Şimdi Ara

fb tayfa neden algılara yenik düşüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fb tayfa kafayı sıyırmış durumda. Yahu beyler sizin teknik direktörünüz JOSE MOURİNHO ya siz iyi misiniz ? Adam geleli daha yıl olmamış göndermeyi konuşuyorsunuz. Bu adamın ölüsü bile bu ligde kafaya oynar.

Ayrıca ilk yarı itibariyle baktığınız zaman siz zorlu maçları deplasmanda GS zorlu maçları içeride oynadı. 2. yarı GS zorlu deplasmanlara giderken siz bu zorlu maçları içeride oynayacaksınız.

Özgüveniniz neden bu kadar düşük anlamadım. Ben şu an 8 puan fark var gibi değil de 2-3 puan fark var gibi görüyorum. Bu durumun değişmesi işten bile değil ya.

Algılara yenik düşmeyin.

• Fenerbahçe'nin bu sezon puan kaybettiği maçlar Galatasaray Beşiktaş Eyüpspor ve Samsunspor.
    Beşiktaş son 10 maçında Fenerbahçe maçı hariç 1 galibiyeti var. Böyle formsuz bir Beşiktaş'a maç kaybeden bir Fenerbahçe'nin açıklaması olamaz.
    Beşiktaş'ta kaliteli isimler bahanesi ile geçiştirilse bile sezon boyu transfer cezası olan samsunspor'a bile puan kaybetti.
    Eyüpspor'u söylemiyorum bile..
    Böyle bir durumda ligdeki ilk 4 takım kadro kalitesine bakılmaksızın kaliteli top çeviren tüm takımlarda puan kaybetmiş.
    Bunun direkt olarak yönetim ve teknik direktör başarısızlığı olarak yazarım.
    Öyle ki sadece futbolda değil Beko Fenerbahçe basketbol takımındaki gelişmeleri de araştırırsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
    Bir Galatasaraylı olarak derbilerde, başa baş geçen mücadele yıllarını özellikle Aziz Yıldırım dönemini özlemiyorum desem yalan söylemiş olurum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk oyuncular neden kaybeder:
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.