Şimdi Ara

Neden Fenerbahçe sevilmiyor rakiplerce???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe neden sevilmiyor? GS taraftarı FB yi, FB taraftarı GS yi sevmez. Peki BJK li taraftarlara soruyorum neden çoğunluk Fenerbahçe yi sevmiyor???? Niye bu çoğunluk GS değilde FB yi sevmiyor??

• Çunki fener hiç centilmen oynamıyor

Ayrıca her maçı şaibeli wede haksız kazanıldığı dusunuyor

Mesala sen başında beri kaç gol atınız bu taktikle

"şimdi sen ceza sahasına girerken dus alex içeri karambol top atıyor dokunuyoruz dokunmasak kalee kaleciyide biri engellesin gol"

Bunları ilkokul çoçuğu bile yapmıyor ne bilim tamam ama zevk wermiyor bu goller

Yok değil guzel gol ama bole 2 tane atıyorsunuz sonra rahat rahat bede atarım guzle goller 2-0 dan sonra

Yada şöyle söyliyeyim fenerin 2. yarı kazandığı maçların sayısı çok fazladır devre arasında bir takım bukadarmı değişir

Ayrıca ben FB yi sevmiyor değilim o olmassa GS olmaz BJK olmaz TS olmassa FB olmaz GS olmaz bunlar artık birbirlerini tamamlayan butunlerdir

Birde FB taraftarı çok terbiyesiz birde akılsız astarsız iddalarla ortaya çıkıyorlar

Mesala ATATURKUN fb oluşu bu ylandır hayır akıl yokmudurki sizde Ataturk gibi bir konumdaki insanın ben XXXX takımını tutyorum demesi

Yada avrupa maçında açılan Fatih Sultam Mehemet pankartı

Birde olayları çok saptırıyorsunuz her keze karşı basını almışsınız elinize yıpratıyorsunuz takımları

Asparagaz haberler ile şampiyon olmaya çalışıyorsunuz

Birde on 20 buna 12 buna 5 milyon gibi şov yapıyorsunuz boyle bir gosteriş bakın

Biz jardeli aldık kaça aldık kim biliyor biliniyor ama oyle sovlar yaptıkmı hayır

• KISKANÇLIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 ben alacaktım -- 16 Mart 2005, 19:33:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GtMaster

KISKANÇLIK

Çok merak ettim neyi kıskanıyoruz ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 16 Mart 2005, 15:30:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Çunki fener hiç centilmen oynamıyor hadi be sen maç izlemiyorsun galiba

Ayrıca her maçı şaibeli wede haksız kazanıldığı dusunuyor bunlar kıskananların uydurması

Mesala sen başında beri kaç gol atınız bu taktikle 63 gol attık dahada atıcaz

"şimdi sen ceza sahasına girerken dus alex içeri karambol top atıyor dokunuyoruz dokunmasak kalee kaleciyide biri engellesin gol" diğerleri neden yapmıyor bunu çünkü yapamıyor

Bunları ilkokul çoçuğu bile yapmıyor ne bilim tamam ama zevk wermiyor bu goller Seni nasıl zevke getirecez bilmem

Yok değil guzel gol ama bole 2 tane atıyorsunuz sonra rahat rahat bede atarım guzle goller 2-0 dan sonra

Yada şöyle söyliyeyim fenerin 2. yarı kazandığı maçların sayısı çok fazladır devre arasında bir takım bukadarmı değişir kampta neler yapılıyor bilmiyormusun

Ayrıca ben FB yi sevmiyor değilim o olmassa GS olmaz BJK olmaz TS olmassa FB olmaz GS olmaz bunlar artık birbirlerini tamamlayan butunlerdir Sonunda iyi bir laf ettin

Birde FB taraftarı çok terbiyesiz birde akılsız astarsız iddalarla ortaya çıkıyorlar DİYENE BAK!!!!

Mesala ATATURKUN fb oluşu bu ylandır hayır akıl yokmudurki sizde Ataturk gibi bir konumdaki insanın ben XXXX takımını tutyorum demesi

Yada avrupa maçında açılan Fatih Sultam Mehemet pankartı

Birde olayları çok saptırıyorsunuz her keze karşı basını almışsınız elinize yıpratıyorsunuz takımları

Asparagaz haberler ile şampiyon olmaya çalışıyorsunuz Esas bunlarla bizim şampiyonluğumuz engellenmeye çalışılıyor

Birde on 20 buna 12 buna 5 milyon gibi şov yapıyorsunuz boyle bir gosteriş bakın ondan geçen sene maçlarınıza 150-200 kişi geldi

Biz jardeli aldık kaça aldık kim biliyor biliniyor ama oyle sovlar yaptıkmı hayır

Yapacakın bunlar taraftarı etkileyen şeyler,Ayrıca siz şampiyonluğu kutlamasını dahi beceremiyorsunuz

BÖYLE ASILSIZ İDDİALARLA KARŞIMIZA ÇIKMAYIN ŞAMPİYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 ben alacaktım -- 17 Mart 2005, 0:11:35 >

• Biz fbahçeyi seweriz ÇARŞI grubu olarak, Kadıköyde daha çok severiz.
  • haha serdarer iyi konusmus tebrikler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk oyuncular neden kaybeder:
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cins bi taraftara ve yönetime sahip..yeşilçam fillerindeki kötü karakterlere benziyolar..
    artı Türk futboluna hiçbi katkıları yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdarer

Biz fbahçeyi seweriz ÇARŞI grubu olarak, Kadıköyde daha çok severiz.

biz besiktası cok severiz ozellikle gecen sene bayaa bi sevdik
    besiktasımızı
  • biz Fenerliler hepinizi seviyoruz..
    bu seneden itibaren size olan sevgimiz kat kat artacak..
    daha da çok sevecez sizi..!!
    sevgiden bu kadar korkmayın..

ha unutmadan sevilmek kaçınılmazsa zevk almaya bakın...

hepinize sevgi dolu günler..
  • Sevgi, çiçekler, mavi bir gökyüzü, sevgi pınarı
  • quote:

Sevgi, çiçekler, mavi bir gökyüzü, sevgi pınarı

serdar nie bu kadar mutlusun ligdeki durumdan dolayi dimi tabi 4 unculuk ii basari sizin icin sen bole mutlu olmaya devam et

• quote:

Orjinalden alıntı: playmakers

quote:

serdar nie bu kadar mutlusun ligdeki durumdan dolayi dimi tabi 4 unculuk ii basari sizin icin sen bole mutlu olmaya devam et

Topici dağıtmayalım lutfen

• ya cevabı belli bi soruyu niye soruyosun ki
    her konuda bu böyledir En iyiler her zaman kıskanılır ve rakipleri tarafından sevilmez Bu kadar basit
    Dünyada ülkelerin en büyük takımları için bu geçerlidir
  • Fener'in bunlara ihtiyacı yok...Galatasaraylılar Fener'den nefret ediyormuş..Banane..Sevse ne olur sevmese ne olur? Beşiktaşlılara ihtiyacı mı var Fener'in..Yaw açmayın böyLe topicler , Abdurahman Çelebi türedi yine bir sürü
  • hangi takımda herşey bu kadar yolunda gidiyor. büyük takımlar her zaman kıskanılır
  • KISKANDIN GALİBA... EWEWT MUTLUYUM ÇÜNKÜ GERÇEK BİR BEŞİKTAŞLIYIM İSTERSE TAKIMIM KÜME DÜŞSÜN....
    quote:

Orjinalden alıntı: playmakers

quote:

• bu kadar kendini buyuten bi takım olamaz ondan sevmiyoruz...salı gunu abdi ipekçiye gittim...bi tane adam vardı elinde mikrofon fenerden kim sayı atarsa tabiri caise okuz gibi bagırıy...sanki nba dayız..bu kadar buyutuyor....yazık dioruzz...işte bu yuzden...fenerin cok yerleri kalkmıs parayı bulduktan sonra...aziz yıldırım geldikten sonra....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tex

Soru şöyleydi galiba FENERBAHÇE NEDEN ÇOK KISKANILIYOR?

- FENERBAHÇE şampiyonluğa oynasa oynamasa medyadaki tüm programlarda ve gazetelerde 1.haber olmaya mahkumdur zira GS ve BJK haberleri para etmez.
    bknz: pazar günü TRT1 spor programı GS BJK haberleri geçiştirilirken FENERBAHÇENİN maç özetleri arasına REKLAM konur.
    bknz: Mehmet Cansunun Kamera reklamı FENERBAHÇELİLERİN reklam vermeyi kesmesi üzerine iflas etmiştir.
    - DIGITURK Yayın hakları için kim itiraz eder FENERBAHÇE neden bir serbest bıraksalar DIGITURK yayın hakkından şimdi aldığının iki katını alır.
    - Anadolu takımları ile maç yapılacağı hafta o ilde heyecan vardır FENERBAHÇE ile oynama heyecanı.
    - Tüm oyuncuların hayallerinde hep FENERBAHÇEDE OYNAMAK geçer
    v.s.
    v.s.

GERÇEKLER ACI AMA BÖYLE

+1907

• TOPİCİ YANLIŞ AÇMIŞSIN ARKADAŞIM ASLINDA ŞÖYLE OLMALIYDI;

NEDEN GS FENERBAHÇEYİ ÇEKEMİYOR NEDEN HEP FENERBAHÇEYLE İLGİLİ TOPİÇ AÇIYOR,NEDEN GS OLARAK KENDİ TAKIMINIZI TARTIŞMIYOSUNUZ
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.