Şimdi Ara

Sizde de böyle oluyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumda kayıtlı olan arkadaşlarıma mesaj atmayınca veya aramayınca kimsenin umurunda bile değilim. Ne ararlar ne sorarlar anca ben onlara mesaj atınca veya bana işleri düşünce dönüş yapıyorlar(görüldü atıp cevap vermeyen bile oldu) ve muhabbeti bir an önce bitirmek için sadece kısa cevaplar verip konuyu kapatıyorlar ve attığı mesajlar o kadar ruhsuz ki beni istemediklerini çok iyi anlıyorum. Sanki benden nefret ediyorlar gibi ve bu saatten sonra artık hiçbir şey umurumda değil ve birilerine yaranmak için beni takmayan insanlara selam bile verirsem en adi şerefsizim.

Okulda beraber takılıp,gezindiğim okul bittikten sonra selam vermemek için suratını çeviren karaktersiz insanlarla artık işim yok.Demek ki geçmişte herşey çıkar içinmiş veya sahte dostluklar veya yeni ortamlara açıldığında seni satacak kadar karaktersizmiş. Bu zamanda arkadaşlık kavramının olduğunu düşünmüyorum veya ben kendime düzgün arkadaş bulamadım,ikisinden biri.

Bu durumu sizde yaşadınız mı hiç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 9 Haziran 2022; 16:55:52 >

• up

• zaman çok kötü hocam. maalesef doğal seleksiyon ve çıkarcılık farklı bir boyut aldı... sizi kullanan, iyi niyetinizi suistimal eden, bencil insanlara gereken dersi verin hocam.. yoksa daha kötü oluyor.

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

Sınıfta yalnız kalıp,arkadaşı olmayıp,fakirliğinden dolayı parasal yardım ettiğim insanlar bile şimdi yeni ortamlara dalınca beni unuttular gittiler,mesajlarıma cevap bile vermiyorlar. Alayını engelledim şerefsizlerin.

Evet konuşacak konu bulamıyor insan ama en azından ara sıra hal hatır sormaları gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 9 Haziran 2022; 17:5:50 >
  • Nokta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.