Bildirim
Necromancer Olympiad
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O servera başlasak yardımcı olur musunuz? -
Üzgünüm, ben son gelen patchden sonra bıraktım. Çok dengesiz oldu hem olympiad hem normal pvp. Classic NA Giran'da oynuyoruz. -
Peki tavsiyeleriniz var mı ? Class olarak buffer tarzı classlar mı seçmeliyim? Ayrıca dün bi giriş yaptım questler veriyor o questleri yapmalı mıyım? Ve tek başıma oynayacağım bu sorun olur mu?quote:
Orijinalden alıntı: Stormfang
Üzgünüm, ben son gelen patchden sonra bıraktım. Çok dengesiz oldu hem olympiad hem normal pvp. Classic NA Giran'da oynuyoruz. -
Questleri yapmalısın evet. Class olarak sana kalmış bişey fakat peşinde mutlaka bi bufferin olmalı. Mage olacaksan Shillien Elder, fighter olacaksan Human buffer yada warcryer mutlaka olmalı. Tek başına oynamanda sorun olmaz fakat bi gruba dahil olmak hem hızlandırır hemde keyifli olur tabii. 40 lvl e kadar kendin ilerle sonra bi grup bulmaya bak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X