Arkadaşlar geçenlerde bir yerden orjinalden kopya bi DVD aldım fakat bilgisayarımda oynatmaya çalıştığımda hata veriyor. Yani power dvd 7 programı kitleniyor mediaplayer ve real player hiç açmıyor.Nero showtime da unexpected DVD hatası veriyor. Sadece fragmanı açabiliyorum. DVD yi geri getirdim fakat adam DVD playerla gayet güzel oynatıyor filmi. Ordakiler DVD writer da sorun var dedi ama bundan önce 8-10 tane DVD film denedim hepsi sorunsuz çalıştı. Acaba sorun nedir ben işin içinden çıkamadım. Bölge kodu veya codec sorunu gibi bişey olabilir mi? DVD writer ı daha yeni aldım markası Nec 4570A. Şu ana kadar tek bu dvd de sorun çıktı ama DVD player da gayet güzel çalıştı.(DVD film .BUP formatında ve dosyaları görebiliyorum ama kopyalayamıyorum. Kopyalamaya kalkınca kitleniyor makina.)
Filmin dvd'inde çiziler mevcut mu,eğer mevcutsa dvd oynatıcının okuma toleransı nec'den daha fazla olduğu için bu durumla karşılaşıyor olabilirsiniz.Başka filmler deneyip sadece bu filmde sorunla karşılaşmanız bende sorunun dvd yazıcıdan çok filmden kaynaklandığı izlenimi yarattı...