quote:Orijinalden alıntı: HaDeSSeçilmiş insansın ondandır bak ben seçilmedim ya dalga geçme ya ciddi ciddi soruyorum???
quote:Orijinalden alıntı: HaDeSSeçilmiş insansın ondandır bak ben seçilmedim quote:Orjinalden alıntı: HaDeS Seçilmiş insansın ondandır bak ben seçilmedim
quote:Orijinalden alıntı: HaDeSSeçilmiş insansın ondandır bak ben seçilmedim dunyanin en yuksek tepesi himalayalar oldugu icin er kalmissindir bosver gecer..
quote:Orijinalden alıntı: sevin2217ya dalga geçme ya ciddi ciddi soruyorum???Alıntıları Göster Keşke zamanında bende seçilseydim
quote:Orjinalden alıntı: sevin2217 arkadaslar bana biri yol göstersin ben hiç onbaşı olamayacak mıyım?ne yapmam gerekiyor??? konu dışında mesaj sayısı artmıyor
quote:Orijinalden alıntı: Gossypiumquote:Orjinalden alıntı: sevin2217 arkadaslar bana biri yol göstersin ben hiç onbaşı olamayacak mıyım?ne yapmam gerekiyor??? konu dışında mesaj sayısı artmıyorSevin işte ne güzel ersin... Bu arada saklaFakei gelir zamanı prensibi ile hareket edilmiş bence.
quote:Orijinalden alıntı: Gossypiumquote:Orjinalden alıntı: sevin2217 arkadaslar bana biri yol göstersin ben hiç onbaşı olamayacak mıyım?ne yapmam gerekiyor??? konu dışında mesaj sayısı artmıyorquote:Orjinalden alıntı: Gossypium quote:Orjinalden alıntı: sevin2217 arkadaslar bana biri yol göstersin ben hiç onbaşı olamayacak mıyım?ne yapmam gerekiyor??? konu dışında mesaj sayısı artmıyor erin halinden er anlar tabi
quote:Orijinalden alıntı: Gossypiumquote:Orjinalden alıntı: sevin2217 arkadaslar bana biri yol göstersin ben hiç onbaşı olamayacak mıyım?ne yapmam gerekiyor??? konu dışında mesaj sayısı artmıyorquote:Orjinalden alıntı: Gossypium quote:Orjinalden alıntı: sevin2217 arkadaslar bana biri yol göstersin ben hiç onbaşı olamayacak mıyım?ne yapmam gerekiyor??? konu dışında mesaj sayısı artmıyor teşekkür ederim Gossypium...tek cümle yerine sacma sapan uzun cümleler yazanlaraaaa
quote:Orijinalden alıntı: sevin2217quote:Orjinalden alıntı: Gossypium quote:Orjinalden alıntı: sevin2217 arkadaslar bana biri yol göstersin ben hiç onbaşı olamayacak mıyım?ne yapmam gerekiyor??? konu dışında mesaj sayısı artmıyor teşekkür ederim Gossypium...tek cümle yerine sacma sapan uzun cümleler yazanlaraaaa Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: sevin2217 quote:Orjinalden alıntı: Gossypium quote:Orjinalden alıntı: sevin2217 arkadaslar bana biri yol göstersin ben hiç onbaşı olamayacak mıyım?ne yapmam gerekiyor??? konu dışında mesaj sayısı artmıyor teşekkür ederim Gossypium...tek cümle yerine sacma sapan uzun cümleler yazanlaraaaa GEreksiz alınganlara
quote:Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGerquote:Orjinalden alıntı: sevin2217 quote:Orjinalden alıntı: Gossypium quote:Orjinalden alıntı: sevin2217 arkadaslar bana biri yol göstersin ben hiç onbaşı olamayacak mıyım?ne yapmam gerekiyor??? konu dışında mesaj sayısı artmıyor teşekkür ederim Gossypium...tek cümle yerine sacma sapan uzun cümleler yazanlaraaaa GEreksiz alınganlaraAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGerquote:Orjinalden alıntı: jogo Alıntıları Göster bana bir daha gereksiz kelimesini kullanma,hala kırcısın..
quote:Orijinalden alıntı: jogobana bir daha gereksiz kelimesini kullanma,hala kırcısın..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: jogo bana bir daha gereksiz kelimesini kullanma,hala kırcısın.. Hiç de kırıcı değilim...Ben sevimli bir insanım.
quote:Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGerquote:Orjinalden alıntı: jogo bana bir daha gereksiz kelimesini kullanma,hala kırcısın.. Hiç de kırıcı değilim...Ben sevimli bir insanım.Alıntıları Göster hadi bismillah..
quote:Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGerquote:Orjinalden alıntı: jogo bana bir daha gereksiz kelimesini kullanma,hala kırcısın.. Hiç de kırıcı değilim...Ben sevimli bir insanım.Alıntıları Göster sevimliliğin sana kalsın,gönlümü hoş etmedikten sonra..
quote:Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGerquote:Orjinalden alıntı: jogo bana bir daha gereksiz kelimesini kullanma,hala kırcısın.. Hiç de kırıcı değilim...Ben sevimli bir insanım.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: jogo bana bir daha gereksiz kelimesini kullanma,hala kırcısın.. Hiç de kırıcı değilim...Ben sevimli bir insanım. sevimli insansan söyle o zaman ne yapmam gerekiyor.....
quote:Orijinalden alıntı: jogosevimliliğin sana kalsın,gönlümü hoş etmedikten sonra..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: jogo sevimliliğin sana kalsın,gönlümü hoş etmedikten sonra.. Senin gönlün hoş olmuyor ki.
quote:Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGerquote:Orjinalden alıntı: jogo sevimliliğin sana kalsın,gönlümü hoş etmedikten sonra.. Senin gönlün hoş olmuyor ki.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: jogo sevimliliğin sana kalsın,gönlümü hoş etmedikten sonra.. Senin gönlün hoş olmuyor ki. seninle tartışmıcam, ii forumlar..