Şimdi Ara

# NecroSro # (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
7.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teleporttayken oyundan attı . giriş yaparken de çarı seçtikten sonra oyundan atıyor..
  • oyunda olup globali olan varsa global atabilirmi nick:SuN_sTaFF bugda kaldı karakterim. bug cozulsun globalinizi geri vereceğim
  • 90+ moblara gittim ama etrafta kesecek mob yok, spawn rate kaç bu oyunda?
  • Oyunun ismi Blaze Sro olarak değiştirilmiş
  • 2h nova aldım 100m ye +7 yaptım +8 e korkuyorum
  • GÜNDE 7-8 DEFA KAPANIP AÇILIYOR, spawn rate inanılmaz düşük, jupiterde kesecek bişey bulamıyorsunuz,chek yapıcam diyor, ne kadar sürecek diyorum, işine bak diyor kapatıyor 2 saat haber yok , yarın toptan kapatıp giderler, zaten başlamışlar saldırıya uğruyoruz demeye, uğruyorsan gereğini yap, bana ne, GÜVENİLMEZ bir server arkadaşlar, kesinlikle vaktinize yazık, hiç başlamayın. Ne olduğunu kendisi denemeden bilmeden burada konu açıp milletin başını belaya sokanlara da bırakın bu işleri diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btyosa -- 5 Ocak 2013; 19:48:16 >
  • "btyosa" Bu olay 2 gündür oluyor server kaç aydır açık sen neyin kafasını yaşıyorsun?
  • para yardımı yapabilcek arkadaş varmı acaba? yada item

elle kasalm dedik parasız kaldık
  • oyun hala kapalı mı?
  • Oyun açık
  • Kimse yok sunucuda nedense

Edit: 2h +9 oldu +10 denemeye korkuyorum yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliyim -- 5 Ocak 2013; 22:35:13 >
  • server is undergoing inspection ya ben de :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LossPain

"btyosa" Bu olay 2 gündür oluyor server kaç aydır açık sen neyin kafasını yaşıyorsun?

ne kafası yaşaması arkadaş, ne diyorsun türkçe konuş ? reklam işlerini havale etmişler size belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btyosa -- 5 Ocak 2013; 23:05:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: btyosa

quote:

"btyosa" Bu olay 2 gündür oluyor server kaç aydır açık sen neyin kafasını yaşıyorsun?

ne kafası yaşaması arkadaş, ne diyorsun türkçe konuş ? reklam işlerini havale etmişler size belli

evet hepimiz toplandık serverin reklamını yapıyoruz. hepimize full set + sınırsız silk veriyorlar reklam karşılığı. Bunu anlamanız iyi oldu gidin başka serverde oynayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Orijinalden alıntı: btyosa

quote:

evet hepimiz toplandık serverin reklamını yapıyoruz. hepimize full set + sınırsız silk veriyorlar reklam karşılığı. Bunu anlamanız iyi oldu gidin başka serverde oynayın

Abi yok yok bu devirde pvp server tanıtmakta suç. Baksana önüne gelen reklam diyor. Burada kimse zorla servere girmiyor.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btyosa -- 6 Ocak 2013; 2:26:03 >
  • + basımından başka para kazandıracak yol bilen var mı yahu vallahi takıldım kaldım nova set alabilsem bi üstüme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

+ basımından başka para kazandıracak yol bilen var mı yahu vallahi takıldım kaldım nova set alabilsem bi üstüme...

Nova sete gerek yok yahu, gidin 118lik normal itemler kullanın daha iyi. Stats olarak aynı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

quote:

+ basımından başka para kazandıracak yol bilen var mı yahu vallahi takıldım kaldım nova set alabilsem bi üstüme...

Nova sete gerek yok yahu, gidin 118lik normal itemler kullanın daha iyi. Stats olarak aynı zaten.

Elbiselerin hepsinin 118 lvl ı yok diye biliyorumda olsa öyle yapıcam bende?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

quote:

Elbiselerin hepsinin 118 lvl ı yok diye biliyorumda olsa öyle yapıcam bende?

Var var, yani en azından benimkiler öyle

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.