Şimdi Ara

###~~>NEDEN FORCE<~~###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar chinese charlar için neden force açılıyor önceleri forceden bahsedilmiyordu ta ki 90 lvl gelene kadar. Madem çoğu kişi yapılandırmalarını force ile beraber yapıyor o zaman bu force baya bi işe yarıyor. Peki ne işe yarar bu force yardımcı olursanız sevinirim...

Edit: Harf yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sHoRT_DaGGeR -- 7 Aralık 2008; 21:48:53 >

• Bu arada konuyu yanlış yere açmışım
    Aslında karakter yapılandırmasına açıcaktım yanlış oldu dalgınlığıma verin.
  • force'de acilan effect skilleri var 60 ve 70 levellerde özellikle defans ve atak kiriran efektleri veriyor rakibe.
    sağlam damage veriyorsun anlayacagin .. ve nuker kasiyorsan gp'ler için gayet faydalılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleRoSse -- 7 Aralık 2008; 22:43:11 >
  • Onların olduğunu biliyorum ama sadece pvp de faydalı oluyo galiba blade bi char için
  • neden 90 lvl de diyorsan
    çünkü 90 skili olan divisyon geldi

özellikle force glavierler coştu gibi bişi
    neden dersek

forceleri atıyo
    sonra snowunu basıyo
    ve mp sinide forceden aldığı için snowda mp sıkıntısı olmuyor
    alayına gidiyo yani

eğer force çar olcaksan glavier ol
    Fakat skillerini iyi kullanmayı bilmelisin yerinde stunlar kb ve Dull lar atarak
  • blade char için fazla bi kârı olmaz. ayni effectler 73 combosunda mevcut zaten.
  • Glavie 90lvlde pvpde en kötü ch char ama force olunca en iyisi gibi oluo.

90lvlde division gelmesi çok iyi oldu yoksa bir işe yaramazdı yine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saolun o zaman yapılandırmam
    90 heuksal
    90 fire
    90 force
    30 cold/light mı yoksa

90 heuksal
    90 force
    90 light
    30 cold mu olursa iyi olur

Eğer 1. yapılandırmayı seçecek olursam kalan 30 mastery i light mı yoksa cold mu vereyim benim fikrim cold dan yana çünkü snow işe yarıyor. Aksi halde mag. def. iyi oluyor ama bunu zaten garment setle tamamlarım Fakat 2. yapılandırmayı seçecek olursam fire gibi güçlü bi imbue ve phy.-mag. tam bilemiyorum def. yönünden bi zayıflık olur off sorular sorular yani 1. yimi seçersem iyi olur yoksa 2. yi mi yardım lütfen
  • 1. sec we cold olsun ki snow u acabilesin
  • Bence force glavier vs force archer kapışmasında charını kullanmasını bilen archer alır.

Nedeni ise ,

1- Archerlerin critical vurma olasılığı glavierlerinkinden daha fazla.

2- Kb skilli olduğu için 100 lvlda çok daha avantajlı olabilir (Üstüste kb)

3- Ve purification pill bugu olduğu sürece charını kullanmasını archer alır.

Ben archer diyorum ama force yerine daha fazla sp farm yapıp bicheonu açman senin için daha faydalı olur.Nedeni ise forcede olan skiller ve kd ve ironwall shield gibi phy def ekleyen skillerin olur.

90 pacheon
    90 bicheon
    90 fire
    30 cold yapacağın en muhteşem yapılanırma olur force seviyorsan.
  • Valla force u saçma buluyorum. Çok sağlam force bladeler bile 2 parça eksikli setimle beni kesemiyor. (Full Str Fire-Cold bowman.) Division yediğimde bile nukeri kesebiliyorum bence çok abartılan bir statüs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PainKiLL3R_

90 pacheon
    90 bicheon
    90 fire
    30 cold yapacağın en muhteşem yapılanırma olur force seviyorsan.

bu yapilandirmada force nerde?
  • @_GigabytE_

Burada force yerine bicheon var

İmpotent , Division , Bleed onun işini görür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EleRoSse

force'de acilan effect skilleri var 60 ve 70 levellerde özellikle defans ve atak kiriran efektleri veriyor rakibe.
    sağlam damage veriyorsun anlayacagin .. ve nuker kasiyorsan gp'ler için gayet faydalılar.

yanlışın var force STR char ıcın olur ki nuker vs gibi şeylerde buff basana kadar ölürsun ayrıca zaten iyi vuruyorsun ne geregi var
    STr ozellikle blader lar için
    bir force blader video buyrun damage farkını gorun

http://www.yasaktube.com/index.php?sef=SRO-Force-Blade-PVP&tag=silkroad+force+blader+pvp&type=tag&video_id=Yjl_DxEbiZA

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.