Şimdi Ara

Nec dvd ile 4x ten yukarı yazamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nec 3520 dvd-rw ile hangi program veya hangi boş medya ile denediysem yazma hızı 4x ten yukarı çıkmıyor.1 adet dvd yazmak 20 dakikadan uzun sürüyor.programları kaldırdım tekrar kurdum.hatta bir ara format atmıştım onda bile düzelmedi.Bu olayın sebebi nedir ? yeni bir dvd-rw almama gerek kalmadan düzelebilir mi??

Yardımlarınız için teşekkürler

• Wallaha bende LG dvd writer war.. firmware update yapayım dedim öyle bir niyetim yoktu.. bir baktım yazma hızı arttı 8'den 12'ye çıktı.. Bu aralar bir tane daha yapsam 16 olurmu ki :)

Sende bu yöntemi bir dene derim ben..
  • bende de aynı sorun var.

ASUS kullanıyorum. nasıl yapabilirim?
  • dediğim gibi ben aynı dvd diskine aynı yazıcıyla aynı şeyleri firmware update den sonra daha hızlı yazdım.. Firmware update yapmak için DVD-RAM markanızın sitesine girin ve oradan downloads vs bölümlerden veya arama yaparak firmware update kısmına gelin.. yanlız bu iş için ürünün yanlızca markası değil modeli çok önemli bunun için kasanızı açıp optik DVD yazıcının üzerindeki modeli numarasını tam olarak görün. daha sonra bu model için olan firmware update programını indirin yanlız yaptıklarınızdan kesin emin olun. firmware updatei nasıl yapacağınızla ilgili bölümü iyice okuyun ve talimatlara uyun. ingilizce ise ve siz bilmiyorsanız lütfen bu işlerden anlayan bir arkadaşınıza danışın, yoksa bu arkadaşı edinin. Bu talimatlar önemlidir çünki mesela DVD yazıcınızın master ide kanalında olması ve o ide kablosunun slave i boş olmalı.. bu gibi önemli ayrıntılar war. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.