadece eas fc (yani takım ve oyuncuların gerçekteki formlarına göre güçlerinin düzenlenmesi) ve yeni forma top vs ekleselerdi bu bana yeterdi açıkçası.

Not:Bu yazdıklarıma fifa 12 yi az oynamış olanlar katılmayacaklar biliyorum o yüzden onlardan bunu anlamalarınıda beklemiyorum.

bunlarin nedeni oyunun kotu olmasi diil senin taktik bilmeme.oyunda eger formationda oyuncularin workrate lerini ayarlayarak kimin ileri cikacagini yada cikmicagina karar verebilirsin.formation da oyuncunun ne tarafa dogru kacacagina bile karar verebilirsin.ayrica custom taktikte oyunun hizini ayarlayabilirsin.oyun hizli evet ama futbolda hizli bi premier ligi macini acta izle fifanyavas kalir.Fifada top yapmak istersen ayag pasla oynarsan oyun yavas olur oyunun hizi senin elinde.Bu konuda senin bi sucun yok maalesef turkiye liginde futbol okadar yavaski senin zihninde futbol yavas diye bir kaide olusmus.paslar hizli diyorsun ac bi mac izle bakalim almanya liginde takimlar ne kadar orgNize adam daha top ayagina gelmeden hangi arkadasinin nerey kacacigini biliyor.oyundada bu hava var.pasin hizi senin elinde uzaga atacaksan bar i doldur haliyle adam topunuzaga atacagi icin top hizli gidecek.futbol hizli bir oyundur.turkiye ligi haric.bu oyunu en iyi oynayan takim b.dortmund tur sana izlemeni tavsiye ederim

Guzel cevap,katiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fifa 13 demosu hepsinden iyiydi,tam sürümde hayal kırıklıgı yaşamıştım
  • Fifa 12 çok güzeldi hakikaten müthişti ama çok yavaştı.hatta oyunda bug vardı,oyun hızını slow'a aldığında oyun hızlanıyor,fast yaptıgında yavaşlıyordu.
    fifa 13 oynayanamadım henüz,en yakın zamanda oynamayı planlıyorum,bide xbox almayı :D
  • 12 yi pek beğenmemiştim 13 ü hala oynamadım umarım biraz hızlanmıştır oyun.
  • fifa 13 mü hızlı season maçı yapsana fifa 12 den nekadar yavaş olduğunu anlarsın fifa 12 de ronaldo ile topu al arkandan puyol imkanı yok yetişemez ancak fifa 13 de yetişebiliyor... ha orjinal almadıysan yorum yapmaya hakkın dahi olmaz
  • FIFA 13 diyorum ben. FIFA 12'de ki Impact Engine hataları çileden çıkartmıştı beni, özellikle Multi oynarken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

Bence 11 2'sinden de iyi

+2011
  • Bugün playstationda fifa 13 oynadım,evimdeki bilgisayarda orjinal fifa 12 var ve online olarak sürekli oynuyorum ama fifa 13 hakkındaki ilk izlenimlerim olumlu yönde değil,oyunun hızlı ve şutların sert olduğundan bahsedilmiş bence tam tersi oyun bana daha yavaş ve şutlar daha cılız etkisiz gibi geldi belki bilgisayardaki farklıdır onu denemedim,o yüzden oynanabilirlik,hız ve şut konusunda fifa 12 diyorum ayrıca yine ps 3 deki fifa 13 oyununda karakterler çizgi film karakteri gibi görünüyor,gerçekci olmamış bu konudada başarısız buldum.
  • Fifa 13 gelmis gecmis en iyi futbol oyunudur.defansi kontrol edememe surekli kontralar yok top bi o kalede bir bu kalede gibi ifadeler tamamen iyuncuya bagli degiskenlerdir.

• FİFA 13 harika bi oyun en iyi fifa oyunu 2 senedir fifa pesten bariz daha iyi ama en iyisi WİNNİNG ELEVEN 4 keşke aynı oyunu güncel grafiklerle bi daha yapsalar
  • saçmalamayın arkadaşlar. bu kadar da olmaz yani. üşenmedim herkesin yorumunu teker teker okudum. konu fifa konusu ama bi anda pes vs. fifa olayına dönmüş. eee pes yani. tamam tartışalım iyi güzelde giderek kavga ortamı oluşmaya başlamış. oldu mu şimdi ? ben ne pes fanıyım ne de fifa fanıyım. iki oyunu da zamanında arkadaşlarla çok oynadım. şimdi diyeceklerimi çok iyi dinleyin. ikisi de bana göre aynı. çünkü futbol oyunlarından pek anlamam. saygılar.
  • Cok uzun zamandir fifa oynarim gayette iyi oynarim ama sunu soylemek istiyorun fifa 13 olmamis.aksini soyleyen yeterince oynamamistir.istediginiz kadar formation yapin ince ayar verin momentum denen illet isleve basladigi an allahi gelse karsi koyamaz.first touch sacmaliklarindan bahsetmiyorun bile.fifa 12 en iyi fifa oyunudur

• Ben de 2011 ekim ayında aldığım fifA12 OYUNUNU PS3DE BİR YIL BOYUNCA OYNADIM VE İNANILMAZ BİR OYUN ZEVKİ YAŞADIM.BÜYÜK UMUTLARLA ALDIĞIM FİFA 13 İSE BENDE FUTBOL ZEVKİ BIRAKMADI.FIFA 12 DE OYUNU İSTEDİĞİM GİBİ KONTROL EDİYOR,ÇALIMCI OYUNCULARIM TOPU ALDIĞINDA RAKİBİ DELİ EDİYORDUM.FIFA 13DE TOP KONTROLU TAM BİR REZALET.ÇALIMCILARIN ÖZELLİKLERİ AZALTILMIŞ,TOPU KAPMAK KOLAYLAŞMIŞ,FIRST TOUCH DENEN APTALCA BİR ÖZELLİK YAPMIŞLAR TOP 10 METRE AŞIYOR AYAKTAN.KISACASI FIFA12 BENCE EFSANE BİR OYUN OLMUŞTU.UMARIM 14DE VE SONRASINDA BİRAZ DAHA İYİ YAPARLAR.GRAFİKLER DE KÖTÜ BENCE 13DE...KONTRAST ORANI VS İNSANIN GÖZÜNÜ ÇOK YORUYOR.
    DİKKATİMİ ÇEKEN BİR DURUM DAHA OLDU...13 ÇIKTIĞI HAFTALARDA 12 OYNARKEN RAKİPLER ÇOK KOLAYLAŞTI BİRDEN.SANIRIM USTALAR FIFA13E GEÇMİŞLERDİ.BEN DE FIFA 12DE ÇOK KOLAY BİRKAÇ LEAGUE TITLE ALDIM...BUGÜNLERDE İSE SANKİ 12YE BİR GERİ DÖNÜŞ VAR.ZOR MAÇLAR OYNUYORUM YİNE 12DE... FIFA 13 ALMAMIŞ ARKADAŞLARA TAVSİYEM,110-120 LİRANIZI BOŞUNA HARCAMAYIN.BAŞKA BİR OYUN ALIN.NEBİLEYİM BLACK OPS 2 FALAN.

• Sorun sadece pas, şut ayarlarıysa bunlar düzeltilir.Bence Fifa'nın çığır açtığı bir oyun.Oyunun hızlanması oyunu futboldan uzaklaştırdığını düşünmüyorum.Dünyada birçok ülkede her maçta iki takımda sürekli kontralarla karşı karşıya.Ortasahaya gömmüyorlar oyunu.

Görüntü kaliteside harika oyunun ayrıca.

Bizim bu oyundan istediğimiz gerçekçilik.Yani gerçeğe en yakın olan şekliyle oynamak istiyoruz oyunu.FIFA 13 bunu çok iyi şekilde yakalamış.Ben şahsen sürekli kontraların olmasını beğendim.İspanya'nın, Barcelona'nın sürekli pas yapması beni sıkıyor mesela.Bu oyunda öyle birşey yok.Barcelona'yı aldığında amatörde oynasan bile levante'den kontra yiyebiliyorsun.

Şuana kadar hiç orijinal oyunu almadım ama.FIFA 14'ü bekliyorum.Alacağım ilk orijinal FIFA oyunu olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syr08 -- 17 Ocak 2013; 21:15:35 >
  • Biri şu slider ayarlarına bi çözüm bulsun ya. Oyunu oynayamamızın nedeni bence bundan kaynaklınıyor. Kimse standartı tutturamıyor. Hepsi 50 de şuan silcem gitcek en sonunda. Varmı güzel bir ayar ?
  • kötü dediğin özellikler oyun hızı pas hızı vs. ayarlanabilir şeyler kesinlikle katılmıyorum bence sen fifa 12 yi aldın 13 e para bulamadın kötülüyorsun oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrd

kötü dediğin özellikler oyun hızı pas hızı vs. ayarlanabilir şeyler kesinlikle katılmıyorum bence sen fifa 12 yi aldın 13 e para bulamadın kötülüyorsun oyunu.

aynen hocam

• Bana göre FIFA 12 oynanış açısından biraz ağır kalıyodu 13 daha iyi olmuş
  • Bence yapılmış en iyi futbol oyunu fifa 13 tabi 14 yapılana kadar adamlar geliştirmesini biliyolar aynı yemeği önümüze sürmüyolar en azından
  • 2 oyunuda oynadım fifa 13 te herşey dengeli ve güzel fifa 12 çok yavaş at arabası gibi koşuyolar şutlar ağır çekim yeşilçam filmleri gibi gidiyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.