quote:Orjinalden alıntı: sevin2217 arkadaslar bana biri yol göstersin ben hiç onbaşı olamayacak mıyım?ne yapmam gerekiyor??? konu dışında mesaj sayısı artmıyor
quote:Orjinalden alıntı: Gossypium quote:Orjinalden alıntı: sevin2217 arkadaslar bana biri yol göstersin ben hiç onbaşı olamayacak mıyım?ne yapmam gerekiyor??? konu dışında mesaj sayısı artmıyor erin halinden er anlar tabi
quote:Orjinalden alıntı: Gossypium quote:Orjinalden alıntı: sevin2217 arkadaslar bana biri yol göstersin ben hiç onbaşı olamayacak mıyım?ne yapmam gerekiyor??? konu dışında mesaj sayısı artmıyor teşekkür ederim Gossypium...tek cümle yerine sacma sapan uzun cümleler yazanlaraaaa
quote:Orjinalden alıntı: sevin2217 quote:Orjinalden alıntı: Gossypium quote:Orjinalden alıntı: sevin2217 arkadaslar bana biri yol göstersin ben hiç onbaşı olamayacak mıyım?ne yapmam gerekiyor??? konu dışında mesaj sayısı artmıyor teşekkür ederim Gossypium...tek cümle yerine sacma sapan uzun cümleler yazanlaraaaa GEreksiz alınganlara
quote:Orjinalden alıntı: jogo bana bir daha gereksiz kelimesini kullanma,hala kırcısın.. Hiç de kırıcı değilim...Ben sevimli bir insanım.
quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: jogo bana bir daha gereksiz kelimesini kullanma,hala kırcısın.. Hiç de kırıcı değilim...Ben sevimli bir insanım. sevimli insansan söyle o zaman ne yapmam gerekiyor.....
quote:Orjinalden alıntı: jogo sevimliliğin sana kalsın,gönlümü hoş etmedikten sonra.. Senin gönlün hoş olmuyor ki.
quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: jogo sevimliliğin sana kalsın,gönlümü hoş etmedikten sonra.. Senin gönlün hoş olmuyor ki. seninle tartışmıcam, ii forumlar..