Şimdi Ara

Neden Fenerbahçe sevilmiyor rakiplerce??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çünkü fener hep türkiyenin en zengin takımı oldu. başka takımların bileklerinin gücüyle uğraşıp kazandıkları başarıları fenerbahçe aldığı yıldızlar sayesinde kazandı bu da diğer takımları çileden cıkarıyo tabi ki. Biz bi de millet olark hep fakirin yanında yer alırız türk filmlerinde de hep bundan yola cıkmıslardır. o yüzden fenerbahçe çok antipatik bence
  • ÇÜNKÜ TÜRKİYEDE RAKİBİ YOK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBPartizans -- 18 Mart 2005, 19:43:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

Vatan Gazetesinden Aynen İletiyorum

Federasyonla ceza pazarlığı

İddiaya göre, federasyon yetkilileri Yıldırım'a "Sahanızı kapatacağız. Maçınızı İzmir'e verelim" dedi, başkan ise "Ceza alırsak külahları değişiriz" tehdidinde bulundu

18/03/2005

Futbol Federasyonu koridorları, ceza pazarlığı dedikodusu ile çalkalanıyor. G.Birliği maçı sonrası yaşanan olaylar ve rakip oyunculara taraftarın tünel girişinde brandayı yırtarak tekmeler savurmaları, F.Bahçeli yöneticilerin de soyunma odası koridorunda sözlü saldırısı nedeniyle sarı-lacivertlilere ceza verilmesi için G.Saray ve Beşiktaş'tan federasyona baskı var.

Federasyon yetkilileri yoğun baskılar sonrası F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a "Emsal teşkil eden olaylarda saha kapatma ve seyircisiz oynatma cezaları verdik. Size de saha kapatma cezası verelim, G.Antep maçınızı İzmir'e alalım" teklifini ilettiler.

Bu teklife büyük tepki gösteren Yıldırım ise "Biz cezayı hakedecek en ufak bir şey yapmadik. Bize ceza verirseniz külahları değişiriz. Bir olay varsa da maç esnasında olmamıştır. Prosedüre göre bunun karşılığı sadece para cezasıdır. Federasyon, diğer kulüplerin veya başka isimlerin baskısıyla hareket edemez" yanıtını verdi

Toplantı yapacak
    Bu tepki üzerine geri adım atmak zorunda kalan Futbol Federasyonu'nun salı günü toplanacak olan Ceza Kurulu'nda F.Bahçe'ye 5 ila 10 milyar arasında para cezası verileceği öğrenildi. 23 Mart Çarşamba günü bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıklayan Aziz Yıldırım'ın da bu konuda sert açıklamalar yapması bekleniyor.

Iste bu da açik bi neden!!!

şimdi bi yorum yapacam,FBli arkadaşların işine gelmicek"karalıyorsunuz bizi,çekemiyorsunuz blablabla"dicekler.

maç içinde olmamış ama stat içinde olmuş.
    BJK nin olayında söyledikleriniz aklıma geliyorda...

neyse "yorum yok"deyip geçelim sadece...

• sadece sahada değil saha dışındada iyi oynadığı için sevmiyorum
  • HALUK AMCANIZ YOK YOK YOK ARTIK...

ANLIYORUZ ACINIZ BÜYÜK ve SİZ 1996 RUHUNU ÇAGIRMAYA DEVAM EDİN...
  • Fbliler hani cevap ya!
  • bütün gs liler çatlıyo işte... bugün yenildik diye nasıl kahkaha atıyorsunuzdur... nasıl da seviniyorsunuzdur bikaç puan daha yaklaştık diye... Ne yapıp etseniz de bu sene sizi 100. yılda şampiyon yapmayacağız. karşınızda hem hakemlerle, basınla ve bizi görünce orası kalkan takımlarla mücadele eden bir takım var. gs borç yüzünden birkaç sene sonra kapıya kilit vurur zaten bu borçlarla... hemen hemen tüm topçularınız 30 yaş üstü emektarlar. peki bu emektarlar emekliye ayrılınca nolacak??? boğazınıza kadar borçlanmışken iyi topçularla doldurabilecekmisiniz o boşluğu??? takımınızdaki yaş ortalaması kaç????

• Nerede bilimsel fbliler! nerede?
  • Ya ben fb'nin yenilmesiyle ilgili en ufak bi şey söyledim mi.Ben benim yazdıklarıma bilimsel cevaplar ve veriler istedim!!!!

GALATASARAY'ın eksikleri de seni ilgilendirmez sen kendi işene ve takımına bak.Eleştireceksen de adabınla eleştir!
  • Lütfen konuları saptırmayalım. Yazdığınız mesaj ile topic arasında bir alaka kuramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 ben alacaktım -- 19 Mart 2005, 0:05:57 >
  • GtMaster kendi kendinize kaşınıyorsunuz ya!!! Şu topic de denizli maçıyla ilgili ne var ki sen bu lafı söylüyorsun? Yazma abi bilmiyorsan!!!
  • İşletmecilik elindeki gayrimenkulu satıp borç ödemek mi? Bu mu optimum işletme yöneticiliği? G.Saray kulübünün yönetilemediğini anlamak için iktisat , işletme okumaya gerek yok..Galatsaray'ın nasıl bir bataga gittiğini anlaman için sana marjinal fayda Eğrisini mi çizmemiz lazım..Küçülüyorsunuz Faruk Süren döneminden biri..Çünkü Faruk Süren'in en iyi bildiği şey şirketlerini küçültmektir..G.Saray elindeki hazineyi değerlendiremedi..Emin ol o adayı da satmak zorunda kalacaksınız...

Büyüklük göreceli birşeydir..Eğer sadece futbolu konuşuyorsan o ayrı ama Galatsaray bir futbol kulübü değil bir spor kulübüdür ve G.Saray futbol hariç diğer bütün branşlarda -burayı dikkatle oku- sürünmektedir..Sen kulübünün başarısını futbolamı baglıyorsun yoksa "futbolda g.saray , basketbolda efes pilsenliyim" diyenlerden mi?

işletme veya iktisat okumuşsun ama eksik okumuşsun..İşletmeler nasıl küçülür bölümünü veya iktisadi dengesizlikler kavramını hazmedememişsin..Gerçi ben bunları çok iyi bildiğini biliyorum ama fanatizm işte bu adamın gözlerini kör eder...

@ilkerinanç ; Ben de BJK'lıların kalbini kırmak istemiyorum ama , BJK'nın şike yaptıgı iki maçla ilgili meclis komisyonuna giderken burada açılan topiclere niye bir BJK'lı arkadaşım usturublu cevap veremedi..Ya da onları geçtim? Sevgili dostum sen neredeydin o zaman?

• gitti ne oldu?
    şike ispat edildimi?

ona bakarsan sizde hesapta soruşturuldunuz teşvik primi mevzusunda,ne çıktı ortaya?
    hem şike ile ne alakası var benim üstte yazdıklarımın?
    FB yide hiçbir zaman "şike yapıyor,hakemleri satın alıyor"diye suçlamadım
    söylediysem Aziz Yıldırımın kendi söylediği lafları söyledim,bana ait değilki bunlar?
    niye gocundunuz anlamadım şimdi..
    kendi başkanınız birşeyler söylüyor gene kabahat bende oluyor,ilginç?
  • peki arkadaslar sizede bi fırsat çıtkı artık uzulmeyin işte işte..
    15.Mart 2005 Tarihi ve 1907 sayili bakanlar kurulu karari ile 1907 sayili resmi gazetede yayinlanmak üzere BESIKTAS VE GALATASARAY taraftarina son defa olmak üzere pismanlik yasasi çikarilmis olup FENERBAHÇELi olabilme imkani taninmistir. Basvurulan döneme sayilmayip öz ve öz FENERBAHÇELI sayilmalari için Son basvuru tarihi 31.Nisan 2005 olup, asagidaki sartlari yerine getirmeleri istenmektedir. BESIKTAS VE GALATASARAYLILARIN pismanlik yasasindan yararlanmalari Için yerine getirmeleri gereken sartlar asagida siralanmistir. 1. iki adet nüfus cüzdani fotokopisi. 2. Bir adet ikametgah senedi. 3. Fenerbahçe formasiyla çekilmis 6 adet fotograf. 4. Savciliktan alinmis holigan olmadigina dair sabika kaydi 5. FENERBAHÇELI 2 adet kefil. 6. Evin kösesine asilmak üzere 40/80 ebadinda FENERBAHÇE posteri. 7. FENERBAHÇE marsini ezbere bilmesi. 8. Üç Cuma namazi tövbe istigfar çekilerek tesbih kilinacak ve 1907 kere sükür denilecek üç defa SÜKRÜ SARAÇ OGLUNA gidilecek haci olunacak ve bunlar diyanet isleri tarafindan tasdik edilecek. 9. Ardindan seytan taslamak için INÖNÜ VE ALISAMIYEN stadina gidilip 14 kere taslanip tavaf edilecek. 10. Müftülükten temin edilecek imamlarla birlikte her ünlü hamamda 40 tas su dökülüp tövbeler okunacak ve tövbe namazi kilinarak sahit olan imamla basvuru yapilacaktir. Kurtulusa ermek isteyen BESIKTAS ve GALATASARAY taraftarina duyurulur. NOT: Lütfen pismanlik yasasindan yararlanacaklar için çevrenizdeki BESIKTASLILAR VE GALATASARAYLILARA dagitiniz...

• Fenerbahçe sevimsizliğini kendi kendine yapıyor.diğer takımları küçük görüyor.Bu yüzden Anadolu takımları dahil hiçbir takım sevmiyor.Bir de biz Fenerbahçe Cumhurıyetiyiz Diyorlar.Acaba Bu ülkede Bizim
    bilmediğimiz bir başka Cumhurıyet mi var?
  • Fenerbahce tarihi olan takimdir buyuk camiadir bisey demem Besiktasli olmama ragmen bunlar dogrudur.Fakat Su anki Fenerbahce tam bir lumpen takimidir taraftar namina.Zaten antipatininde nedeni budur daha hic bir sey yapmadan avrupada sampiyonlar ligi sampiyonu olucaz derseniz goruldugu uzere sonduruler havanizi.Buyuk klup olmak parayla olmaz gelenek isidir biraz.Bir alex ve anelkayala olacak is degildir yani kalitelerine bisey demem de madem bu kadar iyi futbolculardi neden bu kadar avrupa takimi almadi bu futbolculari.Yoksa alabilirlerdi de sevgili nato muteahidi baskanin haciladigi paralari baska bir klup vermedi diye mi bugun akcaabata gol atmakla mesgul bu iki arkadas.Bu arada BJk de Gs de tarihi acidan Fenerbahceden cok daha sanli kluoplerdir bugn fener taraftarinin ozellikle lumpoen olan kisminin coklugunun nedeni 40 senedir medyadaki spor mudurlerinin fenerbahceli olmasidir baska bir sey degil.

İkiside 100 yasini gecen hatta 100 yildan da fazla tarihi olan Bjk ve Gs nin medyada hakettigi ilgiyi gormemesinin nedeni budur.Yoksa armasinda anlamsiz cercop yerine anli sanli Turk bayragi olan bir takimin ve Turk milletinin aydinlanma savasinda buyuk ugras vermis bir okulun klubunun basinda bu kadar az yer almasi mumkun degil.Antipatinin nedeni budur.Tv deki Fenerli yorumculara bakin antipati uyandirmayan spor yazari sayisi 2 elin parmaklarini gecmez yani...

• Fbli arkadaşlar yanlış anlamasın bizim Fb nefretimiz taraftarından değil. Fb nin bu etrafındaki kişiliği bozuk insanlardandır. Fb taraftarı bugün bunları silkelesin eski sempatisini geri kazanır.
  • Bir firma küçülmek zorundaysa küçülür! Bunu Ajaxda,Dortmundda yaşadı.Ben hiç bir zaman benim klübüm sıfır hatayla yönetildi demedim zaten.Hatta çok kötü yönetildi ki bu kadar borç var.Çok kötü yönetilmesine rağmen sizin çok iyi zamanlarınızdaki başarılarınızı yakalıyoruz ama!Bu da bir işletmenin küçülse bile rekabet gücünün ne kadar olduğunu gösterir!

GALATASARAY bir spor klübüdür.Bu doğru! Ve bu sene bu kadar borç içinde ayakta kalmaya çalışmaktadır.Durumumuz parlak demiyorum bende! Ama sizin harcadığınız paranın neredeyse beşte biriyle şampiyonluk yarışındayız. İşletmeleri büyük yapanda ayakta durma becerisidir zaten.Yıllarca o kadar para harcayıp türkiye dışına adım atamayan bir klübün taraftarı olarak işletmenizin eksiklerini iyi değerlendir bence! Bu amatör klüpleriniz için de geçerli.Şu üç sene hariç her alanda en iyi bizdik buna amatör branşlar ve özellikle basketbol dahil!!!

Çok zorda kalınırsa da ada satılır.Real Madrid'de aynısını yapmıştır!!!

• BU NE IVIR ZIVIR Bİ KONU YA!!SAÇMALIK..FENERBAHÇENİN SEWİLMEDİĞİNİDE HANGİ BOŞ İNSAN ÇIKARDI..HİÇ Bİ FENERLİDE ÇIKIP YOK BOLE BİŞEY DEMİYO..!BİZİ SEWEN BOYLE SEWSİN...GALATASARAY BEŞİKTAŞ ÇOKMU SEWİLİYOR?KAÇ KERE 50BİN TARAFTARININ ÖNUNDE TOP OYNAMIŞ?DAHA 15BİN 20 BİNLİK STATLARI DOLDURAMIYORLAR GELMİŞLER BURADA FENER NEDEN SEWİLMİYOR DİYOLAR.NEDEN NEREDEYSE BUTUN TURK FİLMLERİ FENERİ KULLANARAK SEYİRCİ ÇEKMEYE ÇALISIYO..?NEDEN GAZETELER İLK SAYFALARI FENERE AYIRIYOR?NEDEN SPOR HABERLERİ FENERLE BAŞLIYO?BU KONUYU AÇANIN BİZZAT KENDİ SORUNU OLSA GEREK BU..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.