Şimdi Ara

Neden Fenerbahçe sevilmiyor rakiplerce??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gereksiz bir tartışmaya girdim, zaten fazla uzatırsam yine ceza alıcam. Siz haklısınız ve çok büyüksünüz hemde çok büyük.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Ya BJK lilere ne oluyor da AVrupa da başarı yok diyorlar ona gülüyorum, sanki kendileri çok başarılı... Abi adamlar FB ile tartışabilmek için araya GS yi sokuyorlar falan, madem GS o kadar iyi Gs li olun... Ya gıcık oluyorum şu BJK lilere, ezik takımınız var oturup ağlayacağınıza elalemin tikiyle gerdeğe giriyorsunuz ... Uğraşmayın abi elalemin tikiyle ...

arkadaşım benim Avrupada oynadaığım bi çeyrek final var hiç değilse.
    senin neyin var?
    başarı olarak saymıyorum ben çeyrek finali falan.başarı benim için o kupayı almak..
    ama konuşurkende ne dediğine dikkat edip konuşacaksın,sonra komik duruma düşersin

FB neden sevilmiyor?
    valla ben eskiden Feneri severdim.ama geçen sene olanlar yüzünden sempatim azaldı.
    elimde değil....

• şike yapıyo çünkü:)
  • 2 sene önce ŞİKE sizin soyadınızdı... Haluk ULUSOY ( GS ) ve 100. yıl ( BJK ) anladın sen anladın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TooBy

2 sene önce ŞİKE sizin soyadınızdı... Haluk ULUSOY ( GS ) ve 100. yıl ( BJK ) anladın sen anladın...

1.Lennart Johanson gelip Federasyon başkanı olsa yine Fenerbahçeli arkadaşlar memnun olmaz..
    Haluk Ulusoy'dan önceki Federasyon Başkanı Şenes ERZİK Fenerbahçe Kongre Üyesiydi...
    2.Topic amacından saptı..Olay şikelere geldi..TooBy arkadaşım Galatasaray'ın şike yaptığını söylemiş..
    2000-2001 sezonunda Fenerbahçe şampiyon olunca (Tam ismini hatırlamıyorum) bir Fenerbahçe yöneticisi çıkıp televizyonlarda "Fenerbahçe'yi Mustafa Denizli değil biz şampiyon yaptık" diye bi açıklama yaptı..Bu cümleden çıkan sonuç ne olabilir sizce...

• aslında feneri severiz.ozellikle avrupa kupası macları cok zevkli geciyo.ne guzel bi macta 5 ,10 tane gol oluyo.tabi fenerliler bu maclarda ne kadar seviniyo bilemem.biz gs'liler olarak fenerin avrupadaki maclarını yakından takip ediyoruz.tabiki avrupa maclarında feneri destekliyoruz ama destekle destekle bişe oldugu yok.bi yerden sonra feneri desteklediginden utanc duymaya baslıyosun işte bu yuzden fener pek sevilmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArMiGaTe

quote:

2 sene önce ŞİKE sizin soyadınızdı... Haluk ULUSOY ( GS ) ve 100. yıl ( BJK ) anladın sen anladın...

1.Lennart Johanson gelip Federasyon başkanı olsa yine Fenerbahçeli arkadaşlar memnun olmaz..
    Haluk Ulusoy'dan önceki Federasyon Başkanı Şenes ERZİK Fenerbahçe Kongre Üyesiydi...
    2.Topic amacından saptı..Olay şikelere geldi..TooBy arkadaşım Galatasaray'ın şike yaptığını söylemiş..
    2000-2001 sezonunda Fenerbahçe şampiyon olunca (Tam ismini hatırlamıyorum) bir Fenerbahçe yöneticisi çıkıp televizyonlarda "Fenerbahçe'yi Mustafa Denizli değil biz şampiyon yaptık" diye bi açıklama yaptı..Bu cümleden çıkan sonuç ne olabilir sizce...

faruk süren'de görevini bıraktıktan sonra ben bu takımı 4 yıl şampiyon yaptım demişti siz bundan ne anlam çıkarttınız

• quote:

Orjinalden alıntı: Serdarer

uefa çeyrek final, manchestar tavşanı olmaktan iyidir. Chealse ile oynasanız size kaç atar Allah bilir şu an.

başarıya bak

Ya Allahınızı severseniz ya, tabi küçük takımın küçük vizyonu olur bunlar başarı
    Yani Chelsea yi yendiniz diye başarılı oldunuz konuşmaya hakkınız var

Komediye bak....

Biz manchester muhabbetini edenlere kapak olsun diye 3 tane atmıştık bilmiyorum ama... Neyse gerek yok uzatmaya... 50 yılda olacak bişi yaptınız İngilizleri orada bala yendiniz de, bunu büyük başarı olarak gösteriyorsunuz, demiyorsunuz ki Orta Avrupa nın ismi kalmış kendi yok takımı Sparta Prag ın altında kaldık ta elendik diye
    Sizin konuşmaya hiç hakkınız yok, ismi dandik Valerenga dan evinizde 3-0 dan son 15 dk da falan 3 gol yiyip elendiniz...
    Kalkıp FB yi eleştirmeyin, ya doğru herkes eleştirebilir, sonuçta Kayseri de eleştirir ne olaCAK...

• valla feneri çok kiskaniyorum ahahahahaaaa keske bizde 0 puanla dönsek avrupadan.hersene madara olsak.fenerbahce gibi yonetimimiz olsa becerikli milyon dolarlari sokaga atsa ve bizi kandirsa sampiyonuz diye hersene.keske bizim yonetimimizde masa basinda isler cevirse serefli 2.lik yerine haksiz sampiyonluklar alsak.bizi sadece pendikspor tanirken kara paralarla aldigimiz yildiz topcular bize gelse keske hersene.keske basarimiz olmasa ama 55 bin kisilik stadimiz var diye ovunsek yillarca ustelik 46 bin kisilikken sallasak biraz.evet kiskaniyorum feneri cunku bizim fenerin mdyasi kadar destekliyen pasat arabalar icin meslek onurunu ayaklar altina alan spor yazarlarimiz yok.evet kiskaniyorum feneri cunku 23 yasinda bir cocuk hala turkiye kupasi goremedi malesef.evet kiskaniyorum feneri cunku avrupaya encok turk futbolcu veren takim.evet kiskaniyorum feneri türkiyenin en iyi kalecisini kendi kalecisini dovebilen guclu akilli taraftari var,evet kiskaniyorum feneri omer cavusoglu gibi bir gazetecisi var.evet kiskaniyorum feneri cok iyi geliri var ama basari yok(olsun geliri fazla,yildiz topcusu var 2 mac yenilince go home ortega diyolar)hemde gs avrupada zaferlere kosarken....
    KISKANIYORUM FENERI VALLA.YASAAAA FENERBAHCEEEEEE OLEY OLEY OLEY

• antiochos@
    o geçen seneki"katakulliler"olmasaydı Chelsea yi ve Pragı çok rahat geçecektik biz de bakmayın.olmadı işte.
    hoşunuzada gitmiş bakıyorum.
    şimdi Allahaşkına biri söylesin bana.
    ben Fenerin Avrupada başarılı olmasını niye isteyeyim,bir gerekçe varmı bunun için?
  • baba birakin fenerin avrupa zaferlerini konusmaya yaaa manchester paf takimina attilar 3 tane.sonra galatasarayida mancester sandilar aa baktilarki samiyende necati ateeeesssssss varrr.avrupaya cikamadilar olsun gsyi yendik dediler.gs ye yenildiler ama olsun en azindan manchesterin paf takimina 3 gol attik dediler.haklilar sonucta sampiyona 3 gol attilar.manchesterin genc takimi paf liginde zirveye oynuyo hehehehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yards -- 18 Mart 2005, 2:18:18 >

• Fenerbahçe' nin sevilmemesinin nedeni taraftarı veya futbolcuları değildir. Fenerbahçe' nin başına yıllarca çöreklenen zengin ama iktidar sevdalısı ve sağa sola saldırmayı seven başkanlardır bu nefretin sebebi.
  • GS liside FENERBAHÇE ile ugraşıyooo.... BJK liside FENERBAHÇE ile uğraşıyooo... Buda FENERBAHÇE nin büyüklüğünü koyuyor ortaya... Birebir muhattap olmuyorum kimseyle ama şu bir gerçek bu kadar inciltmiş FENER sizi...
  • Pendiklide uğraşıyor Zaragozalıda uğraşıyor.
  • quote:

GS liside FENERBAHÇE ile ugraşıyooo.... BJK liside FENERBAHÇE ile uğraşıyooo... Buda FENERBAHÇE nin büyüklüğünü koyuyor ortaya... Birebir muhattap olmuyorum kimseyle ama şu bir gerçek bu kadar inciltmiş FENER sizi...

Bırak arkadaşım ya Anadolu takımları da sevmiyor Fb yi.
  • Gel de anlat işte kendi çapında eğleniyolar, kendi kendilerini kandırıyolar. Cumhuriyetmiş Alla alla Beşiktaşın sömürgesi Birgün herkes fenerli olurmu herkesi kendiniz gibi zannediyosunuz, herkes böyle bir hata etmez.Bırakın bu işleri.
  • ToobY sen ilk önce bana su linki ver kardesim! Nerede link? Nerede fbyi bilen uefa ve fifa linkleri? Bos bos büyüklük tasalama O YÜZDEN! lafinin arkasinda dur delikanli gibi!

Fener mi bizi incitmis! Bunu anca senin zihniyetindeki fbliler söyler zaten! Sana ve bütün fblilere soruyorum.Bi takimin digerini kiskanmasi için ne gerek? Daha az basari! GALATASARAY'in fbyi kiskanacak ne nedeni olabilir? Bizden fazla neyi basardiniz da konusuyorsunuz hala.Buna türkiye ve avrupa dahil kardesim.Verin hadi verileri! Milyonlarca dolar harcayip biz mi her sene eve döndük.Biz mi alex,anelka gibi adamlara o kadar para verip GALATASARAY'in en kötü senesinde yaptiginin aynisini yaptik! Gidin aynaya bakin biraz.Kayseriye,istanbula 3-5 atmakla büyük olunmaz.Büyüklük kendinden büyük takimlari astigin zaman ortaya çikar! E tabi siz fbliler kendinizi KAyseri,istanbul gibi rakiplerle kiyasladiginiz için büyüksünüz!

2007'de basari gelecekmis! Gelsin susalim,bizim yaptiklarimizi yapin susalim.Bizim yaptigimiz katkilari yapin susalim.Ama kalkip dogmamis çocuga don biçmeyin! Yapin konusun yapmadan sallamayin bosa!

O yüzden basarisi olan takim kiskanilir,bunu sizin bilmemeniz de gayet normal! Fb sevilmiyorsa tek nedeni yapmadiklariyla övünüp yaptiklarini çok abartmalaridir( Hos ne yaptiysa)!

• Bakin bu yaziyi daha önce cevap niteliginde yazmistim.Ama cevap verebilecek fbli çikmadi! Belki simdi çikar!

Konuyu sen çok iyi anlamamışsın.Fb klübü maddi açıdan GALATASARAY dan zayıf dedim mi ben sana? Sen bu kadar kurumsal bir firma isen bu kadar yatırım yapmışsan karşılığında getiri beklersin.İşletme bilimi bunu öne sürer.İktisat bilimi de der ki.Ben bir işletmenin minimum girdiyle maksimum verim alıp,kaynakların optimum dağılımını sağlarım der.Kurumların büyüklükleri de ortaya sundukları başarılarla ortaya çıkar!Başarısız bi büyüklük sözde bi büyüklüktür.

Senin şu yazdıklarından da ben şu sonucu çıkarırım.Sen ne işletme ne iktisat ne de başarı kavramlarının farkındasın kardeşim.Parasız GALATASARAY'ın (nasıl parasızsa adayı satsa tüm borçlar kapanıp kara geçer) bu kadar büyük şeyler başarıp sizi her alanda geçmesini gururuna yedirip hala konuşuyorsan helal olsun sana yani.Senin için bu maddiyatın sportif alanda başarıya dönmemesi,bi kurumun bu kadar yatırım yapıp çıktı alamaması mormalse sen Juventus'u Real Madrid'i,Barcelona'yı destekle.Bak onlarda sportif başarı da var.

Ben soyut büyüklük istemem kardeşim.Sen klübünün sadece lafta ve maddiyat ta büyük olduğunu kabul edersin ki bu senin bileceğin iş.Ama ben bir işletmenin büyükse bu büyüklüğü gösteren şeyler yapmasını isterim.Benim klübüm parasız olsun ama ben bu parasız halimde bile geçmişimden aldığım güvenle geleceğe bakıyım isterim.İki üç tane basın organı(tv,radyo,gazate) fazlalığımla övünmem.Çünkü bu basın organında gösterebileceğin sağlam bi altyapın yoksa bu yaptığın populist yaklaşımdan başka bir şey değildir!Ama ben klübümün ezeli rakibinden fazla bir artısı yoksa bu yapılanın sadece bi aldatmaca olduğunu anlarım.

Gelelim şu fazla başarı meselesine.Bak dün amatör klüplerden bahsettin.Ben sana belge ile haksızlığını kanıtladım.Bugün kalkmış sadace avrupa da başarılısın diyorsun.Türkiye'de de sizden başarılı olduğum ortada.Türkiye'de önemli kaç kupa var? 3. Bunlar ne peki? Lig,cumhurbaşkanlığı ve türkiye kupası. Bu üçünün sonucuna bak,ondan sonra yorum yap bence..

Dikkat et GALATASARAY geçen sene ne çalkantılar içinde ne yapmış? Fb bu kadar müthiş paralar harcayıp,bu kadar güçlü kadro kurup,basının rüzgarını bu kadar arkasına alıp ne yapmış? O yüzden GALATASARAYlılara geçmişle yaşamama dersi vermek yerine yaşanacak bi geçmiş yaratmak,çocuklarına övünülecek bi takım anılar anlatmak için GALATASARAYla uğraşmaktansa bi topic altında fblilere kendi takımınızı eleştirin biraz!

Buna da cevap gelmedi!!

Son olarak da ben GALATASARAYımın halinde hiç bi şey görmüyorum.Eleştirilecek noktamız yok mu? Tabi ki var,hem de çok var.Ama biz devasa bütçe ile bu yarışa giremedik,sizin alex'e anelkaya vermiş olduğunuz paranın neredeyse 3'te birine takım kurduk.O yüzden sen önce kendi takımını eleştirip ileriye taşımaya çalış bence.Biz hayal kuruyorsak da hayalleri gerçekleştirmeyi öğrendiğimiz için kuruyoruz!Bilmem bu sana bi şey ifade eder mi!

Biz hayal kurmayi bilmeden,hayal kuranlari sevmeyiz olay bu.Bi takim laf söylerken yerini bilmezse,sevilmemesi gayet normal!!!

• Vatan Gazetesinden Aynen İletiyorum

Federasyonla ceza pazarlığı

İddiaya göre, federasyon yetkilileri Yıldırım'a "Sahanızı kapatacağız. Maçınızı İzmir'e verelim" dedi, başkan ise "Ceza alırsak külahları değişiriz" tehdidinde bulundu

18/03/2005

Futbol Federasyonu koridorları, ceza pazarlığı dedikodusu ile çalkalanıyor. G.Birliği maçı sonrası yaşanan olaylar ve rakip oyunculara taraftarın tünel girişinde brandayı yırtarak tekmeler savurmaları, F.Bahçeli yöneticilerin de soyunma odası koridorunda sözlü saldırısı nedeniyle sarı-lacivertlilere ceza verilmesi için G.Saray ve Beşiktaş'tan federasyona baskı var.

Federasyon yetkilileri yoğun baskılar sonrası F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a "Emsal teşkil eden olaylarda saha kapatma ve seyircisiz oynatma cezaları verdik. Size de saha kapatma cezası verelim, G.Antep maçınızı İzmir'e alalım" teklifini ilettiler.

Bu teklife büyük tepki gösteren Yıldırım ise "Biz cezayı hakedecek en ufak bir şey yapmadik. Bize ceza verirseniz külahları değişiriz. Bir olay varsa da maç esnasında olmamıştır. Prosedüre göre bunun karşılığı sadece para cezasıdır. Federasyon, diğer kulüplerin veya başka isimlerin baskısıyla hareket edemez" yanıtını verdi

Toplantı yapacak
    Bu tepki üzerine geri adım atmak zorunda kalan Futbol Federasyonu'nun salı günü toplanacak olan Ceza Kurulu'nda F.Bahçe'ye 5 ila 10 milyar arasında para cezası verileceği öğrenildi. 23 Mart Çarşamba günü bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıklayan Aziz Yıldırım'ın da bu konuda sert açıklamalar yapması bekleniyor.

Iste bu da açik bi neden!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

Bakin bu yaziyi daha önce cevap niteliginde yazmistim.Ama cevap verebilecek fbli çikmadi! Belki simdi çikar!

Konuyu sen çok iyi anlamamışsın.Fb klübü maddi açıdan GALATASARAY dan zayıf dedim mi ben sana? Sen bu kadar kurumsal bir firma isen bu kadar yatırım yapmışsan karşılığında getiri beklersin.İşletme bilimi bunu öne sürer.İktisat bilimi de der ki.Ben bir işletmenin minimum girdiyle maksimum verim alıp,kaynakların optimum dağılımını sağlarım der.Kurumların büyüklükleri de ortaya sundukları başarılarla ortaya çıkar!Başarısız bi büyüklük sözde bi büyüklüktür.

Senin şu yazdıklarından da ben şu sonucu çıkarırım.Sen ne işletme ne iktisat ne de başarı kavramlarının farkındasın kardeşim.Parasız GALATASARAY'ın (nasıl parasızsa adayı satsa tüm borçlar kapanıp kara geçer) bu kadar büyük şeyler başarıp sizi her alanda geçmesini gururuna yedirip hala konuşuyorsan helal olsun sana yani.Senin için bu maddiyatın sportif alanda başarıya dönmemesi,bi kurumun bu kadar yatırım yapıp çıktı alamaması mormalse sen Juventus'u Real Madrid'i,Barcelona'yı destekle.Bak onlarda sportif başarı da var.

Ben soyut büyüklük istemem kardeşim.Sen klübünün sadece lafta ve maddiyat ta büyük olduğunu kabul edersin ki bu senin bileceğin iş.Ama ben bir işletmenin büyükse bu büyüklüğü gösteren şeyler yapmasını isterim.Benim klübüm parasız olsun ama ben bu parasız halimde bile geçmişimden aldığım güvenle geleceğe bakıyım isterim.İki üç tane basın organı(tv,radyo,gazate) fazlalığımla övünmem.Çünkü bu basın organında gösterebileceğin sağlam bi altyapın yoksa bu yaptığın populist yaklaşımdan başka bir şey değildir!Ama ben klübümün ezeli rakibinden fazla bir artısı yoksa bu yapılanın sadece bi aldatmaca olduğunu anlarım.

Gelelim şu fazla başarı meselesine.Bak dün amatör klüplerden bahsettin.Ben sana belge ile haksızlığını kanıtladım.Bugün kalkmış sadace avrupa da başarılısın diyorsun.Türkiye'de de sizden başarılı olduğum ortada.Türkiye'de önemli kaç kupa var? 3. Bunlar ne peki? Lig,cumhurbaşkanlığı ve türkiye kupası. Bu üçünün sonucuna bak,ondan sonra yorum yap bence..

Dikkat et GALATASARAY geçen sene ne çalkantılar içinde ne yapmış? Fb bu kadar müthiş paralar harcayıp,bu kadar güçlü kadro kurup,basının rüzgarını bu kadar arkasına alıp ne yapmış? O yüzden GALATASARAYlılara geçmişle yaşamama dersi vermek yerine yaşanacak bi geçmiş yaratmak,çocuklarına övünülecek bi takım anılar anlatmak için GALATASARAYla uğraşmaktansa bi topic altında fblilere kendi takımınızı eleştirin biraz!

Buna da cevap gelmedi!!

Son olarak da ben GALATASARAYımın halinde hiç bi şey görmüyorum.Eleştirilecek noktamız yok mu? Tabi ki var,hem de çok var.Ama biz devasa bütçe ile bu yarışa giremedik,sizin alex'e anelkaya vermiş olduğunuz paranın neredeyse 3'te birine takım kurduk.O yüzden sen önce kendi takımını eleştirip ileriye taşımaya çalış bence.Biz hayal kuruyorsak da hayalleri gerçekleştirmeyi öğrendiğimiz için kuruyoruz!Bilmem bu sana bi şey ifade eder mi!

Biz hayal kurmayi bilmeden,hayal kuranlari sevmeyiz olay bu.Bi takim laf söylerken yerini bilmezse,sevilmemesi gayet normal!!!

Ya saçmalama o üç kupayı (Lig,cumhurbaşkanlığı ve türkiye kupasınası) nasıl aldığınızı bebeler bile biliyor.
    Bizim sürekli önümüz kesilmese siz şimdi böyle konuşamazdınız.
    Hem maddi hem sportif başarı diyorsun real'i,barça'yı örnek gösteriyorsun.Nerede onlar Türkiyedemi.Sanki adamların durumları çok iyi.Birde türkiyede olup sürekli bir baskı ortamında bulunsalar adlarını kimse duymazdı.Ayrıca amatör Klüplerimize laf atma!!!Türkiyenin en başarılı sporcuları fenerden çıkıyor.Onun için öyle gaza gelip yorum yapmayacaksın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.