Şimdi Ara

Necvox DVA-9690 Sub-Woofer çıkışı sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, elimde Necvox DVA-9690 model DVD-Player bulunmakta. Kapı içinde 4 tane höparlore bağlı ve Subwoofer bağlantısı da yapmak istiyorum. henüz elimde bir Amfi yok fakat eğer mecburi alınması gerekiyor ise alabilirim. Elimde bir tane Boschmann Subwoofer var bir tanıdığımdan aldım. Bu aleti hangi çıkışa nasıl bağlamam gerek? Left Out, Right Out, Rear-L Out ve Rear-R Out'lara bağladım ama hiç bir ses alamadım. Acaba çıkışlar yanmış olabilir mi? Teşekkür ederim...

• Arkadaşım subwoofer çalıştıracaksan kesinlikle amfi alman şart. Ayrıca o çıkışlar sana sadece düşük düzeydeki sesi verir amfide bu sesi güçlendirip şekle sokar. Sen çıkışlara onu bağlarsan çalışmaması çok normal...
  • amfi şart, elindeki subwwofer çok da güzel bas ses vermez, sub amfısını subwoofer preout çıkışına baglaman gerek.
  • amfısız ses almazassınkı cıhazdan
  • Cihazın üzerinde 4x45watt Çıkış olduğuyazıyordu. Bende bu yüzden direk enazından ses alabilirim diye denemekistedim.Şimdi önemlibir sorun daha var. Jack olarak çıkışları mı kullanıcam yoksa Direk kapı içi kabinleregiden kablolardan birinemi bağlayacağım?Çünkü arkada SUB OUT çıkışı gibi bir çıkış göremiyorum. Jack olarakta sub çıkışı yok maalesef. Bu kadar özellikli bir cihazın Sub çıkışının olmaması garip değil mi? Bu arada çok dandik bir teyp'te bile en azından sub çalışabiliyor?Yeniden teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaanaysel

Cihazın üzerinde 4x45watt Çıkış olduğuyazıyordu. Bende bu yüzden direk enazından ses alabilirim diye denemekistedim.Şimdi önemlibir sorun daha var. Jack olarak çıkışları mı kullanıcam yoksa Direk kapı içi kabinleregiden kablolardan birinemi bağlayacağım?Çünkü arkada SUB OUT çıkışı gibi bir çıkış göremiyorum. Jack olarakta sub çıkışı yok maalesef. Bu kadar özellikli bir cihazın Sub çıkışının olmaması garip değil mi? Bu arada çok dandik bir teyp'te bile en azından sub çalışabiliyor?Yeniden teşekkür ederim...

4x45 watt yazması teybin üstünde 4 tane hoparlör çıkışı olup bunlara max 45 watt vermesi anlamındadır. Teybin arkasındaki amfi çıkışları normalde 4 volttur. Kapı içindeki hoparlörlerin çıkışlarından 1 tanesini verirsen o amfiyi yakarsın. Teybi söküp arkasına baktığında jak girişi var oraya kabloyu bağlayacaksın. Amfiye diğer ucu bağlayacaksın. 'Bu kadar özellikli bir cihazın sub çıkışının olmaması garip değil mi?' demişsin ancak zaten o teypte amfi çıkışı var sadece sen bulamıyorsun olay bu kadar. Ayrıca şunuda ek olarak belirteyim. Teyp istediğin kadar dandik olsun. İstersen ilk çıkan teyplerden olsun yinede hoparlör çıkışına çevirici yöntemiyle her türlü amfiyi çok rahat çalıştırırım...

• quote:

Orjinalden alıntı: Capiton_

quote:

Cihazın üzerinde 4x45watt Çıkış olduğuyazıyordu. Bende bu yüzden direk enazından ses alabilirim diye denemekistedim.Şimdi önemlibir sorun daha var. Jack olarak çıkışları mı kullanıcam yoksa Direk kapı içi kabinleregiden kablolardan birinemi bağlayacağım?Çünkü arkada SUB OUT çıkışı gibi bir çıkış göremiyorum. Jack olarakta sub çıkışı yok maalesef. Bu kadar özellikli bir cihazın Sub çıkışının olmaması garip değil mi? Bu arada çok dandik bir teyp'te bile en azından sub çalışabiliyor?Yeniden teşekkür ederim...

4x45 watt yazması teybin üstünde 4 tane hoparlör çıkışı olup bunlara max 45 watt vermesi anlamındadır. Teybin arkasındaki amfi çıkışları normalde 4 volttur. Kapı içindeki hoparlörlerin çıkışlarından 1 tanesini verirsen o amfiyi yakarsın. Teybi söküp arkasına baktığında jak girişi var oraya kabloyu bağlayacaksın. Amfiye diğer ucu bağlayacaksın. 'Bu kadar özellikli bir cihazın sub çıkışının olmaması garip değil mi?' demişsin ancak zaten o teypte amfi çıkışı var sadece sen bulamıyorsun olay bu kadar. Ayrıca şunuda ek olarak belirteyim. Teyp istediğin kadar dandik olsun. İstersen ilk çıkan teyplerden olsun yinede hoparlör çıkışına çevirici yöntemiyle her türlü amfiyi çok rahat çalıştırırım...

O halde yarından tezi yok ben bir amfi alıyorum öyle mi? Peki bana Sub için hangi marka ve model'i önerebilirsiniz. Bir arkadaşımda 2 Punch vardı. Ses gayet yeterliydi. Mondeo araca sahibim ve dım tıs dım tıs sesleri dışarı vermek istemiyorum. Aracın içinde temiz bir ses olsun yeter diyenlerdenim ancak. 1 RF Punch 300watt veya Alpine SD12 300watt ve düzeyindeki kapı için kabinleri kaldırabilecek düzeyde amfi önerebilir misiniz? Teşekkür ederim yeniden ilgilendiğiniz için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaysel -- 6 Aralık 2008; 3:01:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Capiton_

quote:

O halde yarından tezi yok ben bir amfi alıyorum öyle mi? Peki bana Sub için hangi marka ve model'i önerebilirsiniz. Bir arkadaşımda 2 Punch vardı. Ses gayet yeterliydi. Mondeo araca sahibim ve dım tıs dım tıs sesleri dışarı vermek istemiyorum. Aracın içinde temiz bir ses olsun yeter diyenlerdenim ancak. 1 RF Punch 300watt veya Alpine SD12 300watt ve düzeyindeki kapı için kabinleri kaldırabilecek düzeyde amfi önerebilir misiniz? Teşekkür ederim yeniden ilgilendiğiniz için...

sound magus C90

• Sound Magus C90 dediğiniz model ile hem kapı içlerine hem de sub'a doyurucu gücü verebilir miyim?T
  • sen 4 kapı hoparlör + subwoofer düşünüyorsan o amfi sana göre değil arkadaşım.Hatta sırf subwoofer için düşünüyorsan bile yine sana göre değil.Sana 4+1 yani 5 kanallı bir amfi lazım.
  • en iyisi 5 veya 6 kanallı amfi al 2 amfiyle uğraşma. jbl 755.6, edison ed 505a gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.