Şimdi Ara

NEC 4571A ile NEC 4571B arasında ne fark var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar NEC 4571 DVD Writer almaya gidicem akşam üstü. Ama bu writerin A be B diye 2 değişik modeli var galiba. Bunların arasında bir fark var mı? Sizce hangisini almalıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

• Gezdim,dolaştım ama ne A'sını ne de B'sini bulabildim:( Sipariş verirsem getirebileceğini söyleyen satıcılar oldu. Sipariş verip de gelmesini bekleyene kadar internetten alırım daha iyi düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolboy_7610

Gezdim,dolaştım ama ne A'sını ne de B'sini bulabildim:( Sipariş verirsem getirebileceğini söyleyen satıcılar oldu. Sipariş verip de gelmesini bekleyene kadar internetten alırım daha iyi düşünüyorum...

arkadaşım internette bazı firmalar ürün gelmedende reklam yapabiliyor .bende 4571a var mükemmel yalnız merak ettim b nin artısı ne?
  • Bildiğim kadarıyla biri siyah diğeri beyaz.Sadece renk farkı var.
  • Aynen bende öyle biliyorum biri siyah biri beyaz
  • NEC 4571 B-KUTU 16x8x16 LABELFLASH DOUBLE LAYER +/- DVD 5x DVDRAM-OKUMA LAMBASI HEDİYELİ!!!
    Bej renkte olan da 4571-B olarak geçio hepsiburda da, siyah renkte olan da?_? iyice kafam karıştı Neyse ben siyah olanının siparişini verdim inşallah pazartesi elime geçer
  • Beyazla kastettiğim bej.Yanlış anlaşılma olmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.