Şimdi Ara

Neden Az LP Geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugun gicik bi durumla karsilastim, normalde mac kazandigimda 18-20 puan gelirdi, bugun 2 mac attim ve birinde 13 birinde 9 puan geldi, lp 91 de kaldi normalde cok daha yuksek puan gelirken neden bi anda boyle olmus olabilir. Bi win daha alirsam 9 un altinda puan gelmesinden korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nesini begenmıyosun millete 0lp geliyor :D Akışına bırak düzelir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

Beyler bugun gicik bi durumla karsilastim, normalde mac kazandigimda 18-20 puan gelirdi, bugun 2 mac attim ve birinde 13 birinde 9 puan geldi, lp 91 de kaldi normalde cok daha yuksek puan gelirken neden bi anda boyle olmus olabilir. Bi win daha alirsam 9 un altinda puan gelmesinden korkuyorum

1. Pick sirasi onemli 1 yada 2 olursan az gelir.(pick sirasi eloya gore)
    2.ligde uzun sure kalirsan 100 mac meselesi az gelir.
    3.lol nexus yada quikfind.kassad.in vardi adresi tam hatirlamiyom ama mac baslarsa gir oraya (kassad.in ) iki takiminda,toplam elosunu yaziyor bak oradan(sizin elonuz dusukse cok gelir az gider, sizin ki uyuksekse az gelir cok gider. + site adamlarin run sayfasinida soyliyor low elo bir arkadasimizsan bilmek faydana olur)

• quote:

Orijinalden alıntı: mustacix

quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

Beyler bugun gicik bi durumla karsilastim, normalde mac kazandigimda 18-20 puan gelirdi, bugun 2 mac attim ve birinde 13 birinde 9 puan geldi, lp 91 de kaldi normalde cok daha yuksek puan gelirken neden bi anda boyle olmus olabilir. Bi win daha alirsam 9 un altinda puan gelmesinden korkuyorum

1. Pick sirasi onemli 1 yada 2 olursan az gelir.(pick sirasi eloya gore)
    2.ligde uzun sure kalirsan 100 mac meselesi az gelir.
    3.lol nexus yada quikfind.kassad.in vardi adresi tam hatirlamiyom ama mac baslarsa gir oraya (kassad.in ) iki takiminda,toplam elosunu yaziyor bak oradan(sizin elonuz dusukse cok gelir az gider, sizin ki uyuksekse az gelir cok gider. + site adamlarin run sayfasinida soyliyor low elo bir arkadasimizsan bilmek faydana olur)

Oyunu uzun zamandir oynuyorum ama ranked muhabbetlerine yeni yeni basladim, bronze 1 im 21 win 21 lose, westteyim, silver ve golddaki 1-2 arkadasimla benzer oyun kabiliyetlerine sahibim. Ama isin ilginci bronze 4 bi arkadasimla duo atarken bile 18 lp geliyordu ve 1.sirada oluyordum, bu az gelen 2 oyunda 2.siradaydim ama 13 ve 9 lp geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 15 Eylül 2013; 3:15:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.