Şimdi Ara

Neden çok ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, diğer firmalar 15-25 mbps internete 75-90 TL istiyorken, TurkNet nasıl oluyor da daha ucuza altyapının desteklediği kadar hız vaad ediyor? Arkadaşımla beraber eve internet alacağız fakat internet sorunları yaşarız diye tereddütteyiz. Oturduğumuz yerde fiber kablosu var, ama biz bu hizmetten ne kadar memnun kalırız bilmiyorum. İlden ile hatta ilçeden ilçeye hizmetler değişiyor mu? Değişiyorsa Söke/Aydın'da yaşayan varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Ve, biz internet bağlatacağımız zaman veya desteğe ihtiyacımız olduğunda bize kim destek verecek, yani bir TurkNet bayisi falan yok bildiğim kadarıyla. Bu konuda da bilgilendirebilirseniz sevinirim.

• Çünkü türk telekom ve süperonline gibi kapsamlı bir çağrı merkezi ve teknik ekipleri yok türknet ve benzeri firmalar bulunan altyapıyı kıralar ve ona göre ücret öderler büyük sağlayıcılara ayrıca teknik ekipleride yoktur altyapı kiminse onun teknik ekibini yollarlar
  • türk telekom gibi binlerce çalışan milyonlarca lira giderleri yok bu yüzden fiyatlar daha ucuz bu tarz firmalarda, sadece altyapıyı kiralayıp satan bir firma türknet, kendi altyapılarıda mevcut ama çok aşırı az oldugu için denk gelmeniz çok düşük onların altyapılarına,açıkçası ben türkneti bağlatmanızı tavsiye etmem deneyimlemiş biri olarak 2 kere şans verdim artık şans vermeyip netspeed'e geçtim netspeed daha başarılı bence, onlarda al sat yapıyor türk telekom altyapısı üzerinden fiyatlarıda ucuz yine türk telekoma turkcell'e falan bakarsanız gidip bir deneyin derim netspeedi türk telekom altyapısı hangi kalitede ise o kalitede hizmet vericek türk telekomdan alacağiniz hizmet ile arasında bir fark olmayacak, ben geçen gün hattımı nakil ettirdim netspeed firmasına ping değerlerim düştü oyundaki eskiden 60 altını çok nadir görüyordum şuan 45-60 arası ping değerlerim arkadaşım kullanıyordu 7-8 aydır herhangi bir sorun yaşamadı ben de bağlatayim dedim bağlattim bağlattiğim günden beri bir sorun yaşamadım yaşayacağimi sanmıyorum

• UCUZ ÇÜNKÜ ARADA NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN BAYİLER ARACILAR YOK.
    AĞIR MASRAF GEREKTİREN MALİYETİ ARTTIRAN ŞEYLER YOK.
    MÜŞTERİ TEMSİCİSİ YOK DİYENLERE KULAK ASMA.
    TEMSİLCİ İLE YAPABİLDİĞİN İŞLEMLERİN HEPSİNİ HATTA DAHA FAZLASINI ONLİNE İŞLEMLERDEN DAHA HIZLI BİR ŞEKİLDE YAPABİLİYORSUN.
    VE EN ÖNEMLİSİ MÜŞTERİ ODAKLI KENDİ KASASINI DOLDURMAYI DEĞİL MÜŞTERİSİ DÜŞÜNÜYOR BEN 4 YILDIR TURKNET LİYİM EN AZ 50 KİŞİDE TURKNETLİ YAPTIM SADECE ALYAPISI ZAYIF OLAN 3 KİŞİ MEMNUN KALMADI VE BENDE ÇOK MEMNUNUM 75 MBPS SORUNSUZ KULLANIYORUM DAHADA BAŞKA İSS TANIMAM ARKAŞIM İŞİN ÖZÜ GÖZÜNÜ KAPAT TURKNET E BAŞVUR BEĞENMEZSEN İLK 34 GÜN İÇİNDE İPTAL EDEBİLİRSİN DENEMESİ BEDAVA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erocan27 -- 24 Haziran 2019; 15:59:53 >
  • ucuzunda ucuzu var netgalaksi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM artık ucuz değil! Mi?
    3 yıl önce açıldı
    Neden bu kadar ucuz?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.