Şimdi Ara

Neden avcılık yapıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir sorum daha var. Yemeyeceğiniz hayvanları öldürür müsünüz ? Domuz , ayı vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B492E9D5B -- 30 Ekim 2016; 23:31:48 >

• Avcılık insanoğlunun doğasında olan bir iç güdüdür. Lider karakterli kişilerin ( aile babaları, işveren vasfında olan er kişiler vs. gibi) hayatta kalma , ailelerine bakabilme ve soylarını devam ettirme mücadelelerini yansıtır. Evet tüm bunları yapmak için artık çağımızda farklı uğraşlar içerisinde olmak gereksede bilinç altına itilen bu açlığı her er kişi bastıramayabiliyor. Evet tam bu noktada da neden avcılık sporu var sorusunun cevabı belirginleşiyor ... iyi forumlar ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avcıların çok büyük çoğunluğu vurduğu av hayvanlarını keser pişirir yer tıpkı balık avlamak gibi.Ben avcı değilim cansız hedef atış talimi yaparım.Domuz avına gelirsek o da domuz nüfusu kontrolü için dünyanın her yerinde belli bir limitte vurma hakkı vardır, limit 2 yada 3 tanedir. Avcı deyince eline tüfeği alıp katliam yapan birisi gelmesin. Çoğu zaman saatlerce dolaşıp bir tane vuramazlar, serçe, kumru, güvercin gibi av hayvanı olmayanları vurmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 12 Kasım 2016; 14:27:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avcılığı bilmem ama ben balıkçılığı hem zevk hem de yemek için yapıyorum (doğal olarak yiyeceğiz tabi )

Kendimce bazı kurallarım var:

-Yemeyeceğim balığı öldürmem
    -Yavru olanları geri salarım (asla kıraça avlamam, 20 cmden küçük olan çinekopları denize atarım, koca balığı atınca millet bana bön bön bakar)
    -İhtiyacımdan fazlasını tutmam, balık kum gibi çok olsa bile eve öyle kova kova balıkla dönmem.
    -Kovaya su koyup yavaş yavaş ölmelerine sebep olmam, susuz halde bırakıp çabucak ölmelerini sağlarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NE İŞ YAPIYORSUNUZ?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.