Şimdi Ara

Neden Dil Konusunda Kendine Yatırım Yapmıyorsun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba İngilizce speaking becerimi nasıl geliştirim onu anlatmak istiyorum.

Anadili İngilizce olan öğretmenler ile Cambly'de bir türlü geliştirmeye imkan bulamadığım İngilizcemi beklentimin çok ötesinde geliştirdim. İlk başlarda yabancı hocalar ile yüz yüze konuşma esnasında biraz sıkılsam, biraz utansam da 4-5 ders sonra bunu da üstümden kolayca attım. Konuşurken bizi kısır döngüye sokan şeyin hata yapma korkusu olduğunu bir kez daha anladım ve İngilizceyi speaking anlamında geliştirmenin tek yolunun bu dili konuşarak olduğunu yine daha da iyi kavramış oldum. Şuan 8. aydayım ve anlatmak istediğim şeyi rahatlıkla anlatıyorum hatta Camblyde hocalarla siyaset ekonomi üzerine bile tartışabiliyorum. Tabii ki native (anadil konuşan) seviyesine gelme imkanımız zaten yok ama kendi açımdan baya bir yol kat ettiğimi düşünüyorum.

Aşağıda bırakacağım linkten ve "camblybedava" referans kodunu yazarak üye olursanız 10 dakika konuşma hakkı kazanacaksınız.
    Not: Ekstra indirim hakkına da sahip olacaksın.

Referans kodu: camblybedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan8131 -- 5 Ağustos 2019; 10:46:18 >

• Cambly bende kullandım.Ama eğer kişi günlük hayatında ingilizce kullanmasını gerektiren bir durumu yoksa istediği kadar pratik yapsada bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.Çünkü işinizde veya aktif ingilizcek günlük hayatınızda kullanamayacaksanız ömür boyu cambly kullanmak zorunda kalırsınız. Cambly ne kadar fayda sağlasada bir kaç ay konuşmayı bıraktımı okadar ay çalışmanız anlamı kalmıyor.
    Hocalarınızı kendiniz seçebiliyorsunuz. Bununla ilgili ben deneme yanılma yoluyla ilerledim. Bazı hocalar size daha çok şey katıyor çünkü ortak noktalarda buluşabildiğinizde muhabbet muhabbeti açıyor. Birde ders anlamında benim belirlediğim bir yöntem vardı. Dersten önce ufak bir yazı makale vs okuyordum sonra bunun üzerinden konuşmaya başlıyorduk. Derse hazırlıklı giderseniz çok fazla verim alıyorsunuz. Aksi takdirde muhabbet türkiye ile dönüyor biraz. Hocalar ders işleyişi konusunda çok sabırlı ve yardımcı. Bu konuda hiç zorluk çekmedim. İlk başlarda biraz çekiniyordum ne konuşacağım diye ama hocalar hemen devreye giriyor seni konuşman için teşvik ediyor. Herkesle seviyesine göre konuşuyor hocalar buda bir avantaj.
    Ayrıca bu aralar hocalarla ielts çalışması yapıyorum çok faydalı oluyor. Eş zamanlı speaking sınavı yapıyor hoca ve seviyemi görebiliyorum.

Başka sorunuz olursa memnuniyetle cevaplayabilirim
  • Merhabalar dostum,

Cambly uygulamasını uzun süreli kullanan sayılı kişilerden birisiniz. Uygulama hakkında biraz daha detaylı anlatım yapabilir misiniz?

-Ders işleyişleri nasıl gidiyor, konuştuğunuz hocanızla daha önceden konu mu belirliyorsunuz yada nasıl ilerliyor?

Bende yakın zamanda uzun süreçli almayı düşünüyorum.
  • Ben mesela görüntü istemiyorum, böyle bir imkan var mı ?
  • Oguzyar kullanıcısına yanıt
    Hocalarınızı kendiniz seçebiliyorsunuz. Bununla ilgili ben deneme yanılma yoluyla ilerledim. Bazı hocalar size daha çok şey katıyor çünkü ortak noktalarda buluşabildiğinizde muhabbet muhabbeti açıyor. Birde ders anlamında benim belirlediğim bir yöntem vardı. Dersten önce ufak bir yazı makale vs okuyordum sonra bunun üzerinden konuşmaya başlıyorduk. Derse hazırlıklı giderseniz çok fazla verim alıyorsunuz. Aksi takdirde muhabbet türkiye ile dönüyor biraz. Hocalar ders işleyişi konusunda çok sabırlı ve yardımcı. Bu konuda hiç zorluk çekmedim. İlk başlarda biraz çekiniyordum ne konuşacağım diye ama hocalar hemen devreye giriyor seni konuşman için teşvik ediyor. Herkesle seviyesine göre konuşuyor hocalar buda bir avantaj.
    Ayrıca bu aralar hocalarla ielts çalışması yapıyorum çok faydalı oluyor. Eş zamanlı speaking sınavı yapıyor hoca ve seviyemi görebiliyorum.

Başka sorunuz olursa memnuniyetle cevaplayabilirim

• leadsolder L kullanıcısına yanıt
    Tabii ki de var. Hocalarla yüzyüze konuşmak zorunda değilsiniz. Derse başlarken kameranızı kullanmak istemediğinizi nazikce belirttiğiniz sürece herhangi bir sorun olmayacaktır.
  • Ben henüz başlangıç seviyesindeyim sizce cambly'nin benim içi faydalı olur mu ?
  • Cambly bende kullandım.Ama eğer kişi günlük hayatında ingilizce kullanmasını gerektiren bir durumu yoksa istediği kadar pratik yapsada bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.Çünkü işinizde veya aktif ingilizcek günlük hayatınızda kullanamayacaksanız ömür boyu cambly kullanmak zorunda kalırsınız. Cambly ne kadar fayda sağlasada bir kaç ay konuşmayı bıraktımı okadar ay çalışmanız anlamı kalmıyor.
  • 06madiba06 kullanıcısına yanıt
    Her seviyeye göre çalışma programı var. Karşınızdaki eğitici sizin durumunuzun farkında olarak sizinle iletişim kuruyor
  • Cambly sene biterken yeni bir kampanya başlattı.

İLK 1000 KİŞİ%50 indirim + 1 ay hediye!* İlk 24 saatte alım yapan herkese +30 dakika hediye.

Ayrıca artık aşağıda vereceğim kod ile Bedava 10 dk değil 15 dk konuşma hakkı kazanıyorsunuz.

Cambly'e kayıt olurken referans kodu kısmına "camblybedava" yazmak yeterli olacaktır. Daha sonrasında maillerinizi kontrol edin indirimle ilgili detaylı bilgilendirme gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan8131 -- 23 Aralık 2019; 12:32:52 >
  • İngilizce konuşma konusunda Cambly uygulaması ile kendime yatırım yapayım dedim. Eğitmenleri sanki zorla derse girmiş gibi tavır sergiliyorlar. Bu da beni İngilizce konuşmaktan soğuttu.
  • Cambly’den kaçırılmayacak kampanya. 3 aylık paket alımlarında %25’lik indirim sizi bekliyor.

Ayrıca “camblybedava” kodu ile üye olan herkese 15 dk bedava konuşma hakkı.

Kampanyadan faydalanmak için yapmanız gerekenler;

1-) Cambly uygulamasını indirmek
    2-) Üye olurken referans koduna “camblybedava” yazarak üye olmak
    3-) Mailinize gelecek bilgilendirmeyi okumak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan8131

Cambly’den kaçırılmayacak kampanya. 3 aylık paket alımlarında %25’lik indirim sizi bekliyor.

Ayrıca “camblybedava” kodu ile üye olan herkese 15 dk bedava konuşma hakkı.

Kampanyadan faydalanmak için yapmanız gerekenler;

1-) Cambly uygulamasını indirmek
    2-) Üye olurken referans koduna “camblybedava” yazarak üye olmak
    3-) Mailinize gelecek bilgilendirmeyi okumak.
    şunu anlamadım mesela "3 aylık paket" seçtik "haftada 3 gün" ve "günde 60dk" seçtik. Problem şudur ki ben canım istediği zaman girmek istiyorum. Bir işim çıktı yada uyuya kaldım veya türkiye internete sınırlama koydu geçen ki gibi ne olucak bu yüzden üye olmuyorum.
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Olağandışı durumlarda mail ile irtibat kurduğunuzda yardımcı oluyorlar. Bunun haricinde Haftada 3 günlük paketi o haftaki 7 gün içerisinde istediğiniz zaman ve saat aralığında kullanabilirsiniz. 3 günü siz belirliyorsunuz. Size haftalık 180 dk tanımlanmış oluyor ve siz 180 dakikayı o hafta tek seferde kullanabilirsiniz.
  • YAZAMAZ kodu da iş görür.
    http://cambly.com/invite/YAZAMAZ?st=111120&sc=4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veralı -- 11 Kasım 2020; 21:22:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan8131

Olağandışı durumlarda mail ile irtibat kurduğunuzda yardımcı oluyorlar. Bunun haricinde Haftada 3 günlük paketi o haftaki 7 gün içerisinde istediğiniz zaman ve saat aralığında kullanabilirsiniz. 3 günü siz belirliyorsunuz. Size haftalık 180 dk tanımlanmış oluyor ve siz 180 dakikayı o hafta tek seferde kullanabilirsiniz.
    peki 1 günde 60 dakkayı bitirmek gerekiyor mu yoksa ara versem sabah ve aksam 30 dk kullansam nolur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.