Şimdi Ara

Neden Fenerbahçe sevilmiyor rakiplerce??? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı:JeremY

Olaya sadece hala futboldan bakıyorsun..G.saray bir futbol kulübü değildir..Bu yüzden futbol haric bütün branşlarda sürünüyorsunuz ve lümpen yöneticileriniz futboldaki yapay başarıyla sizleri kandırıyorlar..Sen ve senin gibiler de maalesef kulübünün başarısız yönetimini futbol masallarını dinleyerek göz ardı ediyorsunuz...

Ayrıca FB'nin neyi ne zaman hedef gösterdiği konusunda da eksik bilgilerin var..FB yatırımını evet Avrupa'da bir kupa kaldırmaya hedeflemiştir ancak bu hedefi 2007 ile 2010 yılları arası belirlemiştir..Bİr taraftar olrak bu sene UEFA kupasını almayı ben de çok isterdim ama futbol yapımızın henüz buna uygun olmadıgını zaten şampiyonlar liginde tecrübe ettik..Bunu göremeyen arkadaşlar maalesef Zaragoza mağlubiyetlerini hezimet olarak gördüler ancak gerçek şudur ki bu kadro henüz böyle bir başarıyı elde edecek seviyede değildir..Bu akdar para bu seviye için mi harcanıyor? diye soracağından emin oldugum için ona da cevap vereyim..Fenerbahçe'nin şuan ki kadro hedefi , her mevkiye alınabilecek en kaliteli futbolcuyu almaktır..Yönetim bunu başardıgımız zaman , kupa gelecek diyor , başkan da o zaman başkanlığı bırakırımö diyor..Biz buna inanıyoruz..Zaten bu sene FB'nin GS'DEn farkı da bu..GS bu sene şampiyonluk yarışında , belki de şampiyon da olacak ama önümüzdeki sene kimleri alacak , Ribery gibi 3 yabancı futbolcu daha alabilecekler mi? (Ribery'nin gökten zembille indiğini sanırım GS'liler de biliyor o konuyu tekrar açmaya gerek yok) Ya da samimi cevap vereceğini düşünerek sana sorayım
    Senin önümüzdeki sene GS ile ilgili olumlu düşüncelerin var mı?
    Beni m kendi takımımla ilgili var..

Bu arada şürketler küçülürken ellerindeki mal varlıklarını en yüksek değerden satmaya çalışırılar , GS son 3 sezondur yaptıgı bütün yabancı transferlerinden zararlı çıkmıştır , aldıgı futbolcuyu gönderebilmek için yine knedi kasasından fedakarlık yapmıştır..İktisatta bunun karşılığı küçülmek değil , enayiliktir..Bu sıfatı yönetimine yakıştırmamanı anlayışla karşılıyorum ama iktisat okuyan biri olarak da GS'ın son 3-4 senedir yaptıklarını " ekonomik küçültme" olarak göstermeni de anlamıyorum....

Bak JeremY yazımı eksik okumuşsun.Galatasaray'ın bir spor klübü olduğunu ve yanlış yönetim sebebiyle maddi sıkıntı yaşadığını inkar etmiyorum.Ancak büyüklük dediğin kavramdan anladığımız şeyler çok farklı! Ben GALATASARAY'ın basketbol gibi amatör bir branşta bile bugüne kadar daha başarılı olduğunu söyledim.İstatistikler bunu gösteriyor.Galatasaray basketbol liginde bugüne kadar 4 kere şampiyon oldu Fb ise 1 kere oldu.Aksini idda edemezsiniz.Bayanlar basketbolda da bu böyle.GALATASARAY açık ara önde! Voleybol erkekler de GALATASARAY'IN 4 fbnin hiç bir şampiyonluğu yok! bayanlar voleybolda her iki klübünde şampiyonluğu yok.

Yani özetle sporun her alanında GALATASARAY bugüne kadar daha başarılı.Bunu ben değil veriler söylüyor.Maddi sıkıntılar ve yanlış yönetim nedeniyle sıkıntı yaşadığımız doğru,ancak GALATASARAY caima olarak bunu aşacak güçtedir.Bugüne kadar FB hep paranın merkezi GALATASARAY ise başarının merkezi olmuştur.

Sen paranın merkezi olmayı büyüklük olarak var sayarsan,haklısın.Ancak ben büyüklüğü Sporun HER BRANŞINDA başarı olArak görüyorum.HER ALANDA BAŞARIYI da belgelerle ispatlayabilirim sana!

Bir fbli olarak geçen 98 sene de hedeflerimizi niye gerçekleştiremedik diye düşün bence. GALATASARAY caiması ve taraftarı hedef koyma ve gerçekleştirme bilincine çoktan erişti.Biz gerçekleştirdiğimiz işlerle övünürken siz başarmadığınız işlerle övünen bir topluluk haline geldiniz.2007nin neler getireceğini kimse bilemez ama tarihi herkes bilir.

Son olarak da ben takımımdan umutluyum.Umutlu olmasam GALATASARAYlı olmazdım zaten.Eksiklerimiz çok.AMA bunun üstesinden gelebileğimiz inancını taşımasam taraftar olmam zaten.Bizim ismimizin olduğu her yerde umut ve başarı vardır.Bu yüzyıldır böyleydi,yüzyılda böyle kalacak

• o branşlarda G.saray'ın başarılı olmasının sebebi , o branşlarla en önce g.saray'ın tanışmış olmasındandır...O da senin kulübünün yücelğinden mi yoksa dışarından birilerinden edindiğiniz dostlugunuzdan mı kaynaklanır bunu bir araştır..

Keza ben bu başarılara da leke sürmem , sana kocaman "helal olsun" derim..
    quote:

orjinalden alıntı GS_1905
    GALATASARAY caiması ve taraftarı hedef koyma ve gerçekleştirme bilincine çoktan erişti.Biz gerçekleştirdiğimiz işlerle övünürken siz başarmadığınız işlerle övünen bir topluluk haline geldiniz

2003-2005 arası hedeflerinizi ve elde ettiklerinizi bana açıklarsan sevinirim..O bilinci bizimle de paylaş..İstersen 2010 a kadar anlat...F.Bahçe'nin bu yıla kadar bir projesi var bu projeye yatırım yapıyor , Anelkalar , Alex'ler Kayseriye 7 galatasaraya 6 atsın diye değil 2010 yılına kadar gerçekleştirilmesi düşünülen emeller için transfer edildi..Her bir transferin üzerinde çalışılıyor..Bu bana umut veriyor..PLAN budur , PROJE budur..
    Stadımızın kalan kısmı Eylül ayında bitiyor..Ya sizin ki? Ne zaman başlıyacak? :N e zaman bitecek? Hiçbirini cevaplayamazsın çünkü sen de bilmiyorsun ne oldugunu..Stadı yaparken para sağlayacağınız banka kredi vermiyor size? niye? Çünkü söylediğini yapabilen bir kulüp değilsiniz? şuan ekonomi piyasasında 5 paralık itibarınız yok..Bu mu projeli , planlı takım..bu mu büyük takım...Daha fazla komik olma..kendini kandırma..

Galatsaraylı olmana saygı duyarım..Onu detseklemeni anlayışla karşılarım..Aldgınız kupaları da zamanında alkışlamıştım , yazımın başında belirttiği gibi diğerlerini de takdir eder , saygı duyarım..Kusura bakma ama 2003 yılından itibaren G.saray hem madden , hem de manen küçülmüştür..Bunu algılayıp , görmemzlikten gelmene de saygı duyuyorum..Çünkü zamanında Fenerlilerde bunları yaşadı...
    Transfer etmek adına onun bunun eskilerini topladı..Sağdan soldan futbolcu kaçırdı , hep konuştu hep konuştu...Kim kazandı? Şimdi roller değşti..Bizimkiler birşeylerden ders almış , bence birileri sizinkilerinde kulağını çekmeli

• galatasarayın avrupa sampiyonluğu sadece bi tessadüftür..ne yatırım yaptıki galatasaray?hangi galatasarylı o sene uefayı alabileceklerine inanırdı.boyle bi hedefleri bile yoktu.biri cewap versin..iyi gsli olanlar bilir(!)fatih terim başa geldiğinde sadece geçici olarak teknik direktorluk yapıcaktı ama baktılar ki ii gidiyor kalsın dendi.hagi olmasa idi galatasaray uefayı almayı ruyasında bile goremezdi!iyi futbol oynamak en büyük kulup olmak değildir!!zaragozada bu kupayı almıs ne yani o çaptaki klup Fb den ve Gs den buyuk mü?en buyuk olmak için enbüyük kitleleri arkanızdan getirmeniz gerekiyor!ve tarafsız gozle bakın bakalım en buyuk kitle kimde?besiktas ve galatasaray 20ser binlik statları dolduramıyorrr!!!!fenerbahce ise ortalama 35bin taraftara oynuyor..ve daha once bjkli ve gsli arkadasların soylediği gibi en iyi atmosferde sükrü saracoğlunda!galatasaray turkiyeye bir tane buyuk futbolcu getirdi oda hagi.andersson,ortaga,hooijdonk,alex,anelka....müthiş butçe..müthiş tesisler..müthiş taraftar...eğer turkiyede 10bin taraftar olsaydı 5bini fbli olucaktı.geri kalanlarda tartısıcaktı.neden fb sewilmio?

• quote:

Orjinalden alıntı: yakee

galatasarayın avrupa sampiyonluğu sadece bi tessadüftür..ne yatırım yaptıki galatasaray?hangi galatasarylı o sene uefayı alabileceklerine inanırdı.boyle bi hedefleri bile yoktu.biri cewap versin..iyi gsli olanlar bilir(!)fatih terim başa geldiğinde sadece geçici olarak teknik direktorluk yapıcaktı ama baktılar ki ii gidiyor kalsın dendi.hagi olmasa idi galatasaray uefayı almayı ruyasında bile goremezdi!iyi futbol oynamak en büyük kulup olmak değildir!!zaragozada bu kupayı almıs ne yani o çaptaki klup Fb den ve Gs den buyuk mü?en buyuk olmak için enbüyük kitleleri arkanızdan getirmeniz gerekiyor!ve tarafsız gozle bakın bakalım en buyuk kitle kimde?besiktas ve galatasaray 20ser binlik statları dolduramıyorrr!!!!fenerbahce ise ortalama 35bin taraftara oynuyor..ve daha once bjkli ve gsli arkadasların soylediği gibi en iyi atmosferde sükrü saracoğlunda!galatasaray turkiyeye bir tane buyuk futbolcu getirdi oda hagi.andersson,ortaga,hooijdonk,alex,anelka....müthiş butçe..müthiş tesisler..müthiş taraftar...eğer turkiyede 10bin taraftar olsaydı 5bini fbli olucaktı.geri kalanlarda tartısıcaktı.neden fb sewilmio?

gülmekden karnım ağrıdı valla.siz yıldız futbolcular alıp utanmadan yüzünüz kızarmadan o yıldızları sebat,kayseri deplasmanına götürün.onlar gol atınca ezik basınında onları yüceltsin.o buyuk tesislerinizde ankaragücüne yada samsuna gol atmak için idman yapın.
    BİZ KÜÇÜK BÜTÇELERLE BÜYÜK İŞLER YAPARIZ SİZİN ADINIZA TÜRKİYE İÇİN.BİZİM SAYEMİZDE 2 TAKIM KATILIYOSU Ş.LİGİNE.SAYEMİZDE ÖN ELEMESİZ GİTTİNİZ İNSAN Bİ TEŞEKKÜR EDER.ULAN 1 SENE UZAK DURALIM DEDİK AVRUPADAN ÜLKE PUANIMIZ NERELERE GELDİ.

SİZ FENERBAHÇE HÜKÜMETİ EN İYİSİ ÇOK PARANIZLA KENDİNİZ İÇİN BÜYÜK YILDIZLAR ALIN KARA PARALARI AKLAYIN.BIZE LAF ATMAYIN BIZ KUCUK BUTCEMIZLE BUYUK ISLER YAPMAYA DEVAM EDECEGIZ.

FORMA İÇİN,ARMA İÇİN,BİZİM İÇİN,TÜRKİYE İÇİN....ÖLÜMÜNE CİMBOMUM

uA HERYERDEYİZ

• biz buyuk yıldızları sebat deplasmanında oynatıyoruzzz.çünkü paramızla buyuk yıldızlar alınabiliyor..büyük yıldızlar alıyoruz çunkü büyük hedeflerimiz war.vede unutmaki"büyük hedeflere büyük adamlarla gidilir"..yüzüncü yılımızda avrupa şampiyonluğu istiyoruz..turkiye şampiyonluğu değil!herzaman büyük transferler yaptığınızda basarı gelicek diye bişey yoktur.futbolu biraz biliyosan yards bunu anlarasın.siz uefayı almadan 2 sene once biz o kupada parmaya elenmiştik.o sene parma sampiyon oldu.ve o sene awrupada parmayı tek yenen takım bizdik.yani birazda şansın olacak.tıpkı galatasarayın 90+3te haginin bilbaoya attığı golle uefa kupasına kalması,ve şampiyon olması gibi....futbol akıl,yetenek ve şansın oyunudur...
  • Cevapi cok açik ve net fenerde mani var mani
  • Yards sizin bütçeniz neden küçük onu da bana sööler misin..?
  • yakee ne futbolu nede tarihini biliyorsun boşa konuşma o yüzden!

1-GALATASARAY milan maçından sonra uefaya kalıp uefayı almıştır!
    2-GALATASARAY daima fbden az para harcayıp daima ondan başarılı olmuştur!
    3-Siz türkiye liginde top peşinde koşarken,biz yarı finallerde monacolarla maç yapıyorduk.Bu yüzden GALATASARAY'ın başarısına tesadüf demen senin futbolun fsini anlamadığını gösterir.
    4-98 yıldır devasa paralar harcayıp avrupada kayda değer tek başarı yakalayamadığın için üzüleceğine,utanmadan başarı kazananlara dil uzatıyorsun!

Futbolda şans 1 yıl seni engeller 98 yıl değil.Bunu kafana sok! Sok ki gelecekte bi şeyler yap.Daha yapmadığın şeyler için değil,yaptıklarınla övünmeyi de öğren!!!!

• Bu 6 attım 7 attım muhabbeti gerçekten kabak tadı verdi artık. Her konuyu dönüp dolaşıp buraya getiriyorsunuz. O zaman açalım 2 tane topic, biri 7 attık tarih gördü, diğeri 6 attık gözümle gördüm olsun. Bir de üst konu yapalım orada tartışın durun. Nasıl olsa tüm konular oraya gidiyor. Spor bölümünde de o topicler hariç futbol konuşmak yasak olsun.

Şimdilik kısmi bir temizlik yaptım. Biraz işim var, bitince sağlam bir temizliğe girişeceğim.
  • çeKemEmeKTen BaşKa BişeY deiL. Varya topiC i AçaN da orTaLığı kızI$tırmaK için ne YApiiM diYe hiÇ düşüNmemiŞtiR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieSeL -- 21 Mart 2005, 22:07:23 >
  • HERKES HADDİNİ BİLECEK ONDAN SONRA KONUŞCAK!!é!!!!!!
  • FENER ASLINDA İYİ SİYASET YAPIYOR.GARİBAN SEBAT'A KAYSERİ'YE GOL ATAN '''ÇOOOOOOKKKK BÜYÜK YETENEK ALEX' NEDENSE AVRUPA MAÇLARINDA KURUYUP KALIYOR...EN UFAK BİR GALİBİYETİ FENER'İN SANKİ KUPA ALMIŞCASINA ABARTILIYOR.ÖRNEĞİN:İSTANBULSPOR,KAYSERİSPOR GALİBİYETLERİ.BU MAÇLARDA ALEX GOL ATTI MI ONDAN BÜYÜK FUTBOLCU YOK...ALEX AVRUPA'DA TEK BAŞINA BİR MAÇI ÇEVİRSİN ONDAN SONRA BÜTÜN SÖYLEDİKLERİMİ YUTUP 'ALEX ÇOK BÜYÜK FUBOLCUYMUŞ' DİYECEĞİM.AMA ALLAH'A ŞÜKÜR ÖYLE BİRŞEY OLMADI VE BU GİDİŞLE DE OLMAYACAK FENER EN UFAK BİRŞEYİ ABARTILDIĞI,ŞİŞRİLDİĞİ İÇİNDİR Kİ HERKES TİSKİNİR ONDA

• GS_1905
    ????

????
    galatasaray ispanyada bilbao macında haginin golu ile uefa ya gitmiştir..
    1-galatasaray daima fenerden daha az para harcamıstır.çünkü parası fenerinki ile kıyaslanamamıstır çoğu zaman.ne yani senin 20milyon doların war cimrilikten mi transfer yapmıyosun demek istediin bumu?gs değilmiydi Jardeli florya tesislerine helikopterle getirip show yapan..daha sonra ucretinii odeyemediği için gonderen..güldürmeyin bizi..lutfen kıwırmayalım.
    2-biz turkiyede mac yaparken siz türkiyede oynamıyormuydunuz?hani o awrupanın super takımı neden yıllarddır awrupada yok>?madem tesaduf değil çıkında bidaha alın kupayı...desene hangi para hangi stat hangi oyuncu ile?
    3-sanki gs 98 yıldır awrupada basarı ustune basarı sağlıyorda bize dil uzatıyorsunuz..
    4-dünyada uefa kupasını alıpta bukadar sewinien tek takım gs olsa gerek..hala kendinizi awrupa sampiyonu zannediyorsunuz..geçti artık oo yıllar oldu..bitti bitti.ama sunu diyim ben pek çok gsliyide tebrik ettmiştim!
    nedense butun yazdıklarıma cewap werememişsin.
    hani projeleri gsnin?hani stadı?kimi transfer edebilir gs seneye?yada borç odemek için kimisatabilir?geçmişle owunen geçmişte kalır BUNU UNuTMA...sunuda kabul edin en buyuk taraftar Fe-ner-bah-çe-de!

• sizin alex gibi bi orta sahanız anelka gibi forwetiniz warmı?ikisini satsak ilk 11 inizi alabileceğimizi biliyosun herhalde..
    quote:

Orjinalden alıntı: jesus21

FENER ASLINDA İYİ SİYASET YAPIYOR.GARİBAN SEBAT'A KAYSERİ'YE GOL ATAN '''ÇOOOOOOKKKK BÜYÜK YETENEK ALEX' NEDENSE AVRUPA MAÇLARINDA KURUYUP KALIYOR...EN UFAK BİR GALİBİYETİ FENER'İN SANKİ KUPA ALMIŞCASINA ABARTILIYOR.ÖRNEĞİN:İSTANBULSPOR,KAYSERİSPOR GALİBİYETLERİ.BU MAÇLARDA ALEX GOL ATTI MI ONDAN BÜYÜK FUTBOLCU YOK...ALEX AVRUPA'DA TEK BAŞINA BİR MAÇI ÇEVİRSİN ONDAN SONRA BÜTÜN SÖYLEDİKLERİMİ YUTUP 'ALEX ÇOK BÜYÜK FUBOLCUYMUŞ' DİYECEĞİM.AMA ALLAH'A ŞÜKÜR ÖYLE BİRŞEY OLMADI VE BU GİDİŞLE DE OLMAYACAK FENER EN UFAK BİRŞEYİ ABARTILDIĞI,ŞİŞRİLDİĞİ İÇİNDİR Kİ HERKES TİSKİNİR ONDA

• ÇOLUK ÇOCUK MUHABBETİ YAPIYOSUNUZ....
    YOK BİZİM PARAMIZ ÇOK,SATDIMIZ BÜYÜK,TARAFTARIMIZ BÜYÜK....
    BU İŞLER PARAYLA OLSAYDI REAL MADRİD HER SENE AVRUPA ŞAMPİYONU OLURDU....
    ORDAN BİRİSİDE GS'IN UEFA KUPASINI ALMASINA TESADÜF DEMİŞ...
    PLANLI VE PROGRAMLI OLARAK SİZ ALIN KUPAYIDA BİZ SEVİNELİM...
    (AYRICA FATİH TERİM MİLAN MAÇINDAN SONRA Bİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI."BU İŞ KOPENHAG'A KADAR GİDER DİYE)
    EN BÜYÜK TARAFTAR FENERBAHÇEDE...FUTBOLCUSUNU DÖVEN TARAFTARDA FENERBAHÇEDE...SAHAYA ATLAYIP KALE DİREKLERİNİ SÖKEN TARAFTARDA FENERBAHÇEDE...

NOT : BU TOPİCİ AÇAN ARKADAŞ FENERBAHÇELİ...BAZİ FENERBAHÇELİ ARKADAŞLARIN TOPİCİ AÇAN HAKKINDA GEREKSİZ KONUŞMALARINI GÖRDÜM VE EKLEYİM DEDİM....
  • BİDE ŞUNU EKLEMEK İSTİYORUM...
    FENERBAHÇE İŞTE BU YÜZDEN SEVİLMİYOR....
    KENDİ TAKIMLARINI DÜNYANIN 1 NUMARASI SANIP DİĞER TAKIMIN TARFTARLARINA LAF SOKMAYA ÇALIŞAN TARFTARLARI YÜZÜNDEN....
  • fenerin büyüklüğü gösteren kanıt
    pazar gecesi trt 1 nin spor programı izleyenler bilir fener macı cuma günü oynamasına ragmen en son fenerin macını yayına koydular (neden acaba diye hiç düşündünüzmü)
    bundan 20 30 sene önceki türk filmlerinde de fener vardı şimdikilerinde de
    şimdi bütün medya fenerbahceli diye atıp tutmayın
    cem uzan (konu ile ne alakası var demeyın adamın niyeti galatasaraya baskan olmaktı hatta jardeli bu yüzden getirdi )star gazetesinin sahibiyken bile hep fenerbahce haberleri daha baskındı
  • yakee GALATASARAY bilbao maçindan sonra uefa'ya kalip kupayi aldi diyorsan,burada yazmayi birakip evde sabah sekerlerini izle!

GALATASARAY sen yokken avrupa da vardi koçum! Sen evinde maç yaparken prekazi Monaco'ya gol atiyordu.Tarihte ve futbolda tesadüflere yer yoktur.Biz seninle ayni sayida sampiyon olup senin iki katin fazla maç yaptik avrupa'da.Sen hayatinda bi kere uefa çeyrek finali görürken,ben uefa super kupa finalleri gördüm.BEN o kupalar yokken de avrupa'da senden basariliydim.yari finaller oynadimm!

Sen o kadar ezilmissin ki,basariya bile dil uzatiyorsun.gEÇMisle övünenin övünmeye hakki vardir en azindan,senin gibi geçmiste basarisi olmadan övünmüyoruz biz.

GALATASARAY'in parasiz olmasi da seni baglamaz,bunu biz düsünürüz.Senin klübünün m.k gibi parasi var da ne oldu bugüne kadar?

Galatasaray'i geçtigin bi alan söylesene!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS_1905 -- 23 Mart 2005, 13:53:32 >

• bence FENERBAHÇEYİ kıskanyorlar. Kedi uaşamadığı ciğere mungar dermiş.
  • Meyve veren ağaç taşlanır o yüzden
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.