Şimdi Ara

# NecroSro # (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
7.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu serverda hangi bot u kullanabiliyoruz lütfen yardımcı olabilirmisiniz? serverda botsuz kasmak olmuyor herşey ateş pahası :D sun satıyo adamlar 3milyon veriyoz full int bowcu açtım umarım dedikleri gibi pravite serverlarda iş yapıyordur OutLanDeR_TR ismim pm atabilirsiniz. 77 levelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

Beyler bu serverda hangi bot u kullanabiliyoruz lütfen yardımcı olabilirmisiniz? serverda botsuz kasmak olmuyor herşey ateş pahası :D sun satıyo adamlar 3milyon veriyoz full int bowcu açtım umarım dedikleri gibi pravite serverlarda iş yapıyordur OutLanDeR_TR ismim pm atabilirsiniz. 77 levelim

Mbot kullanabilirsin
  • mbot paralı degil mi
  • quote:

mbot paralı degil mi

Crackli halini kullanıyorsun private serverlar için
  • 1 saate Warlock-Cleric olarak başlayacağım
  • yaw gsliyim iyi hoş diyonda v1.12b olan sürümü indirdim resimli anlatımı izleyerek girdim saldırı kısmına geçtiğimde karakterimin skillerini göstermiyor yani düzgün çalışan bir bot yok ortalıkta.
  • gogla mbot crack yazınca ılk cıkan yerden ındır ben kullanıyorum sıkıntı yok bu arada checke gırdı sv
  • quote:

yaw gsliyim iyi hoş diyonda v1.12b olan sürümü indirdim resimli anlatımı izleyerek girdim saldırı kısmına geçtiğimde karakterimin skillerini göstermiyor yani düzgün çalışan bir bot yok ortalıkta.

Sen beceremiyorsun hocam kimsenin elle 120 kastığı yok yani varsada çok az kişi yapıyorYönetici olarak çalıştırmayı dene
  • OrtuncSnmzTR Oyundaki Nickim Dostum İsteyen Ulaşabilir
  • beyler oyuna gıremıyorum normal gırmeye calıstıgımda bakım var gıbısınden hata verıyor acaba sebebı ne . normal oynarken bi anda dc verdı bu hatayı vermeye basladı sv de acık. bir degisiklik te yapmadım?
  • ortunc superorl bı yardım edın yav :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:bazim:.

ortunc superorl bı yardım edın yav :=)

Bakim var ondandir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceden oynadığım serverlerden birisidir.. 8 tane karakterim var ^^ takılıyorlar. aktif guild bulamayan arkadaşlara HARD_ROCK guildinin kapıları açıktır. MasterChieFF
  • valla şu bossların yerlerini tamamen öğrenmem gerek gece oynadığımdan paso uniqe leri ben kesebilirim :D
  • Ben de indiriyorum şuan ilk sro deneyimim olacak hadi hayırlısı. Nick de LossPain olacak :D
  • quote:

valla şu bossların yerlerini tamamen öğrenmem gerek gece oynadığımdan paso uniqe leri ben kesebilirim :D

forumunda biyerde haritası vardı yamulmuyorsam bir bakayım ulaştırırım sana bulabilirsem. olmadı kime sorsan gösteriyor zaten.
  • ben de basladım biraz yardımcı olabilecek varsa pm: SuN_sTaFF
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

ben de basladım biraz yardımcı olabilecek varsa pm: SuN_sTaFF

Sen bana parti atmıştın dc verdi ondan sonra :D Galiba şuan bakım var siteye ve oyuna girilmiyor
  • ben oyundayım ama acayıp lag var ıyıce bezdırdı bugun benı dcler falan bakalım nolcak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.