Telefonumda kayıtlı olan arkadaşlarıma mesaj atmayınca veya aramayınca kimsenin umurunda bile değilim. Ne ararlar ne sorarlar anca ben onlara mesaj atınca veya bana işleri düşünce dönüş yapıyorlar(görüldü atıp cevap vermeyen bile oldu) ve muhabbeti bir an önce bitirmek için sadece kısa cevaplar verip konuyu kapatıyorlar ve attığı mesajlar o kadar ruhsuz ki beni istemediklerini çok iyi anlıyorum. Sanki benden nefret ediyorlar gibi ve bu saatten sonra artık hiçbir şey umurumda değil ve birilerine yaranmak için beni takmayan insanlara selam bile verirsem en adi şerefsizim. Okulda beraber takılıp,gezindiğim okul bittikten sonra selam vermemek için suratını çeviren karaktersiz insanlarla artık işim yok.Demek ki geçmişte herşey çıkar içinmiş veya sahte dostluklar veya yeni ortamlara açıldığında seni satacak kadar karaktersizmiş. Bu zamanda arkadaşlık kavramının olduğunu düşünmüyorum veya ben kendime düzgün arkadaş bulamadım,ikisinden biri. Bu durumu sizde yaşadınız mı hiç ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 9 Haziran 2022; 16:55:52 > |
Bildirim