Şimdi Ara

neden ama neden youtube

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

içinden çıkamadığım bir youtube sorunum var. bilgisayarda dns ayarlarını yapmama rağmen (hatta bildiğim herşeyi) youtube videolarını seyredemiyorum. diğer tüm sitelere girip tüm videoları izleyebiliyorum ancak sadece youtube da sorun var. onda da siteye giriyor ama seyretmek istediğim video hiçbir şekilde yüklenmiyor !. siyah ekran olarak kalıyor. online dizi ve film seyredilen tüm sitelere girip seyredebiliyorum ancak youtube olayı olmuyor. youtube benzeri diğer video sitelerinde hiçbir problem yok. hatta şu anda barselona real maçını (cl) online seyrediyorum. facebook'ta paylaşılan youtube videolarını da seyredemiyorum. üstelik bunu evdeki iki bilgisayarda da yaşıyorum. yardımcı olacak tüm üstadlara değerli yorumları için şimdiden teşekkürler...

• hocam eğer pcden kaynaklanan bi sorun değilse bu aralar çok yavaş dns fln olsun olmasın her türlü yavaş bazen videolar bile dolmayabiliyor yani başka bi pc ile kendi evinizde deneyin yada formatlayıp deneyiniz bi onun dışında genel bi problem var gibi
  • Youtube saçmalıyor zaten son günlerde.Dns veya taracıdan kaynaklı gibime geldi.
  • 193.140.100.210/220 bu dns ile sorun yaşamadım suanda da youtube u actım videolar acılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 4 Mayıs 2011; 9:12:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizde de böyle oluyor mu ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.