Yıllarca Galatasaray forması giydikten sonra son iki sezondur Medical Park Antalyaspor'da oynayan Necati Ateş, gönlünün Trabzonspor'un şampiyon olmasından yana olduğunu açıkladı. "ŞAMPİYONLUĞU TRABZONSPOR HAK EDİYOR"
Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden MP Antalyaspor'da hafta sonu oynanacak olan Kardemir D.Ç. Karabükspor maçı hazırlıkları Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan tek idmanla devam etti. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan kırmızı-beyazlı takımın golcü oyuncusu ve eski Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu Trabzonspor'un hak ettiğini söyledi. "HAK EDEN KUPAYI KAZANSIN"
Geçtiğimiz yaz aylarında Fenerbahçe'nin kapısından dönen golcü futbolcu, Trabzonspor'un şampiyonluğunu istediğini ifade ederek, "Gönlümden ipi Trabzonspor'un göğüslemesi geçiyor. Karadeniz ekibinin bunu da hak ettiğini düşünüyorum. Ancak futbolda hak eden değil, sezon sonunda en çok puanı toplayan şampiyon oluyor. Umarım bu sezon hak eden kupayı kaldırır." dedi.
Şampiyonluğu Trabzonspor hak ediyordan sonrasını okumadım.
yanlış hatırlamıyorsam Antalyaspor 2.yarıda Avni akerde 2 puan kaybettirmişti Tsye..Teşekkürler onlara
Sana mı kaldı hakedeni belirlemek mistir spike
Nede bu GS li nın görüşü FB bölümünde topic açılıyor?
Adamın içinde kalan acıları var istemez tabii FB yi.
Ben ortada Trabzonun hak ettiği bir şey göremiyorum Bu da benim görüşüm Benim için de birileri topic açsın Bu sayfayı link versin :)
gerçekten gereksiz haberler artık bunlar. istemezse istemesin adamın acısı var demek, kabak tadı verdi artık.
Eski bir GS futbolcusu olarak bunu istemesi doğal. Ama benim takıldığım nokta Trabzonspor'un hakettiğini söylemesi. Çıkıp Arda gibi FB şampiyon olmasın, olursa dışarı çıkamayız deseydi delikanlı gibi.
GS adamı resmen kovdu şimdi nasıl geri dönerim onun derdinde..
Trabzonspor hakediyor demesi saçmalık olmuş.
şampiyonluğu kımın hak ettiğini söyleyebilecek kapasite ya da saygınlıktamısın ki?
quote:
Orijinalden alıntı: GOL11 şampiyonluğu kımın hak ettiğini söyleyebilecek kapasite ya da saygınlıktamısın ki?
Peki siz kimsiniz ki buna karar verebiliyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: GOL11
şampiyonluğu kımın hak ettiğini söyleyebilecek kapasite ya da saygınlıktamısın ki?
senin yorum yapma kapasiten nedir?hayatında maç oynadınmı halısahada?Necati gibi bir futbolcu beyanat veremeyecek sen fikir ve görüşlerini açıklayacaksın demi? Bide saygınlıktan bahsediyor ne saygısızlığını gördün adamın saçma saçma konuşma ya
Siz anlamadınız koçum neco totem yapmış kendince
17 takım,17 teknik direktör,17 takım başkanı yaklaşık olarak 350 futbolcu, 1 takıma karşı bakalım kazanan kim olacak.Son 2 hafta
Son 16 Maç 15 Galibiyet , 1 Beraberlik. Neco Belli kimin hakettiği sen kafanı yorma..
Neco Trabzon'dan aldınığın puan hatrına bişey demiyoz bak
quote:
Orijinalden alıntı: -Tesla-
17 takım,17 teknik direktör,17 takım başkanı yaklaşık olarak 350 futbolcu, 1 takıma karşı bakalım kazanan kim olacak.Son 2 hafta
Hakikaten neden böyle sizce?
Neden sevilmiyor Fenerbahçe?
Bu antipatikliğin mihrakı ne?
quote:
Orijinalden alıntı: vural_kral
quote:
Başarılı olduğu için. Ama çoğu kişi şöyle der: biz böyle şikeci, hakemlerle desteklenen takımı tutmayız
ama şike yapılan maçlara gidelim bi (bkz: 11 mayıs 2005 galatasaray fenerbahçe maçı) türkiye kupası finali. (bkz: 3 mayıs 2006 beşiktaş fenerbahçe maçı) türkiye kupası finali. (bkz: 14 mayıs 2006 denizlispor fenerbahçe maçı) şampiyonluk maçı. 16 dk uzadı. (bkz: 27 şubat 2008 galatasaray fenerbahçe maçı) türkiye kupası yarı finali. (bkz: top toplayıcı) (bkz: 5 mayıs 2010 trabzonspor fenerbahçe maçı) türkiye kupası finali. (bkz: 16 mayıs 2010 fenerbahçe trabzonspor maçı) şampiyonluk maçı.
quote:
Orijinalden alıntı: L4rry
quote:
quote:
Başarılı olduğu için. Ama çoğu kişi şöyle der: biz böyle şikeci, hakemlerle desteklenen takımı tutmayız
ama şike yapılan maçlara gidelim bi (bkz: 11 mayıs 2005 galatasaray fenerbahçe maçı) türkiye kupası finali. (bkz: 3 mayıs 2006 beşiktaş fenerbahçe maçı) türkiye kupası finali. (bkz: 14 mayıs 2006 denizlispor fenerbahçe maçı) şampiyonluk maçı. 16 dk uzadı. (bkz: 27 şubat 2008 galatasaray fenerbahçe maçı) türkiye kupası yarı finali. (bkz: top toplayıcı) (bkz: 5 mayıs 2010 trabzonspor fenerbahçe maçı) türkiye kupası finali. (bkz: 16 mayıs 2010 fenerbahçe trabzonspor maçı) şampiyonluk maçı.
Türkiye'nin tarihte en başarılı takımı Galatasaray'dır.Başka bir neden bul.
quote:
Orijinalden alıntı: J.R.R Tolkien
quote:
Orijinalden alıntı: L4rry
quote:
quote:
Türkiye'nin tarihte en başarılı takımı Galatasaray'dır.Başka bir neden bul.
şu 3 hafta önce ligde kalmayı garantileyen liderden 40 puan geride galatasaray mı? geçmişe mazi derler. ben şimdi fenerbahçe başarılı olduğu için sevilmiyo dedim