Şimdi Ara

# NecroSro # (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
7.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DDos var büyük ihtimal veya server hatası.

Bir de fb sayfasında.

Server will be under inspection.
    Applying some Updates/Fixes.

Regards

Bunu yazmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mart Kedisi -- 3 Ocak 2013; 18:07:24 >
  • kendine geldi sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

kendine geldi sonunda

Bir geliyor bir gidiyor,oyuna bile girmiyorum bu sıkıntı yüzünden char yatıp duruyor.
  • patevra sana bı ulasamadık o kadar pm attım cevap vermedın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

quote:

kendine geldi sonunda

Bir geliyor bir gidiyor,oyuna bile girmiyorum bu sıkıntı yüzünden char yatıp duruyor.

Bum dc...Dün oynayamadım bugünde oynayamıyorum nasıl bi şanssızlıktır bu gerçi bi planım yokta uniqlerin spawn yerlerini öğrenmem lazım sonra para kasma yollarına bakmam lazım vsSun bulabildin mi sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:bazim:.

patevra sana bı ulasamadık o kadar pm attım cevap vermedın

Genelde oyuna bakmıyorum,tablet vs topluyor karakter.
  • bu sefer cıdden duzeldı gıbı gm acıklama yaptı lagları en aza ındırgedık gıbı bısı dedı sanırsam
  • quote:

bu sefer cıdden duzeldı gıbı gm acıklama yaptı lagları en aza ındırgedık gıbı bısı dedı sanırsam

Evet lagla ilgili birşeyler dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliyim -- 3 Ocak 2013; 19:08:34 >
  • quote:

quote:

bu sefer cıdden duzeldı gıbı gm acıklama yaptı lagları en aza ındırgedık gıbı bısı dedı sanırsam

Evet lagla ilgili birşeyler dedi

Ne dedi ya ben kaçırdım beyler?
  • İndiriyorum hocam inşallah bundanda ban yemezsiniz
  • quote:

quote:

Sözde avatar item mitem veriyordun premium veriyordun nerde bu devlet :D 4 acc kastım 85-65-64-63 === 65 olan nukeci onla para kasım dedim ondan ilerliyemedim şuan levele devam etmiyorum çok az param var 29m kasabildim anca parasızlıktan imanım gevredi en iyisi bi 100 200 300m falan kasamda :D

• quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

quote:

quote:

Sözde avatar item mitem veriyordun premium veriyordun nerde bu devlet :D 4 acc kastım 85-65-64-63 === 65 olan nukeci onla para kasım dedim ondan ilerliyemedim şuan levele devam etmiyorum çok az param var 29m kasabildim anca parasızlıktan imanım gevredi en iyisi bi 100 200 300m falan kasamda :D

İnsaf be en az 10 kişiye verdim oyunda pmleri gördükçe vermeyede devam ediyorum,devlet bu aralar oyunda olsada fazla zaman ayıramıyor idare edin

• Sadece bana lazım olan para beyler bana para verecek var mı? 30m yeter sadece kıyafetlere başka bir şey değil :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

quote:

quote:

İnsaf be en az 10 kişiye verdim oyunda pmleri gördükçe vermeyede devam ediyorum,devlet bu aralar oyunda olsada fazla zaman ayıramıyor idare edin

Ya bırak bi saint knight dress vericektin onuda yanlış aldınŞaka maka adam bu serverıda patlattı beyler saçıyor silkleri rahat olun

• quote:

Orijinalden alıntı: LossPain

Sadece bana lazım olan para beyler bana para verecek var mı? 30m yeter sadece kıyafetlere başka bir şey değil :(

Şimdi oyundaysan yardımcı olayım hocam?
  • Dc sorunu mu var serverda?
  • yardım ısteyen arkadaslar nıcklerını yazarlarsa yardımcı olurum elımden geldıkce

edit: bugun gm acıklama yaptı 1 000 000 kısı ddos saldırısında bulunmus ne kadar dogruysa artık. su an check

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNGamer -- 3 Ocak 2013; 23:34:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

quote:

Sadece bana lazım olan para beyler bana para verecek var mı? 30m yeter sadece kıyafetlere başka bir şey değil :(

Server bakımından sonra tekrar gireceğim kendimce düzeltmeye çalışıyorum ama aldıkca para gidiyor bir şey yapamıyorum.

LossPain nick bakımdan sonra oyundayım 2 ye kadar bitmezse yarın 4 de oyunda olurum. :)
  • burda mı takılıyonuz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

quote:

Server bakımından sonra tekrar gireceğim kendimce düzeltmeye çalışıyorum ama aldıkca para gidiyor bir şey yapamıyorum.

LossPain nick bakımdan sonra oyundayım 2 ye kadar bitmezse yarın 4 de oyunda olurum. :)

Yeni gördüm bende bakımdaymış server Neyse artık yarın girince hallederiz senin işi.

@[Jason Brody]

Buradayız Okan bey buyur gel

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.