Şimdi Ara

# NecroSro #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
7.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Online Oyuncu - 1128/1500
    Online Rekoru - 1300

◄ Web ►
    Web -www.necrosro.com
    Register -http://www.necrosro.com/?page=regacc
    Download -http://www.multiupload.nl/RT1B2MKLLV

◄ Rateler ►

■ Exp - 400x
    ■ PartyExp - 450x
    ■ Drop - 80x
    ■ Gold - 50x
    ■ Alchemy - +20%

◄ Özellikler ►

Level Cap - 120
    Degree - 12D
    Races - CH - EU
    CTF - Çalışıyor
    FW - Çalışıyor
    FGW - Çalışıyor
    Arena - Çalışıyor
    All maps - Çalışıyor
    Honor Rank - Çalışıyor
    Uniques Rank - Web

Şahsi yorumumu yapayım server tam 10 aydır açık ve artık kapanacakmı & tutacakmı korkusu yaşamak istemiyorum,önderle başladık ve mükemmel bir server yapmışlar,herşey otomatik ve sistemsel çalışıyor,oyunda daha çözemediğim birçok şey var hep beraber çözeceğiz artık.

Vote4Silk sistemi var 12 saatte bir 50 silk kazanabilirsiniz,kendinize istediğiniz kadar account açıp vote yapabilirsiniz böylece item mall sıkıntınız olmaz şöyle ki , 10 tane account açtınız diyelim 10 tanede proxy bulduğunuzda bu 10 accountada vote yapabiliyorsunuz tek dez avantajı silkleri birleştirememeniz ancak buda sorun değil çünkü bunu 1 haftaya yayar isek premium avatar ve birsürü şey alabilirsiniz : günde 50 silkten haftada 350 silk yapar , 10 account ile çarparsak 3500 silk sahibi olursunuz.Nekadar account açacağınız ve sabrınız size kalmış 50 account açan haftada 175000 silk sahibi olabilir.

So-ok eventi var : oyundaki moblardan düşen n-e-c-r-o harfllerini tamamlayıp so-okta bozdurduğunuz zaman size astral,immortal,lucky magic powder ve scroll veriyor.

Tmndeki crafting sistemini getirmişler , şuan için bunu ayrıntılı anlatamayacağım ama biraz uğraş ile sun silah elde edebilirsiniz,oyuna girdiğinizde sun+11 gördüğünüzde gözünüz korkmasın yukarıdaki vote yöntemiyle sizde kolaylıkla sahip olabilirsiniz.Serveri çözdükçe konuyu güncelleyeceğim artık buradayım gelmek isteyenleri beklerim.

Sadece DH'den gelen ve forumdaki nickini söyleyen arkadaşların ilk avatarı,premiumu,peti benden !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 30 Aralık 2012; 20:12:05 >

• Bende yanınıza gelicem en kısa sürede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geliyorum, ayır benim eşyaları hocam
  • Geliyorum bahadır :)
  • Adamlar acaba nasıl para kazanıyorlar
  • geliyorum ben de
  • Gelenler için nickim : Winchester , patevrayı burada kullanmıyorum eu açacaktım ch açtım gitti o nick...

Güzel server yapmışlar 7 saattir kasıyorum 104 olduk bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

Gelenler için nickim : Winchester , patevrayı burada kullanmıyorum eu açacaktım ch açtım gitti o nick...

Güzel server yapmışlar 7 saattir kasıyorum 104 olduk bakalım...

Eu warrior yada ch bow olarak kisa sure icerisinde gelicem

• Bu arada belirteyim konuyu açtığım saatten (20:10) sonra dhye üye olanlara o itemleri vermeyeceğim boşuna uğraşmasınlar...
  • quote:

Bu arada belirteyim konuyu açtığım saatten (20:10) sonra dhye üye olanlara o itemleri vermeyeceğim boşuna uğraşmasınlar...

Benimki 2007 alabilirim degilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: GeceMavisi18

quote:

Bu arada belirteyim konuyu açtığım saatten (20:10) sonra dhye üye olanlara o itemleri vermeyeceğim boşuna uğraşmasınlar...

Benimki 2007 alabilirim degilmi

• quote:

Benimkileri hazırla canım gece yanınızdayım
  • kardeş bende geliyorum da anlamadım şimdi alchemy şansı tam olarak ne ? - + koymususn o arada değişiyormu yoksa premlemi farkediyor
  • Normale göre %20 daha fazla şansın var , premium ile %30 olur , %4 lucky avatar ile %34 , lucky stone ile daha fazla , ama bu +% , direk %34 demek değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Jason Brody]

Adamlar acaba nasıl para kazanıyorlar

Donation items diye birşey çıkarmışlar, siteden item falan satıyorlar Sen 1-2 ay uğraş dur charı adam edicem diye, parası olan yine alacak itemleri 1 güne dizecek charı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

quote:

Orijinalden alıntı: [Jason Brody]

Adamlar acaba nasıl para kazanıyorlar

Donation items diye birşey çıkarmışlar, siteden item falan satıyorlar Sen 1-2 ay uğraş dur charı adam edicem diye, parası olan yine alacak itemleri 1 güne dizecek charı

Sun düşme oranı çok yüksek , ayrıca job templeden düşen itemle sun yapabiliyorsun , artı olarak stallardada satılıyor sunlar , ben item satılan servera girecek kadar manyak değilim tabiki 1000 playerda manyak değil :) dengelemişler oyunu kısacası , gözü kesmeyen tabiki başlamasın.

• Geliyorum
  • SuperOrL benim :)
  • Abov konuyu görmedim yahu ben? 8 de açılmış yeni görüyorum.Hemen çekiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

Abov konuyu görmedim yahu ben? 8 de açılmış yeni görüyorum.Hemen çekiyorum

Fazla kasma yine beraber kasarız

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.