Şimdi Ara

neden boğaziçi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bence cevabı sınırsız... sizin gözünüzle düşüncelerinizi almak istiyorum...

• Dandik bir yerde çalışan boğaziçili gördünmü? İngiliz dil edebiyatı, fizik öğretmenliği, çeviribilim, sosyoloji gibi bölümler hariç

İİBF, Mühendislik, Uluslararası Ticaret, Yönetim bilişim sistemleri den birine gir boğaziçinde, sırtın yere gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 17 Ağustos 2011; 21:11:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotflmao

Dandik bir yerde çalışan boğaziçili gördünmü? İngiliz dil edebiyatı, fizik öğretmenliği, çeviribilim, sosyoloji gibi bölümler hariç

İİBF, Mühendislik den birine gir boğaziçinde, sırtın yere gelmez.

çeviribilimde okuyup başbakanlıkta ve bakanlıklarda çalışan çok arkadaşım var evet ama dediğin gibi genetik hariç fen edebiyat fizik kimya fen bilgisi gibi öğretmenliklerde oldukça sıkıntı var. o da aslında üniversiteden değil bölümden kaynaklı sıkıntılar. aslında eğitimden ziyade ortam konusundaki düşüncelerinizi merak ediyorum ben. zira eğitim konusu özneldir. kimi çıkar der boğaziçi iyi diğeri odtü diğeri marmara... saygı duyarım bunlara ama üniversite kültürü açısından bir boğaziçi neden sizin için önemlidir...

• quote:

Dandik bir yerde çalışan boğaziçili gördünmü? İngiliz dil edebiyatı, fizik öğretmenliği, çeviribilim, sosyoloji gibi bölümler hariç

İİBF, Mühendislik, Uluslararası Ticaret, Yönetim bilişim sistemleri den birine gir boğaziçinde, sırtın yere gelmez.

uluslararası ticaret ve yönetim bilişim sistemleri neden o kadar iyi? bu sene işletme-iktisat gelmezse oraları yazıcam ama iyi mi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartmanland_77

quote:

uluslararası ticaret ve yönetim bilişim sistemleri neden o kadar iyi? bu sene işletme-iktisat gelmezse oraları yazıcam ama iyi mi bilmiyorum

Valla sen araştırmamışsan ben sana anlatamam kusura bakma, 2-3 sayfa sürer.
    Yönetim Bilişim Sistemleri, amerikada şu an en gözde bölümlerden biridir, işletme mezunundan çok daha değer görüyor MIS mezunları.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cartmanland_77

quote:

Valla sen araştırmamışsan ben sana anlatamam kusura bakma, 2-3 sayfa sürer.
    Yönetim Bilişim Sistemleri, amerikada şu an en gözde bölümlerden biridir, işletme mezunundan çok daha değer görüyor MIS mezunları.

daha önümde 1 sene olduğu için vakit bol araştırırım mutlaka yinede sağol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Odtü ee mi ankara tıp mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.