< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan8131 -- 5 Ağustos 2019; 10:46:18 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan8131 -- 5 Ağustos 2019; 10:46:18 > |
Cambly bende kullandım.Ama eğer kişi günlük hayatında ingilizce kullanmasını gerektiren bir durumu yoksa istediği kadar pratik yapsada bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.Çünkü işinizde veya aktif ingilizcek günlük hayatınızda kullanamayacaksanız ömür boyu cambly kullanmak zorunda kalırsınız. Cambly ne kadar fayda sağlasada bir kaç ay konuşmayı bıraktımı okadar ay çalışmanız anlamı kalmıyor.
|
Hocalarınızı kendiniz seçebiliyorsunuz. Bununla ilgili ben deneme yanılma yoluyla ilerledim. Bazı hocalar size daha çok şey katıyor çünkü ortak noktalarda buluşabildiğinizde muhabbet muhabbeti açıyor. Birde ders anlamında benim belirlediğim bir yöntem vardı. Dersten önce ufak bir yazı makale vs okuyordum sonra bunun üzerinden konuşmaya başlıyorduk. Derse hazırlıklı giderseniz çok fazla verim alıyorsunuz. Aksi takdirde muhabbet türkiye ile dönüyor biraz. Hocalar ders işleyişi konusunda çok sabırlı ve yardımcı. Bu konuda hiç zorluk çekmedim. İlk başlarda biraz çekiniyordum ne konuşacağım diye ama hocalar hemen devreye giriyor seni konuşman için teşvik ediyor. Herkesle seviyesine göre konuşuyor hocalar buda bir avantaj.
Ayrıca bu aralar hocalarla ielts çalışması yapıyorum çok faydalı oluyor. Eş zamanlı speaking sınavı yapıyor hoca ve seviyemi görebiliyorum. Başka sorunuz olursa memnuniyetle cevaplayabilirim |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan8131 -- 23 Aralık 2019; 12:32:52 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veralı -- 11 Kasım 2020; 21:22:41 > |
|