Çünkü alışkınız bi giriyoruz arkada bekliyoruz destek seçip kitliyoruz ne uğraşıcaz bebelerle.
quote:
Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport
Çünkü alışkınız bi giriyoruz arkada bekliyoruz destek seçip kitliyoruz ne uğraşıcaz bebelerle.
Kendine güvenenler alınmasın ama supportların çoğu kolsuz. Farm yapamayan 1v1de hangi şampiyonla ne yapacağını bilmeyen kolsuzlar support oynayıp takımın taşımasını bekliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Heyea
Kendine güvenenler alınmasın ama supportların çoğu kolsuz. Farm yapamayan 1v1de hangi şampiyonla ne yapacağını bilmeyen kolsuzlar support oynayıp takımın taşımasını bekliyor.
İyi kanki, ilk işim Vayne, Yasuo, Zed ve Lee Sin öğrenmek.
quote:
Orijinalden alıntı: MRTFR
quote:
İyi kanki, ilk işim Vayne, Yasuo, Zed ve Lee Sin öğrenmek.
Alıntıları Göster
banlanan hesapta 30k vardı şmdiye 70'i bulmuştu devam etsem. bugün wesste doldur dedim sup gelsin diye adc attı
Heyea
kullanıcısına yanıt
hehhehe
25er K braum ve thresh'im var sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Angel of the Lord
25er K braum ve thresh'im var sanırım.
150k ya yakın braumum var ve artık heronun her repliğini ezberledim
MRTFR
kullanıcısına yanıt
Kendine güvenenler üstüne alınmasın dedim kanki. Dediğim gibi oynayan supportlara saygım var. Bazen öyle jannalara denk geliyorum ki adam öyle bi oynuyo ki kanser ediyo beni mesela. Ama çoğunluk öyle değil. Tek görevlerinin adcye e basmak olduğunu sanıyorlar. Ayrıca belirtmeliyim ki tr serverında en fazla flame yapan lane supptur.
MRTFR
kullanıcısına yanıt
"kendine güvenenler alınmasın"
Ben de support mainlerin çoğunun diğer lane mainleyenlere oranla yeteneğinin düşük olduğunu düşünüyorum.
quote:
Kendine güvenenler üstüne alınmasın dedim kanki. Dediğim gibi oynayan supportlara saygım var. Bazen öyle jannalara denk geliyorum ki adam öyle bi oynuyo ki kanser ediyo beni mesela. Ama çoğunluk öyle değil. Tek görevlerinin adcye e basmak olduğunu sanıyorlar. Ayrıca belirtmeliyim ki tr serverında en fazla flame yapan lane supptur.
Kolsuzlukla alakası ne bunun? Adam farm'da veya 1v1'de falan iyi değildir. Sup oynar, o rolde kendisini geliştirir. Kötü bir şey mi bu? Support'ta kötü olan adamların main'i genellikle sup olmuyor zaten. Genelde sup oynadığım için son cümlen hakkında bir fikrim yok.
@deadpools fucgurl Diğer rollerde olabilir. Support'ta daha iyidir.
MRTFR
kullanıcısına yanıt
Support dediğinin oyun görüşü olur. 3lü çalıya nehire ward atayım arkadan adcye e basayım değil olay. Çoğunluğu böyle olduğu için böyle düşünüyorum. Evet kolsuz. Dediğim gibi bi çoğu farm dahi yapamadığı için takımın taşımasını bekliyor.
support dediğin ward atıp e basmayacak khaleesi gibi ejdere binip oyunu bitirecek. support rolünü seven insan diğer oyunculara göre zeka ve görüş olarak öndedir. teq atayım, playz yapayım, 1v5 atayım kafasındaki ergenler pek beğenmez bu rolü. tr de ben mid oynayamam diyen adam gördünüz mü? support yapamam diyen ise paso denk geliyordur. ulan siz destek oynamayin zaten ona bile ap kasıp teq atmak derdindesiniz.
Evet suptan kimse iyi pozisyon alip hasar cikartmasini beklemiyor. Size gore kolay bana gore de öyle. Çünkü sorumluluklari destek vermek lane kazandirmak uzerine. Lulu mid yapip deli gibi tokatladigim da oldu sup gidip ezildigim de bunu genelleyemiyorum maalesef.
Sorumluluklari daha az ancak minik dokunuslari oyunun kaderini belirledigi için yetenekli yeteneksiz diye tartismam bile. Cunku mide yetenegim var diyip suptan anlamiyorum diyen 50 tane malak gördüm en az. Yani bu yetenekle degil yapiyla alakali. Kimse bana thresh gibi bir heronun yetenek gerektirmedigini söylemesin ayrica. Olay farm almaksa silver 5 kez 300 kusur farm yapip topta ad lulu ile riven tokatladigim da oldu.
Hah lulu nun q suna nerf geldikten sonra oyunu bırakma karari aldim zaten. Duz vurustan daha az hasar cikartiyor. Iki yonlu heroyu janna ya cevirdiler resmen.
...General...
kullanıcısına yanıt
BENİM 113K FELAN. SALABİLİRSİN..
quote:
Orijinalden alıntı: Flying Dutchman
BENİM 113K FELAN. SALABİLİRSİN..
3v5 4v5 takımını taşıyamayan adam zaten üst ligleri haketmiyordur.
quote:
Orijinalden alıntı: GenghisKhan87
3v5 4v5 takımını taşıyamayan adam zaten üst ligleri haketmiyordur.
Alıntıları Göster
Gold5 hesapla oynuyorum lose u winine eşitlerken gelen supları görseniz gözleriniz kanar.Keşiftaşı almayan , alıp da ward trinketi tarayıcıya çevirmeyen , dk 30-40 ı bulduğunda bile baron wardlayamayan kekolar..Sorsanız hepsi de işlerini doğru yapar üst ligleri hakederler.
quote:
Orijinalden alıntı: HonanımDaber
Gold5 hesapla oynuyorum lose u winine eşitlerken gelen supları görseniz gözleriniz kanar.Keşiftaşı almayan , alıp da ward trinketi tarayıcıya çevirmeyen , dk 30-40 ı bulduğunda bile baron wardlayamayan kekolar..Sorsanız hepsi de işlerini doğru yapar üst ligleri hakederler.
Alıntıları Göster
Sup oynamak isteyen kimse olmadığı için böyle şeylere gerek kalmıyor desek yanlış olmaz.Şahsen ben de seçim ekranına gelip sakince olanları izliyorum.Çok eğlenceli oluyor. Ha başka support da mı var?Biz zaten duyarlı olduğumuz için supportuz olm.Kendi içimizde hallediyoruz.