Şimdi Ara

Neden boy atamıyorum??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 18 boyum 1.61 annemin boyu 1.58 babamın boyu 1.72 boy atabilmek için yaklaşık 1 yıldır düzenli süt içiyorum ve bundan önceki yıllardada sürekli içiyordum ve yaptıgım spor nedeniyle sürekli açma germe haraketleri yapıyorum, sürekli zıplıyorum fakat birtürlü boy atamıyorum ve cidden özgüvenimi aşırı derecede etkiliyor bu.. internetten 4 yıldır bakmadıgım şey kalmadı

Neden boy atamıyorum??

4 yıl önce açtıgım konu. 4 yılda 1cm bile uzamamak nedir ya, bahtsız bedeviden daha bahtsızım arkadaş

7.sınıftayken 2kglik dambıllarla bayağı uzun süreli çalışmıştım boy atmama sebebim bu olabilir mi?

• dostum bir problem olduğunu düşünüyorsan doktora görünebilirsin (çok birşey tutmasa gerek)
    süt içmenin yararı olduğunu bilmiyorum bende 18 imde boydan ümidi kestim (her gün yarım litre içerdim pek yararı olmadı yada ben öyle düşünüyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwarft12

dostum bir problem olduğunu düşünüyorsan doktora görünebilirsin (çok birşey tutmasa gerek)
    süt içmenin yararı olduğunu bilmiyorum bende 18 imde boydan ümidi kestim (her gün yarım litre içerdim pek yararı olmadı yada ben öyle düşünüyorum)

Boyun kaç usta?
  • OGCJM O kullanıcısına yanıt
    1.76 felanım hacı daha yüksek olmam gerekıyodu ama umduğunu değil bulduğunu yaşıyosun.
    ayrıca bence boydan çok tipin daha önemli kız olaylarında..
    spor için diyosan evet sıkıntı biraz ama profesyonel olmak istemiyosan fark edeceğini düşünmüyorum
  • doktora git kemiklerine baksın burda zaman kaybetme.
  • doktora git .
  • Hocam çok bişey bekleme anneye çekmişsin sanırım
  • Yapacak bir şey yok. benim boyum 1.71 falan
  • hocam bi doktora görün bu boy meselesi değişken bi durum
    benim sülalede de uzun boylu kimse yok 1-2 tanıdığım hariç 4 kardeşim boyum 1.91 abimden bile 15-20 cm civarı uzunum
    öyle süt falan da içmedim basket te oynamadım uzamak için kendiliğinden durdu şu an 21 yaşındayım
    sen doktora görünmeden kestirip atma devam et sporlarına doktor tavsiye verirse onları da yap yaşın 18 miş daha 22 ye kadar yolun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kablam -- 13 Ocak 2017; 13:15:21 >
  • Kemik yaşı
  • Kardeş nedeni medeni yok Allah seni öyle istemiş öyle yaratmış fazla sorgulama haline şükret ve yoluna bak. Bi kaç yıla unutucan zaten bu vesveseleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.