Şimdi Ara

Neden hala botrk alınıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son yamada botrk'a baya bir nerf geldi ama artık daha çok tercih edilen bir item haline geldi bt'a gelen değişiklikten dolayı mı böyle oldu biri bana açıklasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Blood and Fire

Son yamada botrk'a baya bir nerf geldi ama artık daha çok tercih edilen bir item haline geldi bt'a gelen değişiklikten dolayı mı böyle oldu biri bana açıklasın

başka ne alıcaklar alternatif yok ondan
  • Bloodthirster?
  • BT'ye gelen rework yüzünden bence. En azından ben ondan dolayı alıyorum.
  • Baya bi nerf dediğin genel lifesteal nerfi ve aktifinin nerfi. Pasifine gelen bufftan bahseden yok zaten adc ler için daha iyi oldu
  • Zaten botrk ad si için alınmıyodu.Cana göre vurması için alınıyodu ki oda buff aldı.
  • Botrk bir yasam tarzidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Bu herolara Ap'mi Ad'mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Frozen neden türkiyeye geldi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Botrk+Ghostblade+heal alan adc yakalanması imkansız gibi bişey oluyor artık biraz daha nerf yese yine alınır bu iki itemin uyumu harika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 13 Temmuz 2014; 23:15:40 >
  • Kanasusamış hakkında nasıl böyle yorumlar yapılıyor alt yorumlarda anlamıyorum gelen nerf demeyeceğim güncellemeden sonra o pasifi olan bariyeri muhteşem bi şey oldu bence ad carry ler için 3.spell gözüyle bakabilirim yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

Baya bi nerf dediğin genel lifesteal nerfi ve aktifinin nerfi. Pasifine gelen bufftan bahseden yok zaten adc ler için daha iyi oldu

+1
  • botrk nerf mi yemiş
  • hala nerf sananlar var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 snlik aktifi sürekli olarak kullandığın pasife değişenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzft9

Kanasusamış hakkında nasıl böyle yorumlar yapılıyor alt yorumlarda anlamıyorum gelen nerf demeyeceğim güncellemeden sonra o pasifi olan bariyeri muhteşem bi şey oldu bence ad carry ler için 3.spell gözüyle bakabilirim yani

O kalkan diğer ADC ile trade'lerde işe yarıyor sadece şu ana kadar gördüğüm kadarıyla. Yani o kalkan olmadan bir Zed'den kurtulamayıp kalkanla kurtulabilen adam görmedim daha.
  • Pasifi hala op o yüzden tristana , vayne gibi herolara alınabilir.
  • O nerf adcler için değil melee(as bağımlıları hariç) herolar için nerf. As dan güç alan tüm herolar için bufftır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.