Şimdi Ara

Ne zaman iptal etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnternet taahhütüm 04.01.2019’da sona erecek. Cayma bedeli vs. ödemek istemiyorum. Müşteri hizmetleri de detaylı bilgi vermedi. İptal işlemlerini 4 Ocak’tan önce mi başlamalıyım? Yoksa 4 Ocak’tan sonra mı? Ocak 1’den itibaren kullandığım tarife 129TL oldu. (24 mbit internet)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• para vermek istemiyorsan 4 ocaktan önce araman gerekiyor ayrıca yeni taahhüt yapmayıda düşünüyorsan 1-2 ay taahhütsüz kullanmanı tavsiye ederim musteri hızmetlerı senı arayıp uygun fıyattan taahhüt yapman ıcın senı ıkna etmeye çalışacaktır örnek :129 tl lık taahhutsuz ınternetı 65-70 tl kadar dusurebiliyorlar...
  • Ben daha önce hem Telekom'da hem superonline'da taahhüdün son günü iptal ettirmiştim. Sıkıntı olmamıştı.

Yalnız iptal ettirmek yerine başka bir sağlayıcıya geçiş yapabilirsiniz; oturduğunuz bölgede port sıkıntısı varsa internetsiz kalmanız olası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 1 Ocak 2019; 16:53:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DJMELIH kullanıcısına yanıt
    Para vermek derken şöyle cayma bedeli vermek istemiyorum ki zaten dsmarta geçtim. Onlar 6-7 ocak gibi gelip bağlayacaklar. Yani kimisi 3 ocak’ta git dedi. Kimisi taahhütün bitsin 5 Ocak’ta git iptal et dedi. 3-4 günlük kullanım bedelin çıkar yeni faturandan dediler. Örneğin;

129/30= 4.3 TL 5 gün sonra kapanınca 21.5TL gibi bir fatura gelir dediler.

• 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Başka bir sağlayıcıya geçtim (Dsmart) ancak onlar taahhüt bitiminden sonra gelip bağlayacaklar. Gayrettepe GM bana çok yakın ancak taahhüt olayında kafam karıştı. Cayma bedeli ödemeden çıkmak istiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.