Milli piyango yılbaşı çekilişlerinde sürekli çeyrek bilete çıkmasının bir açıklaması var mıdır? Daha önceden yarım veya tam bilete çıkmışlığı var mı?
çeyrek bilet tam biletlerin 4 katı, yarım biletlerin 2 katı üretildiği için olabilir mi
çeyrek bilet normal biletin 4'de 1' dir yni 80/4 desek 20 yapar 20 bilet satsa bir bayi ve bunlardan 15 i çeyrek olsa yine satışlar çeyrekde daha çok olur öte yandan çekilişdeki çıkan sayıların çeyreğe çıkma ihtimali daha yüksektir çeyrek alan insan fakir insandır fakir insanın kısmeti olabilir
çeyrek bilete çıkma olasılığı tam bilete göre 4 kat daha fazladır. çeyrek bilete çok çıktığını görenlerde 4 kat daha oranı arttırıp olasılığı fiyatının 4 kat ucuz olmasının etkisiyle 16 kata katlarlar ve tabi sürekli çeyrek bilete çıkar
Çünkü alanların %90 ı çeyrek bilet alıyor diye çeyrekler de ona göre fazla basılıyor.
çünkü E=mc²
23 nisan piyangosuna çeyrek bilet aldım, çıktı
Yarım bilete çıktığı zaman var diye hatırlıyorum ama tamı bilmiyorum.Çeyreğe çıkması normal.10milyon sayının 8milyonu çeyrek için basılıyor.1,5milyonu yarıma 500binide tam bilete ayrılıyor yanlış hatırlamıyorsam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme