17 takım,17 teknik direktör,17 takım başkanı yaklaşık olarak 350 futbolcu, 1 takıma karşı bakalım kazanan kim olacak.Son 2 hafta
Hakikaten neden böyle sizce?
Neden sevilmiyor Fenerbahçe?
Bu antipatikliğin mihrakı ne?
Başarılı olduğu için. Ama çoğu kişi şöyle der: biz böyle şikeci, hakemlerle desteklenen takımı tutmayız
ama şike yapılan maçlara gidelim bi (bkz: 11 mayıs 2005 galatasaray fenerbahçe maçı) türkiye kupası finali. (bkz: 3 mayıs 2006 beşiktaş fenerbahçe maçı) türkiye kupası finali. (bkz: 14 mayıs 2006 denizlispor fenerbahçe maçı) şampiyonluk maçı. 16 dk uzadı. (bkz: 27 şubat 2008 galatasaray fenerbahçe maçı) türkiye kupası yarı finali. (bkz: top toplayıcı) (bkz: 5 mayıs 2010 trabzonspor fenerbahçe maçı) türkiye kupası finali. (bkz: 16 mayıs 2010 fenerbahçe trabzonspor maçı) şampiyonluk maçı.
Türkiye'nin tarihte en başarılı takımı Galatasaray'dır.Başka bir neden bul.
şu 3 hafta önce ligde kalmayı garantileyen liderden 40 puan geride galatasaray mı? geçmişe mazi derler. ben şimdi fenerbahçe başarılı olduğu için sevilmiyo dedim
"İnsanlardaki "Fenerbahçe antipatisi" bu sene başladı" , diyorsun yani!
Başarılı olduğu için sevilmiyor tabii. Adamların 10 şampiyonlar ligi kupası, 5 uefa, 20 lig şampiyonluğu, 40 türkiye kupası var. Galatasaray, Beşiktaş falan ezik kalıyor yanında.
Trabzonspor'da gayet başarılı bir mücadele verdi bugüne kadar,şu anda aynı puandaysak,bizim kadar hak etmiş demektir şampiyonluğu.Ben Fb şampiyon olduğunda ne kadar sevineceksem,trabzonlu taraftarlarda o denli sevineceklerdir kendi tuttukları takım şampiyon olduğunda.Yine de kaybedenin çokta üzülmemesi gereken bir yıl oldu bence.
Necati'nin açıklamlarındada bir problem göremiyorum,sonuçta iki takımdan herhangi biriyle maçı kalmamış bir oyuncu,dilediği gibi yorum yapmasında,polemik oluşturacak bir unsur yok.
@vural_kral bu sene değil tesisleşme başladığı senelerde diyorum son 5-10 yıl @Noir Desir başarılıdan kastım her sene lige damgasını vuran bi takım olmak. süreklilik yani
quote:
Orijinalden alıntı: Noir Désir
Başarılı olduğu için sevilmiyor tabii. Adamların 10 şampiyonlar ligi kupası, 5 uefa, 20 lig şampiyonluğu, 40 türkiye kupası var. Galatasaray, Beşiktaş falan ezik kalıyor yanında.
Gs nin yeni logosu yakışmış, takımı iyi anlatıyor
Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe taraftar profili maalesef Fenerbahçe antipatisi yaratmakta.
quote:
Orijinalden alıntı: L4rry
quote:
Orijinalden alıntı: J.R.R Tolkien
quote:
Orijinalden alıntı: L4rry
quote:
Orijinalden alıntı: vural_kral
quote:
Orijinalden alıntı: -Tesla-
17 takım,17 teknik direktör,17 takım başkanı yaklaşık olarak 350 futbolcu, 1 takıma karşı bakalım kazanan kim olacak.Son 2 hafta
Başarılı olduğu için. Ama çoğu kişi şöyle der: biz böyle şikeci, hakemlerle desteklenen takımı tutmayız
ama şike yapılan maçlara gidelim bi (bkz: 11 mayıs 2005 galatasaray fenerbahçe maçı) türkiye kupası finali. (bkz: 3 mayıs 2006 beşiktaş fenerbahçe maçı) türkiye kupası finali. (bkz: 14 mayıs 2006 denizlispor fenerbahçe maçı) şampiyonluk maçı. 16 dk uzadı. (bkz: 27 şubat 2008 galatasaray fenerbahçe maçı) türkiye kupası yarı finali. (bkz: top toplayıcı) (bkz: 5 mayıs 2010 trabzonspor fenerbahçe maçı) türkiye kupası finali. (bkz: 16 mayıs 2010 fenerbahçe trabzonspor maçı) şampiyonluk maçı.
Türkiye'nin tarihte en başarılı takımı Galatasaray'dır.Başka bir neden bul.
şu 3 hafta önce ligde kalmayı garantileyen liderden 40 puan geride galatasaray mı? geçmişe mazi derler. ben şimdi fenerbahçe başarılı olduğu için sevilmiyo dedim
Evet o uefa kupasını alan.
quote:
Orijinalden alıntı: hasanmerto
quote:
Gs nin yeni logosu yakışmış, takımı iyi anlatıyor
Yeni logo ?
Yapamadıklarını yapamayan istikrarı olan bir kulup yaratmıştır Meyve veren ağaç taşlanır Şimdi anlıyorum ki aşağıdaki söz gerçekmiş GS ın 11 yıl önceki başarısı tesadüftür
Necati iyi bir futbolcu mudur ya da TS şampiyonluğu hakediyor mu filan konularına hiç girmeden şunu söyleyeceğim. Necati'ye senin kapasiten saygınlığın nedir diyenlerin kaç tanesi Liverpool'a gol attı da her konuda ahkam kesiyor kardeşim?
Adam çoğunluğun istediği şeyi dile getirmiş kızmayın bu kadar. Zaten diğer takımların hedeften uzaklaştıktan sonra Fenere puan olarak en yakın takımı desteklemeleri gayet doğal bence.
quote:
quote:
Ne?
quote:
Beşiktaş yine Türkiye Kupası'nı aldı da Galatasaray artık 13 takımın altında cidden ezik kalıyor be hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Eser.
quote:
quote:
Ne?
Meyve veren ağaç taşlanır. Biri zaten ölmüş ağlayanı yok, diğeri dünya takımı parolasıyla yola çıkıp, orta sıralarda kendine yer edinmeye çalışır, ama her sene bakarsın, her zaman tepede tek bir takım vardır, bu sadece futbolda değil, diğer tüm branşlarda da bu şekilde.
quote:
Orijinalden alıntı: Eser.
quote:
Beşiktaş yine Türkiye Kupası'nı aldı da Galatasaray artık 13 takımın altında cidden ezik kalıyor be hocam.
Vallaha mı ? Çok kötüymüş durum esercan.
Necatide istemiş. Bir puan daha eklesinler Trabzonspor'a.
gereksiz böbürlenmesinden GEREKSİZ!!! böbürlenmesini mantıklı kılacak hiçbir sebep yok... galatasaray açık ara bu ülkenin en başarılı takımı ama hiçbir zaman hiçbir galatasaray başkanı kalkıpta fenerbahçe başkanın verdiği gibi beyanatlar vermez ... hiçbir galatasaray başkanın kalkıpta fenerbahçe önce avrupada 2 kupa Türkiyede Türkiye kupası alsın sonra eşit şartlarda tartışalım dediğini duymadım ama fenerbahçe başkanı burası galatasaray değil diyecek kadar enteresan yada o alamadığı avrupa kupasına tesadüf diyecek kadar bihaber futboldan ...diğer 17 takıma karşı 1 palavrasını da uydurmaları cabası ... daha en son şampiyonluklarında galatasarayın trabzona çelmesini unutuyorlar ...
quote:
Orijinalden alıntı: TiSKE
Yapamadıklarını yapamayan istikrarı olan bir kulup yaratmıştır Meyve veren ağaç taşlanır Şimdi anlıyorum ki aşağıdaki söz gerçekmiş GS ın 11 yıl önceki başarısı tesadüftür
Yoruma bak hizaya gel. Kıskançlıkta son nokta bir Türk olarak gurur duyup saygı göstericeğiniz yere hala fitne fesatlık peşindesiniz
oldu tamam. memleketteki Fenerliler dışında herkes Trabzonlu zaten. büyük olmak başka bazıları anlayamaz bunu
quote:
Orijinalden alıntı: senfield25
gereksiz böbürlenmesinden GEREKSİZ!!! böbürlenmesini mantıklı kılacak hiçbir sebep yok... galatasaray açık ara bu ülkenin en başarılı takımı ama hiçbir zaman hiçbir galatasaray başkanı kalkıpta fenerbahçe başkanın verdiği gibi beyanatlar vermez ... hiçbir galatasaray başkanın kalkıpta fenerbahçe önce avrupada 2 kupa Türkiyede Türkiye kupası alsın sonra eşit şartlarda tartışalım dediğini duymadım ama fenerbahçe başkanı burası galatasaray değil diyecek kadar enteresan yada o alamadığı avrupa kupasına tesadüf diyecek kadar bihaber futboldan ...diğer 17 takıma karşı 1 palavrasını da uydurmaları cabası ... daha en son şampiyonluklarında galatasarayın trabzona çelmesini unutuyorlar ...