Şimdi Ara

Neden Fenerbahçe sevilmiyor rakiplerce??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avrupada başarılı olacak tek takım fenerbahçe... hayatımda ve forumlarda duyduğum en saçma yorumdur..
    gençlerbirliği ve gazianteple bile yarışamazsınız avrupa kupalarında
  • çünkü feneri kıskanıyolar

gerek stadı gerek oyuncuları gerek ekonomisi....

ligdeki tüm takımlara basıyor
  • BÜYÜK TAKIMLAR SEVİLMEZ DE ONDAN DOLAYI
    KISKANIYORLAR TABİ
    BÖYLE TARAFTAR KİMDE VAR BAŞKA

• quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

Bir firma küçülmek zorundaysa küçülür! Bunu Ajaxda,Dortmundda yaşadı.Ben hiç bir zaman benim klübüm sıfır hatayla yönetildi demedim zaten.Hatta çok kötü yönetildi ki bu kadar borç var.Çok kötü yönetilmesine rağmen sizin çok iyi zamanlarınızdaki başarılarınızı yakalıyoruz ama!Bu da bir işletmenin küçülse bile rekabet gücünün ne kadar olduğunu gösterir!

GALATASARAY bir spor klübüdür.Bu doğru! Ve bu sene bu kadar borç içinde ayakta kalmaya çalışmaktadır.Durumumuz parlak demiyorum bende! Ama sizin harcadığınız paranın neredeyse beşte biriyle şampiyonluk yarışındayız. İşletmeleri büyük yapanda ayakta durma becerisidir zaten.Yıllarca o kadar para harcayıp türkiye dışına adım atamayan bir klübün taraftarı olarak işletmenizin eksiklerini iyi değerlendir bence! Bu amatör klüpleriniz için de geçerli.Şu üç sene hariç her alanda en iyi bizdik buna amatör branşlar ve özellikle basketbol dahil!!!

Çok zorda kalınırsa da ada satılır.Real Madrid'de aynısını yapmıştır!!!

Olaya sadece hala futboldan bakıyorsun..G.saray bir futbol kulübü değildir..Bu yüzden futbol haric bütün branşlarda sürünüyorsunuz ve lümpen yöneticileriniz futboldaki yapay başarıyla sizleri kandırıyorlar..Sen ve senin gibiler de maalesef kulübünün başarısız yönetimini futbol masallarını dinleyerek göz ardı ediyorsunuz...

Ayrıca FB'nin neyi ne zaman hedef gösterdiği konusunda da eksik bilgilerin var..FB yatırımını evet Avrupa'da bir kupa kaldırmaya hedeflemiştir ancak bu hedefi 2007 ile 2010 yılları arası belirlemiştir..Bİr taraftar olrak bu sene UEFA kupasını almayı ben de çok isterdim ama futbol yapımızın henüz buna uygun olmadıgını zaten şampiyonlar liginde tecrübe ettik..Bunu göremeyen arkadaşlar maalesef Zaragoza mağlubiyetlerini hezimet olarak gördüler ancak gerçek şudur ki bu kadro henüz böyle bir başarıyı elde edecek seviyede değildir..Bu akdar para bu seviye için mi harcanıyor? diye soracağından emin oldugum için ona da cevap vereyim..Fenerbahçe'nin şuan ki kadro hedefi , her mevkiye alınabilecek en kaliteli futbolcuyu almaktır..Yönetim bunu başardıgımız zaman , kupa gelecek diyor , başkan da o zaman başkanlığı bırakırımö diyor..Biz buna inanıyoruz..Zaten bu sene FB'nin GS'DEn farkı da bu..GS bu sene şampiyonluk yarışında , belki de şampiyon da olacak ama önümüzdeki sene kimleri alacak , Ribery gibi 3 yabancı futbolcu daha alabilecekler mi? (Ribery'nin gökten zembille indiğini sanırım GS'liler de biliyor o konuyu tekrar açmaya gerek yok) Ya da samimi cevap vereceğini düşünerek sana sorayım
    Senin önümüzdeki sene GS ile ilgili olumlu düşüncelerin var mı?
    Beni m kendi takımımla ilgili var..

Bu arada şürketler küçülürken ellerindeki mal varlıklarını en yüksek değerden satmaya çalışırılar , GS son 3 sezondur yaptıgı bütün yabancı transferlerinden zararlı çıkmıştır , aldıgı futbolcuyu gönderebilmek için yine knedi kasasından fedakarlık yapmıştır..İktisatta bunun karşılığı küçülmek değil , enayiliktir..Bu sıfatı yönetimine yakıştırmamanı anlayışla karşılıyorum ama iktisat okuyan biri olarak da GS'ın son 3-4 senedir yaptıklarını " ekonomik küçültme" olarak göstermeni de anlamıyorum....

• Şu gerçekleri hepimiz biliyor muyuz..?

Galatasaray şu an borç batağında ise bunun tek sebebi zamanında GSnin en parlak döneminde kulüp başkanlığı yapmış olan kişidir...(Hatta onun sağ kolu niteliğindeki kişide halen GS yönetiminde üst mevkilerde yer alır...)

Fenerbahçe şu an iyi durumdaysa bunu sebebi taraftarın ateşli tutkusu ve doğru para politikasıdır......

Beşiktaş şu an başarıyı yakalayamıyorsa bunun tek sebebi şudur:"Nerde çokluk orda b.kluk."

Ancak hepsinin kökeninde mafyanın birazda olsa parmağı vardır...

Ancak eğer fener şu an kıskanılıyorsa bunun sebepleri:
    1-Maddi yönden iyi durumda olması...

2-Kaliteli oyuncular alabilmesi...

3-Taraftarın Şükrü Saraçoğlunda yarattığı atmosferi hiçbi takımın yaratamaması...

4-v.s...v.s....ANCAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eğer beşiktaş fener ve galatasaray şu an birbirlerine düşman gözüyle bakıp çamur atacak kadar alçaldılarsa bunun tek sebebi kişiliksiz ve bir o kadar da yalaka olan türk medyasıdır ve federasyondur...Bir yandan düzeltilmeye çalışılan şeyler sanki bile bile diğer yandan baltalanmaya çalışıyor...Türk futbol tarihinden çok Hagiler,Alexler geçer...Önemli olan bundan kimin kârlı çıktığıdır...Şu an ki duruma göre karlı çıkan ne yazık ki türk medyasıdır...Bence bu forum böyle at gözlüğüyle bakılmışcasına doldurulmamalıdır...Madalyonun bir de öteki yüzüne bakın...Unutmayın ki gecenin sonu hep aydınlık değildir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godlessfrog -- 20 Mart 2005, 0:03:02 >

• ELİNE SAĞLIK
  • quote:

Orjinalden alıntı: Godlessfrog

Şu gerçekleri hepimiz biliyor muyuz..?

Galatasaray şu an borç batağında ise bunun tek sebebi zamanında GSnin en parlak döneminde kulüp başkanlığı yapmış olan kişidir...(Hatta onun sağ kolu niteliğindeki kişide halen GS yönetiminde üst mevkilerde yer alır...)

Fenerbahçe şu an iyi durumdaysa bunu sebebi taraftarın ateşli tutkusu ve mafyadır...

Beşiktaş şu an başarıyı yakalayamıyorsa bunun tek sebebi şudur:"Nerde çokluk orda b.kluk."

Ancak eğer fener şu an kıskanılıyorsa bunun sebepleri:
    1-Maddi yönden iyi durumda olması...

2-Kaliteli oyuncular alabilmesi...

3-Taraftarın Şükrü Saraçoğlunda yarattığı atmosferi hiçbi takımın yaratamaması...

4-v.s...v.s....ANCAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eğer beşiktaş fener ve galatasaray şu an birbirlerine düşman gözüyle bakıp çamur atacak kadar alçaldılarsa bunun tek sebebi kişiliksiz ve bir o kadar da yalaka olan türk medyasıdır ve federasyondur...Bir yandan düzeltilmeye çalışılan şeyler sanki bile bile diğer yandan baltalanmaya çalışıyor...Türk futbol tarihinden çok Hagiler,Alexler geçer...Önemli olan bundan kimin kârlı çıktığıdır...Şu an ki duruma göre karlı çıkan ne yazık ki türk medyasıdır...Bence bu forum böyle at gözlüğüyle bakılmışcasına doldurulmamalıdır...Madalyonun bir de öteki yüzüne bakın...Unutmayın ki gecenin sonu hep aydınlık değildir...

Türk futboluna mafya bulaşmışsa , bunun sorumlusunu Fener yapmak sadece ve sadece iftiradan ibarettir...

• Asıl,sorumlunun FENER oduğunu söylemek ona hakarettir...Türk futboluna mafyayı karıştıran 3 büyüklerdir...Her zaman yükselen takımlar iki şekilde yükselirler...Ya gerçekten koşan bi takımları vardır,ya da futboldışı ek yardımcıları...Günümüzün türkiyedeki en çok hatırı sayılır oyunu iddaa zaten şikenin yerleşmesindeki en büyük pay sahibi olan etkendir...Bi de diyorlar ki "500 milyardan fazla para vermiyoruz şike olmasın diye"...Yok yaa...

Türkiyede herkes kimlerin şike yaptığını iyi bilir...Ben bir fenerbahçeli olarak bir zamanlar Revivo'yu araç olarak kullanıpta silah kaçakçılığı yapan Aziz Yıldırım'ın bu durumundan da utanç duyarım...Dediğim gibi eğer türk futbolu düzlüğe çıkamayacaksa bunun bir sebebi de taraftarlardır...

Bana FENER'e mafya yakıştırmasını yaptırmamışsınız ancak çoğu şeylerin düzelmesi ancak kendimizi sorgulamakla olur...

• Ama fenerin karşısında o tabiri kullandığım için mesajımı düzelttim Jeremy bi parça da olsa haklı...Genel bi tabirdir o ve tüm takımlar için yazılmıştır...özür mahiyetinde yazdım bu mesajı...Ancak geri kalan herşey hakkında sonuna kadar tartışırım...
  • Bu ülkede çantanın içinde başka takımın soyunma odasında , elinde para dolu çantasıyla bir büyük takımın yöneticisi görüntülendi..O insan şuan bir TV programında (gerçi programın elle tutulur yanı yok ya) yorumculuk yapıyor hem de temiz futbol adına...

Çok açık konuşayım..Bazı şeyler maalesef devletin eseri..Devletin bekası (!) için akıl almaz senaryolar yzan idarecilerimiz , Diyarbakır'ı birinci lige çıkararak zaten şikenin en büyüğünü yapmıştır..Ve diyarbakır ligde kalsın diye mafyayı da işin içine sokmuştur.. Kısaca demek istediğim şu mafya olayını Fenerbahçe'ye , fransız mandacılığını G.Saray'a yakıştırmak aslında gerçekten uzaktır..

Futbolun içinde mafya varsa bunun birinci sebebi devlettri..Orman bakanının , federasyon başkanını atadıgı başka bir ülke var mıdır?

Bir de Revivo ile iligli iddaa'yı ilk defa senden duydum..Sence bu dayanıklı bir iddaa mı yoksa bir duyum mu? Eğer FB'deyken Aziz yıldırım'a silah kaçırıyorsa , GS de iken kimin çalışıyordu bu Revivo? Bunu cidden merak ettiğim için soruyorum , bilgilendirirsen sevinirim

• baba kitabından bi alıntı:
    her servetin arkasında bir güç vardır...
  • Dediklerinin tümünde haklısın...Özellikle devlet hakkında yaptığın yorumlarda...Türkiye'de ne düzgün olarak gerçekleşiyor ki bu -ki bence- boşuna tartıştığımız şeyler düzelsin...

Silah kaçakçılığı olayına gelince bu olay türk medyasında yaklaşık 1 hafta gündemde kaldı ve sonra diğer tüm olay gibi üstü kapatıldı...

Yani burda senin benimle olacak iş değil bu...Tüm takımlar birlik olmalı hatta gerekirse federasyona ve devlete karşı çıkmalı ama bu olaylar onların da işine geldiği için kesinlikle böyle birşey akıllarının ucundan geçmez...

BU ARADA TARTIŞANLARIN SADECE FENERLİLER OLMASI İLGİNÇ...BU DA İNCE Bİ CEVAPTIR SANIRIM DİĞERLERİNE...

• Ya ninis abicim sen sanırım yazını şöyle 3 fıçı bira devirip yazmaya başladın...Spora şaibeyi karıştırmayan takım var mıdır ki..?Bence cümlelerini biraz daha seçerek ya da türk futbolunun durumunu inceleyerek kur...Sanırım fazla futboldan anlamıyosun...Şu an 5 yaşındaki çocuk bile Türkiye'de hangi takımın şike yaptığını hangisinin ALENEN yaptığını iyi bilir...........Saygılarımla.........
  • Zaten taraftar sayısıyla bi takımın başarısını orantılı buluyorsan sen her sene takım değiştiriyorsun demektir ki bunu ben en son 4 yaşımda yapıyodum...
  • kusura bakmayın arkadaşlar bir daha fenerbahçeli konulara giripte canınızı sıkmam
    holiganlaştığım için hepinizden özür diliyorum
    kendime
  • quote:

Orjinalden alıntı: ninis

kusura bakmayın arkadaşlar bir daha fenerbahçeli konulara giripte canınızı sıkmam
    kendime

• quote:

Orjinalden alıntı: ninis

kusura bakmayın arkadaşlar bir daha fenerbahçeli konulara giripte canınızı sıkmam
    kendime

sağol kardeş
    hatanı anlamak da bi olgunluktur tabi ki
    çizgiyi aşmadığımız sürece futbol tartışabiliriz
    ama önce kardeşlik tabi ki
    gözlerim doldu,ağlayacağım şimdi

• arkadaşlar özürümü kabul edersiniz inşaallah trabzon maçının etkisinde kaldım herhalde
    kendimden korkmaya başladım holiganmıyım neyim herneyse hepinize saygılar yazdıklarımı kaale almayın hepimiz bu vatanın evlatlarıyız
  • TABİ Kİ ETTİK
    EN AZINDAN KENDİ ADIMA KONUŞAYIM
    EYVALLAH
  • Ninis hepimize olur böyle şeyler yeter ki zamanında düzeltmesini bilelim...Sen bu forumda çoğu insanın yap(a)mayacağı birşeyi yaptın...Kutlarım...

Spor Dostluk,Barış ve Kardeşliktir...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.